Tuote on valmistettu etupäästä, joka on leikattu lapaluun ja sääriluun tasolla, sisältäen käden ja luun, aikuisista sioista, jotka on käsitelty suolau...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iberi...
Se on alueemme huippuosaamista ja ylpeytemme: käytämme siihen raskaita italialaisia sian reisiä, jotka suolataan käsin (kostea suola nahassa, kuiva su...
Kinkku, joka on valmistettu puhtaista iberialaisista sioista, joita kasvatetaan laajasti dehesassa. Sertifioidut laatupalat, jotka on valmistettu iber...
Seuraava
Kinkku, joka tulee 100 % iberialaisista sioista, joita kasvatetaan vapaasti dehesas-alueilla ja ruokitaan viimeisessä lihottamisvaiheessaan l...
IGP 6 kg (luuton) Vapaasti kasvatettu "label rouge" sianliha, kypsytetty 14 kuukautta
Suuri Bayonnen kinkku. Ero on todellinen ja merkittävä verrattun...
Iberian Bellota -kinkku tunnistetaan sen pitkänomaisesta muodosta, jossa on tumma ja kulunut sorkka, tyypillinen kentällä liikkuville yksilöille. Siin...
Sen tyylitelty muoto ja hieno varsi, jotka ovat tyypillisiä puhtaan iberialaisen rodun yksilöille, ovat ne elementit, jotka tunnistavat tähtituotteemm...
Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulk...
Vuodesta 1996 lähtien yrityksemme on valmistanut makkaroita ja dumplingeja "Pelmeni-Wareniki". Noin 150 erilaista makkaraa ja laaja valikoima dumpling...
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi.
Tässä versiossa se kyps...