...Kuvittele se kuin "työkalupakki" keittiössä, "Cooking Box" kokoaa yhteen Saveur! -brändin parhaat uudentyyppiset liemet, kalaliemet ja keitot! - Palmuttomat ja ilman makuaineita - Huolellisesti säädetty suolapitoisuus - Luonnollisten aromien ilmoitus, joka on uuden voimassa olevan säädöksen mukainen
Sovellus:
Kastikepohjat Valmiit ruoat Keitot Merenelävät Vihannesten tai salaattien mausteet
Liemet, liemi, kalaliemi, luonnolliset aromit, suolan vähentäminen, ilman palmuöljyä, ilman makuaineita, 100 % luonnollisista ainesosista...
...Vine-ikä: 35–65 vuotta
Tiheys: 4500 köynnöstä hehtaarilla
Sato: 30 hehtolitraa hehtaarilla
Leikkaus: Kaksois-Guyot Korkeus: 100–120 m
Terroir: Savea ja soraista maata liuskekivien päällä
Sijainti: Haut layon
Viininvalmistus:
Alkoholikäyminen tapahtuu teräksisessä säiliössä lämpötilan kontrollilla.
Jäännössokerit: noin 90 g/litra
Alkoholi: 12.5% tilavuudesta
Maistelu
10–12 °C
Säilytyspotentiaali: 5–10 vuotta
Tasapaino: pehmeä
Ruoka- ja viiniparit: Alkupalana, jälkiruoaksi kakkujen, piirakoiden kanssa...
Persikan ja sitrushedelmien aromit
Alkoholi: 12.5% tilavuudesta...
... ruoalle ja elintarviketeollisuudelle, erityisesti kasvipohjaiselle elintarviketeollisuudelle.
Päästrateginen akseli on tarjota sinulle paras ratkaisu ilman perinteisten prosessien haittoja. Protein Booster -ratkaisujen ansiosta veden ja energian kulutus on alhaisempi kuin perinteisissä prosesseissa (> 40 % innovatiivisella Black Box -ratkaisulla), samoin kuin pääomakustannukset. Tuotteesi laatu on parempi, proteiinipitoisuus korkeampi ja se on suojattu kulumiselta, kaikki tämä vähemmällä huollolla ja vähemmällä laitteistolla.