...Erikoiskaramellit ovat laaja perhe karamelleja, jotka vaihtelevat maito- ja suolavoikaramellista vegaanisiin ja vähä sokerisiin vaihtoehtoihin... Nämä karamellit tarjoavat ainutlaatuisen koostumuksen ja maun jokaiselle tuotteelle. Taikina- tai kimallusmuodossa voidaan käyttää erilaisia ainesosia (hunaja, maito, kerma, suklaa, voi, kasvirasvat...) niiden valmistamiseen.
Ne vastaavat puhtaan...
...Valkoinen suklaapatukka 32% kaakaovoita. Intensiivinen maito, runsas kerma ja kohtuullisen makea. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100...
...Sulaudu ainutlaatuiseen luomukseemme: Bouchot-muotin suklaa trompe l'oeil, jossa on suklaa-karamelli sydän ja ohut tumma suklaakuori.
70 gramman pussi
Tuote valmistettu käsityönä Boulogne Sur Merissä, Ranskassa.
Ainesosat: voi, sokeri, kerma, suklaa...
...Suolakaramelli... Levitä tai kaada jälkiruokien päälle, se on niin hyvää!
ravintoarvot 100 g kohden
energia(kcal)= 437
energia(Kj)=1822
rasvat(g)= 30 joista tyydyttyneet rasvahapot(g)=19
hiilihydraatit(g)=40 joista sokerit(g)=40
proteiinit(g)=1.2 suola(g)=0.3
Tila: Uusi
AINEKSET: Sokeri, kerma 35 % rasvaa, suolattu voi* 18 %, maitosuklaa BARRY
Nettopaino: 210 g
Alkuperä: Korsika...
...Viite
9990000014781
Nämä 74 % kaakaota sisältävät tumma suklaa palat ovat täydellisiä jälkiruokien valmistamiseen. Tämä voimakas tumma suklaa, jossa on vähintään 74 % kaakaota, on herkullista ja helppo annostella ja punnita palojen muodossa. Se on täydellinen valmistettaessa jälkiruokia ja kakkuja, jotka vaativat korkeaa suklaan sisältöä (suklaakakku, kerma…)
Maistamisvinkit
Suklaa leivontaa varten.
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, suojassa valolta.
Ainesosat
Ruokosokeri*, kaakaomassa*, kaakaovoi*
*peräisin luomuviljelystä...
...Vauvoille suunnitellut kermajäätelödeserttimme on erityisesti kehitetty tukemaan oikeaa ruokavalion monipuolistamista 6 kuukauden iästä alkaen:
- Kalsiumin lähde vahvalle luuston kasvulle
- Säädetty proteiinipitoisuus hyvälle kehitykselle
- Luonnolliset maut
- Säilöntäaineeton
- Ilman keinotekoisia väriaineita
Saatavilla olevat maut: Luomu, mansikka, aprikoosi, päärynä, banaani, vadelma, vanilja, suklaa, kinuski, keksi
Lisätietoja kyvyistämme saat vierailemalla verkkosivustollamme ja ottamalla meihin yhteyttä.
...La Barre Marseillaise ® on erikoisuus Chocolatière de Marseillesta.
"Voi- ja kerma-vapaa" praliini puhdasta nautintoa varten, luonnollinen, rapea, perinteinen,
appelsiinilla tai kirsikalla, se on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka odottavat herkuttelijoita Chocolatière de Marseillessa.
...Erikoiskaramellit ovat karamelleja, jotka syntyvät hallitun lämmön vaikutuksesta elintarvikkeisiin käytettäviin sokereihin yhdessä muiden ainesosien kanssa: maito, kerma, voi, suolattu voi, hedelmäuutteet, hunaja, mallas, suklaa, kasviöljyt...
Erikoiskaramelli on saatavilla kaikissa muodoissa: jauheena, paloina, nestemäisenä, tahnana, mutta myös luomuversiona. Se on karamelli, jonka koostumus ja...
... vivahteen kulinaarisiin luomuksiisi.
Säilyttääksesi sen, laita se tiiviiseen astiaan jääkaappisi hedelmä- ja vihannesosastolle. Anna sen olla hetki huoneenlämmössä, jotta se palauttaa arominsa ja visuaaliset ominaisuutensa.
Ulkonäkö: Podit ovat rasvaisia, öljyisiä, kiiltäviä ja joustavia.
Tuoksu ja maku: Suklaavanilja, intensiivinen ja hedelmäinen.
Käyttö: Infuusio, kerma, leivonnaiset, jäätelö, jogurtti, suklaa, suolaiset ja makeat reseptit.
...- Maitotuotteet (juustot, jogurtit, maidot, kerma...),
- Lihatuotteet ja suolatut tuotteet,
- Leivonnaiset ja makeiset,
- Halal-tuotteet,
- Kuivaelintarvikkeet,
- Merituotteet,
- Pakastetut tuotteet.
Voimme tarjota erilaisia elintarviketuotevalikoimia.
SOMEXPORT on vientikumppanisi. Itse asiassa autamme sinua löytämään parhaat tuotteet jokaiselta maailman alueelta, jotka vastaavat tarpeitasi ja...
Suklaalla päällystetyt erikoisuudet (tumma, maito, nougat-kerma, karamelli, tryffeli jne.) sekä koristehelmet (hopeiset, kultaiset, moniväriset, sokeri- tai suklaasisällä), pienet moniväriset suklaasydämet. Työskentelemme valikoiduilla manteleilla: Avola, Ranskan ja Espanjan mantelit, jotka on valittu niiden makujen ainutlaatuisuuden vuoksi. Mitä tulee suklaaerikoisuuksiimme, käytämme erittäin hienoa suklaata. Suklaa-drageeidemme raaka-aine perustuu 70 % kaakaoseokseen. Etsimme vientijakelijoita.