Ranska, Marseille
...). Maidontuotantolehmien ja niiden ruokintaan käytettävän vihreän rehun on oltava peräisin Grana Padano -tuotantoalueelta. Maidon rasvattomaksi saaminen tapahtuu luonnollisesti, kun kerma kohoaa painovoiman vaikutuksesta raakamaitoa levätessä. Vain ne juustokiekot, jotka täyttävät Konsortion sääntöjen mukaiset vaatimukset ja ovat kypsyneet vähintään 9 kuukautta, merkitään polttamalla Grana Padano -tunnus. Grana Padano -tuotanto edustaa noin 22 % Italian maitotuotannosta ja noin 40 % sen alueiden tuotannosta.
Portfolio (9)
...Ail au pesto 2.9 kg antipastit grillatuista vihanneksista PACA-alueella Marseille, Ranska Ail au pesto on täydellinen lisä ruokiisi. Ainesosat: Valkosipuli (55%), auringonkukkaöljy, basilika, cashew-pähkinät, saksanpähkinät, grana padano DOP (maito, suola, juustohappo, kananmunan lysozyymi), perunatärkkelys, etikka, suola, sokeri, extra virgin oliiviöljy. Antioksidantti: askorbiinihappo E300...
Portfolio (145)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play