... itämaisista graafisista taiteista.
Saadakseen nämä 100 g ja 10 g saippuat, 200 g Pure Olive -saippuapalat raastetaan hiutaleiksi.
Sitten niitä lämmitetään hieman ja vaivataan luonnollisten tuoksujen kanssa.
Saatu taikina kaadetaan Karawanin suunniteltuihin muotteihin. Nämä saippuat, joiden muodot ja tuoksut täydentävät toisiaan, omaavat samat ominaisuudet kuin 200 g saippuapalat. Ainoastaan muoto ja tuoksut muuttuvat yhdistämään Aleppon saippuan hienostuneeseen vieraanvaraisuuden eleeseen aistien iloksi ja mukauttamaan sen nomadikäyttöön.
... puhdistaa ja ravitsee ihoa syvällisesti, ja se on hieman kuoriva. Se on saippua, joka sisältää oliiviöljyä, sheavoita, ricinöljyä ja hienoa vihreää savea. Se valmistetaan Nîmesin työpajassamme, käyttäen vain luomuraaka-aineita. Se on tuoksutettu luomu-eukalyptus- ja sitruunaöljyillä. Se on sertifioitu Nature et Progrès -merkinnällä.
Tässä puhdistavassa saippuassa on noin 6 % ylimääräistä rasvaa. Tämä tarkoittaa, että öljyt ovat saippuassa raakana.
...Quinoan herkullisin tapa nauttia siitä on kypsentää se pannulla hiemanoliiviöljyä, mausteita, yrttejä ja vihanneksia käyttäen, ja tehdä quinoacurry, jota voi vaihdella loputtomasti! Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä eteläisen Ranskan osuuskunnan kanssa tämän quinoalajikkeen osalta. Se tulee Anjoun ja Occitanien alueelta. 200 g:n pussi.
Viite: EPI013
Varastossa: 45
Energia: 489 kcal / 2044 KJ
Kuitu: 28.3 g
Proteiini: 22.4 g...
...Conserves Guintrand
Lämmitä nizzan ratatouille kattilassa miedolla lämmöllä ja tarjoile punaisen tai valkoisen lihan kanssa, lisäämällä siihen varattu paistoliemi. Jos lihaa ei ole tarjolla, nizzan ratatouille maistuu erinomaiselta pelkästään lämmitettynä ja päälle lorautettuna oliiviöljyä. Kylmänä tai hieman viilennettynä se on erittäin miellyttävä kesäruokana, alkupalana tai vihanneksena, ja sitäkin voi maustaa kevyellä lorauksella raikasta ja hedelmäistä oliiviöljyä.
...yhdistettynä sen ruoansulatusta edistäviin ja antiseptisiin ominaisuuksiin, tekee siitä arvostetun ainesosan vuosisatojen ajan sen kulinaaristen ja terapeuttisten hyötyjen vuoksi.
Luomurosmariinilastumme lisäävät aitoa provencelaista tunnelmaa ruokiisi, muuttaen jokaisen suupalan aurinkoiseksi matkaksi.
Reseptiehdotus: Rosmariinilla maustettu kana ja paahdetut perunat
Ainekset:
4 kananreittä
4 oksaa tuoretta rosmariinia
500 g perunoita, lohkottuna
4 kynttä valkosipulia, murskattuna
3 ruokalusikallista oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Viite: AR803695
Ean13: 3760306803695...
...Laita vielä pakastetut simpukat kulhoon. Kaada päälle oliiviöljyä, sitruunaa ja ruokalusikallinen omenaviinietikkaa (jos pidät hieman happamasta mausta).
Lisää yrttejä ja mausteita.
Anna simpukoiden sulaa tässä seoksessa.
Simpukoiden vesi ja kastike saavat kauniin oranssin värin.
Aperitiivin hetkellä valuta simpukat ja ota tikut esiin!!! Valmista!!