Ranska, Paris
PETROSSIAN on tunnettu arvostetusta kaviaaristaan ympäri maailmaa. Petrossian.fr-verkkokauppa mahdollistaa kaviaarin, lohen ja laajan valikoiman korkealaatuisia herkkutuotteita tilaamisen. Kaviaarivalikoiman lisäksi, joka sisältää kymmenen eri lajiketta kuuluisissa sinisissä laatikoissa, PETROSSIAN on kehittänyt aperitiiviksi ja brunssille suunniteltuja oheistuotteita. Esimerkkejä: purtavat kavia...
Portfolio (5)
Perheyritys vuodesta 1901, Fournier Fils valmistaa sukupolvelta toiselle siirtyneiden perinteisten reseptien mukaan savustettuja kaloja: Savustettu silli (miedot fileet, perinteiset fileet, kippersit, bouffit, saurit, öljyyn ja mausteisiin marinoidut fileet), savustettu turska, savustetut lohifileet, pienet viipaleet ja lohen ylijäämät, pippurisavustetut makrillifileet, provencelaiset savustetut m...
Portfolio (1)
Ranska, Descartes
Asentuneena Tourainessa, Loiren linnojen sydämessä, Moulin du Couvent muuttaa RÄÄTÄLÖIDYSTI raakoja kaloja savustetuiksi tuotteiksi: lohi, Loiren ankerias, haddock, flätan, miekkakala, tonnikala, marliini, turskan mäti, sturgeo, taimen, karppi Brennessä... Tarjoamme laajan valikoiman pakkausvaihtoehtoja: Koko savustettu lohi, lyhyet viipaleet (annosteluun lautasella), viipaleiden koko tilauksesta:...
Portfolio (1)
Ranska, Vendin Le Vieil
Simon-Dutriaux -laitokset, jotka sijaitsevat lähellä Lensiä Pas-de-Calais'ssa, ovat kahden yrityksen fuusion tulos; Simon, joka perustettiin vuonna 1886 ja joka alun perin erikoistui säilöttyihin tuotteisiin, sekä Dutriaux, joka perustettiin vuonna 1935 ja keskittyi kalojen savustamiseen. Liityimme Floridienne-ryhmään vuonna 2008. Tämä belgialainen ryhmä on nykyään johtava toimija Euroopassa ja ma...
Portfolio (1)
Ranska, Carentan
...William & James -yhtiö sijaitsee Carentanin kaupungissa Normandiassa. Se on erikoistunut korkealaatuiseen lohen ja taimenien savustamiseen. Koko kalasta savustetun lohen pakkaamiseen kuluu useita päiviä, joiden aikana tehdään tiukka valinta, minkä jälkeen kala suolataan kuivasuolalla, savustetaan matalassa lämpötilassa ja lopuksi leikataan ohuiksi viipaleiksi veitsellä. Nämä eri vaiheet varmistavat William & Jamesin tuotteiden laadun, joka perustuu käsityöosaamiseen (Maître Artisan -merkki), raaka-aineiden tuoreuteen ja laatuun.
Ranska, Lorient
ARGIS GALAC'SEA tarjoaa meren antimia, kokonaisina tai jalostettuina, pakastettuina, kuten kaloja, äyriäisiä, nilviäisiä, simpukoita, savustettua kalaa, pääjalkaisia, sammakoita ja kypsennettyä kalaa kuutioina.
Ranska, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta...
Ranska, Boulogne Sur Mer
Ranska, Saint Maurice De Lignon
Ranska, Clohars Carnoët
Ranska, Chemilly Sur Yonne
Ranska, Saint André De Corcy
Ranska, Saint Barthélémy D'Anjou
Ranska, Épineau-Les-Voves
Ranska, Villefranche Sur Saône
Ranska, Chemilly Sur Yonne
Ranska, St Maurice De Lignon
Ranska, Vendin Le Vieil
Ranska, Bouchemaine
Ranska, Boulogne Sur Mer

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play