... rouge" vuonna 2013. Nämä eri alat, samoin kuin lihatuotteiden jalostus, perustuvat tiukkoihin kasvatusnormeihin, jotka keskittyvät eläinten hyvinvointiin ja erityiseen osaamiseen, tavoitteena tarjota kuluttajille laadukkaita ja maukkaita tuotteita.
Les Fermiers d'Argoatilla on nykyään 320 jäsentä, joista 260 on kasvattajia ja 60 yritystä (rehuvalmistajat, teurastamot, tekniset organisaatiot...
... säilyvyyden ja säilyttää lihan ehjänä. Ferme de Compresten tarjoamat säilykkeet valmistetaan tilalla kasvatetuista siipikarjoista, mikä mahdollistaa niiden korkean laadun hallinnan, erityisesti paikan päällä viljellyn viljan avulla. Tarjoamme tänään täydellisen valikoiman siipikarjaa, joka on yksinomaan kuivapuhdistettu. Maison Garbay: Joulusiipikarja, Gersin siipikarja, Nuori kana, Maalaisturkki, Kukko, Harmaakuorinen kukko, Pinta-kukko, Kukko, Kalkkuna, Mini-kukko, Nuori kana, Gascon-kukko, Löytöpaketti.
Perustettu vuonna 1958, JACOB SA on perheyritys, joka on erikoistunut tukkumyyntiin ja puolittaismyyntiin siipikarjan, maitotuotteiden, elintarvikkeiden, lihan ja lihatuotteiden alalla. JACOB SA:lla on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ravintoloitsijoiden, leipureiden, teurastajien, siipikarjakauppiaiden ja catering-yritysten tarpeiden täyttämiseksi. Tämä tapahtuu päivittäisten toimitusten avulla luotettavilta toimittajilta ympäri Ranskaa, joilla on vahva maine.