La Vannerie d’Aujourd’hui sijaitsee Fayl-Billotissa, perinteisen ja käsityöläisen vannerien sydämessä Haute-Marnessa (52). Perheyrityksemme, jolla on 5 sukupolven käsityökokemus, tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita vannerituotteita "made in France", jotka on valmistettu paikan päällä, sekä myös tuontituotteita: rottinkikoreja, pajukoreja, sienikoreja, kastanjakoreja, pajukoreja, ostoskoreja, pu...
Portfolio (984)
Ranska, Épaignes
Vuodesta 1960 lähtien tiimimme suklaantekijöitä on valmistanut tuhansia suklaatuotteita vuosittain, kunnioittaen aina käsityöperinteitä kärsivällisyydellä ja kunnioituksella. La Royale Normande sitoutuu erinomaisuuteen valmistamalla omaa praliiniaan, mikä takaa ainutlaatuiset ja syvät maut meille ja teille. Tämän lähestymistavan etuna on mahdollisuus valvoa praliinin reseptiä ja valmiin tuotteen l...
Portfolio (184)
Ranska, Le Puy Ste Reparade
... hedelmät - Jälkimaku: paahteinen, vaniljainen, kestävä Ruokapariinnot: - Grillattu hummeri konjakki-kastikkeella. - Perinteinen Coq au vin blanc. - Vasikan quasi suppilovahveroiden ja kantarellien kera. - Äyriäiset. - Vahva juustotarjotin.
Portfolio (17)
Ranska, Fayl-Billot
La Vannerie d’Aujourd’hui sijaitsee Fayl-Billotissa. Osoittaen palvelujaan sekä yksityishenkilöille että ammattilaisille, La Vannerie d'Aujourd'hui on erikoistunut vannerien myyntiin ja valmistukseen: korit, polttopuiden korit, pajukorit, pajukorit, markkinakassit, rottinkituolit, säilytysratkaisut ja pakkaukset tuotteidesi esillepanemiseen, sekä myös raaka-aineita ja työkaluja vanneriharrastajill...
Portfolio (10)
Ranska, Auxerre
... leikattuja ranskalaisia perunoita, juustotarjotin, päärynä-suklaakrumble. Viininvalmistus käsinpoiminta. Viininvalmistus tapahtuu lohkoittain, teräksisissä ja lämpötilasäädellyissä puutynnyreissä. Kypsytys kestää 14-20 kuukautta tammitynnyreissä (60-100% uusia, loput 1-vuotiaissa tynnyreissä). Silmä: syvän Bordeaux'n väri. Viinintekijän neuvo: tarjoa 14-16°C:ssa. Alkoholi: 14,5%. Säilytysaika: 15 vuotta. Pakkaus: 6 pullon pahvilaatikko, 75cl. Tuottaja: Château Grand Mayne. Appellaatio: Saint-Émilion Grand Cru. Vuosikerta: 2015. Viljely: säädelty. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Portfolio (190)
Ranska, Olonne Sur Mer
... tuottajilta: limousin-nautaa, limousin-vuohia, ranskalaista sianlihaa, lampaita, hevosia ja Challansin siipikarjaa. Sen ruokalista ja menu kehittyvät vuodenaikojen mukaan. Catering-yksikkö työskentelee paikallisten tuottajien kanssa ja valmistaa perinteisiä ruokia tuoreista raaka-aineista. Voit valita useista lihapakkauksista (nauta, vasikka, sika, siipikarja ja sekoitus), buffetista (raaka-aineet, salaatit, tabbouleh, pate/rillette, leikkelevalikoima, lisukkeet, useita lihoja valittavana ja juustotarjotin), useista lämpimistä ruuista, grillatuista ruoista ja lisukkeista.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play