Ranska, Montauroux
Vuodesta 2013 lähtien EBBO FOOD CONSULTANT on erikoistunut dresseuse pocheuse -koneisiin keksi- ja leivontateollisuudelle. Ainoat markkinoilla olevat dresseuse-koneet, jotka on varustettu 3D:llä, diafragmilla taikinoille, joissa on paljon lisäaineita, guillotine-koneilla co-extrudé-kekseille ja monilla muilla teknologioilla. Koneiden toimittaja suolaisiin ja makeisiin sovelluksiin lähes 10 vuoden ...
Portfolio (56)
Ranska, Pleucadeuc
...• Lihasuikaleet: paperilla tai ilman • Leikattuja suikaleita vartaita, paistia, tournedosia, paupietteja varten • Raaka-aineet hyväksytyistä teurastamoista EU:ssa KÄYTTÖALUEET • Suikaleet kaikkien lihatyypien päällystämiseen: sianliha, siipikarja, naudanliha, lammas... • Kaikille tuoteille: paistit, vartaat, tournedos, paupiette, pasteijat... PAKKAUS • Tuoreena tai pakastettuna: laatikko tai...
Portfolio (9)
Ranska, Rabastens De Bigorre
Jos olet jälleenmyyjä, herkkukauppa, GMS, tukkukauppias? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Yli sadan vuoden kokemuksella ja ainutlaatuisella osaamisella, Conserverie du Sud erottuu ensimmäisenä sianlihasta valmistettujen terriinien valmistajana ja ainoana, jonka toiminta ulottuu sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Conserverie du Sud on solminut paikallisen liiton ja hankkii merkittyä sianli...
Portfolio (27)
Ranska, La Fouillade
Olemme ylpeitä voidessamme olla luomutuotteiden tuottajia, erityisesti sianlihan ja oluen osalta. Kaikki sianlihamme kasvatetaan näiden standardien mukaisesti, ja ne saavat ravintonsa yksinomaan omasta tilastamme peräisin olevista sertifioiduista viljoista. Eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja ne elävät mukavissa tiloissa olkipedillä, ja niillä on myös pääsy ulos kukoistamiseen.
Portfolio (11)
Ranska, Beaumont De Lomagne
Se on rakkaus käsityöhön ja vakavuus, joka on johtanut pieneen beaumontilaiseen lihapuotiin, joka perustettiin vuonna 1888 ja jota pitää Antoine Micouleau, ja joka on nyt La Maison Micouleau, käsityökonservoimona. Olemme siirtäneet reseptimme isältä pojalle. Maamme sydämessä, Lomagnessa, annamme sanalle terroir sen täyden maun. Foie gras'it, confit't, cassoulet't ja muut tyypilliset ruoat valmis...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija...
Ranska, Barcus
LA FERME UHARTIA on erikoistunut maatilan ankkoihin. Olemme perustaneet perinteisen ankkojen kasvatuksen ja maissin syöttötyöpajan ennen kuin aloitimme käsityötuotteiden valmistuksen tilamme CEE-standardien mukaisesti. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ankasta valmistettuja tuotteita, kuten maatilan ankan foie gras, ankan confit, ankan rillettes, foie gras -pasteijat sekä valmiita ruokia, kuten ankkapata tai täytetyt couscousit.
Ranska, Plouay
Vuodesta 1984 CERIMPORT on luonut, valmistanut ja jakanut elintarvikepakkausta lasitetusta keraamisesta savesta. Kaikki keraamiset terriinit elintarviketeollisuuden tuotteiden pakkaamiseen (pasteijat, rilletit, tuoreet tai pakastetut valmisruoat, catering-tuotteet, makeat tuotteet jne.). Tuotevalikoimamme on laajentunut kysyntänne myötä, ja esittelemme tällä hetkellä yli 400 tuotetta katalogissamme. CERIMPORT on tunnettu elintarviketeollisuuden suurten nimien keskuudessa vakavan valmistuksensa ja palvelunsa vuoksi. Sen tuotantoyksikkö on saanut ISO 9001-2000 -sertifikaatin vuodesta 2005.
Ranska, Fonsorbes
Créée en 1970 par Louis Seigneurie, l'entreprise SA SEIGNEURIE & FILS était au départ établie à Toulouse. Ce fond de commerce va évoluer en atelier de fabrication charcuterie salaison à la suite de l'arrivée successive des quatre fils. L'activité de la vente en gros et demi-gros de charcuterie, Produits cuisinés, produits secs... En 1995, la société déménage à Fonsorbes dans de nouveaux locaux de...
Ranska, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, joka sijaitsee Aurillacissa, on erikoistunut lihatuotteiden valmistukseen. La Maison tuottaa kinkkuja, makkaraa, terriinejä, friton-ruokia, Auvergne-pateita ja tyypillisiä lihatuotteita, kuten Auvergne-sinileipää tai perunapiirakkaa. Tuoreet kinkut eivät koskaan jäädy, ne suolataan käsin, kuivalla suolalla ja perinteisen Auvergne-menetelmän mukaan. Kinkkujen kuivaus ja kypsytys...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE on vuonna 1963 perustettu yritys, joka sijaitsee Castresissa Tarnin departementissa (81). Kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ansiosta CHARCUTERIE ANTOINE on aina pitänyt tavoitteena perinteisten lihatuotteiden valmistuksen. CHARCUTERIE ANTOINE voi valmistaa kaikkia lihatuotteita; makkaroista suolatuotteisiin, leikkeleistä kypsennettyihin tuotteisiin ja jopa joihinki...
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison...
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkke...
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Haut-Pyrénéesin juurella, kolmannessa sukupolvessa "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS vaalivat perheemme vanhaa osaamista TOURNAYn XIV vuosisadan bastidissa. AITOUS: valikoidut hanhen- ja ankanmaksat, säilykkeet. PERINNE: ruokaa, jota nautittiin jo vuonna 1870 Lande-tilalla. LAATU: gasconin alueen ruokaa, haudutettuna teitä varten, käsityönä ja käsin purkitettuna.
Ranska, Lacaune
Jo vuonna 1926 ”Milhau” aloitti sikojen kasvatuksen ja lihatuotteiden valmistuksen korkealla vuoristossa Lacaunen vuorilla: uusi Lacaunen lihatuote oli syntynyt. Myöhemmin, vuonna 1967, Yves Milhau jatkoi isoisänsä työtä perustamalla työpajat Lacaunen sydämeen, joka on lihatuotteiden pääkaupunki Occitanien alueella: Lacaune, maun lähde. Tänään neljäs sukupolvi jatkaa perinteen vaalimista valmist...
Ranska, La Vergne
Ranska, Aixe Sur Vienne
Ranska, Connerre
Ranska, Colmar
Ranska, Peyrolles En Provence
Ranska, Pouldreuzic
Ranska, Brienne Le Chateau
Ranska, Lambersart
Ranska, Verdun
Ranska, Bellegarde Sur Valserine
Ranska, La Talaudière

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play