Spécialiste en Fabrication & Distribution sur les secteurs :
Robinetterie . Tuyauterie . Protection . Raccords . Incendie . Pompes.
Le Groupe Gotrex est composé de :
- GOTREX (Distribution Produits Bâtiment, Industrie, Adduction)
- GOVAL FRANCE (Fabricant de Robinetterie tous secteurs)
- CHERO FRANCE (Distributeur Vanne Industrielle, Raccords, Etc...)
Près de Lyon, capitale Française de l’indu...
TRANSFLUID on erikoistunut eri aloille, kuten: ruostumaton teräsventtiilit, ruostumaton teräspäätteet, säiliölaitteet, metrologia, hygienia, nesteiden käsittely, tynnyrit ja tiivisteet.
Perustettu vuonna 1994, yritys TRANSFLUID on erikoistunut ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin venttiileihin ammattilaisille. Aluksi se oli läsnä viinialalla (venttiilit, liittimet, säiliölaitteet ja viiniv...
Kokemus, jonka olemme hankkineet 26 vuoden aikana, on laatutakuu ja vakavuuden osoitus.
Suuri määrä yrityksiä ympäri maailmaa on luottanut meihin jo vuosien ajan.
Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita (putket, liittimet, laipat, venttiilit, tarvikkeet jne.), sekä kokonaisia paketteja.
Tuotantomme ja palvelumme keskittyvät laatuun, palveluun ja erityisesti nopeaan reagointiin.
Tiimimme dynaami...
...Ei lisättyjä sulfiitteja, ei viininvalmistuslisäaineita ja ei vaatimuksia! Nihil on puhdas Cahors, terveellinen, 100% Malbec ja 100% luomua kiitos vallankumouksellisen maatalousteknologian (Marcel Mezy -teknologiat).
Nihil, latinalainen ilmaus joka tarkoittaa "Ei mitään", saa nimensä erittäin alhaisesta luonnollisesta sulfiittipitoisuudestaan, lähes nollasta, eli 6 mg litraa kohti.
Uniikki viini...
...Japanilaiset kirsikankukat ovat kauneuden ja katoavaisuuden symboli, joka on olemassa vain hetken. Japanilainen ilmaus, mono no aware, koskettaa meitä, kun arvostamme jokaista kukkivaa hetkeä. Vihreä tee Kirsikankukka omaksuu tämän käsitteen infusoimalla kirsikankukkia vihreässä teessä, jota täydentävät valkoiset ruusupetaleet. Tuloksena on kuppi, joka on sekä elegantti että kukkainen, sydämessään pehmeä kirsikan sävy.
Tyylilaji: Pussi 60g
Infuusioaika: 3 min
Infuusilämpötila: 80°C/175°F
Nautittavaksi: Vain kuumana...