Ranska, Liverdun
Bloch, kaksisataa vuotta vanha perheyritys, joka sijaitsee Grand-Estissa, perustettiin vuonna 1811. Alun perin se sijaitsi Alsacessa lähellä Strasbourgia. Vuonna 1870 yritys siirrettiin Lorraineen Nancy'n esikaupunkiin, jossa se valmisti keittoja ja liemipohjia. Vasta 2000-luvulla yritys ostettiin HIGY-yhtiön toimesta, joka keskittyi kulinaarisiin apuvälineisiin. Uuden nimensä alla Auguste BLOCH...
Portfolio (24)
Ranska, Malataverne
Ranska, Paris
...Luomu durumvehnäsemolina, luomukaakao (2%), munat, vesi. Kuinka keittää: Kaada kiehuvaan veteen 4-6 minuutiksi. Kolmonen "1" sääntö: 1 litra vettä, 10 grammaa suolaa, 100 grammaa pastaa. Muista varata kauhallinen keitinvettä viimeistelyä varten. Energia-arvo 100g: Energia - Energy 1467 KJ/ 346 kcal Rasvat - Fats Tyydyttyneet rasvahapot - Saturated fatty acids 1,67 g 0,58 g Hiilihydraatit - Carbohydrates Sokerit - Sugars 67,82 g 1,21 g Proteiini - Protein 11,61 g Suola - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Viite:TagliattelleChocolatBioItalia1...
Portfolio (133)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play