Ranska, Merville
...Erikoiskaramellit ovat laaja perhe karamelleja, jotka vaihtelevat maito- ja suolavoikaramellista vegaanisiin ja vähä sokerisiin vaihtoehtoihin... Nämä karamellit tarjoavat ainutlaatuisen koostumuksen ja maun jokaiselle tuotteelle. Taikina- tai kimallusmuodossa voidaan käyttää erilaisia ainesosia (hunaja, maito, kerma, suklaa, voi, kasvirasvat...) niiden valmistamiseen. Ne vastaavat puhtaan...
Portfolio (7)
Ranska, Bellême
...Valkoinen suklaapatukka 32% kaakaovoita. Intensiivinen maito, runsas kerma ja kohtuullisen makea. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100...
Portfolio (29)
Ranska, Yssingeaux
...Kaakao Vanilja, kaakaomainen Kahvi Karamelli/Korostettu/Erittäin paahdettu Kappuccino Karamelli Maitoa/Voi Suklaa Kaakaomainen, hunajainen Crème brûlée Vaahtera Mallas Kastanja Hunaja Calisson Nougat Pähkinäpraliini, karamelli Kaakaotäytteiset tryffelit, kerma Leivonnaisnuotit: Tarte Tatin, Meringue-Sitruunapiirakka Vanilja, vaniljaekstraktit, alkuperäisestä vaniljasta...
Portfolio (55)
Ranska, Épaignes
...Perinteinen Isigny Kerma 301...
Portfolio (184)
Ranska, Paris
... vivahteen kulinaarisiin luomuksiisi. Säilyttääksesi sen, laita se tiiviiseen astiaan jääkaappisi hedelmä- ja vihannesosastolle. Anna sen olla hetki huoneenlämmössä, jotta se palauttaa arominsa ja visuaaliset ominaisuutensa. Ulkonäkö: Podit ovat rasvaisia, öljyisiä, kiiltäviä ja joustavia. Tuoksu ja maku: Suklaavanilja, intensiivinen ja hedelmäinen. Käyttö: Infuusio, kerma, leivonnaiset, jäätelö, jogurtti, suklaa, suolaiset ja makeat reseptit.
Portfolio (8)
Ranska, Olivet
...Viite 9990000014781 Nämä 74 % kaakaota sisältävät tumma suklaa palat ovat täydellisiä jälkiruokien valmistamiseen. Tämä voimakas tumma suklaa, jossa on vähintään 74 % kaakaota, on herkullista ja helppo annostella ja punnita palojen muodossa. Se on täydellinen valmistettaessa jälkiruokia ja kakkuja, jotka vaativat korkeaa suklaan sisältöä (suklaakakku, kerma…) Maistamisvinkit Suklaa leivontaa varten. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, suojassa valolta. Ainesosat Ruokosokeri*, kaakaomassa*, kaakaovoi* *peräisin luomuviljelystä...
Portfolio (114)
Ranska, Saint Orens De Gameville
...kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), manteli, seesamipraline (seesami, sokeri, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), MANDELIT, kaakaovoi, HASSELNUT, valkoinen suklaa (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, emulgointiaine soijalesitiini, vaniljaekstrakti), hieno sokeri, hienoksi murennettu keksi (vehnäjauho, sokeri, anhydriittinen maitovalmiste, maitosokeri...
Portfolio (85)
Ranska, Etaples
...Sulaudu ainutlaatuiseen luomukseemme: Bouchot-muotin suklaa trompe l'oeil, jossa on suklaa-karamelli sydän ja ohut tumma suklaakuori. 70 gramman pussi Tuote valmistettu käsityönä Boulogne Sur Merissä, Ranskassa. Ainesosat: voi, sokeri, kerma, suklaa...
Portfolio (13)
Ranska, Objat
...Ainesosat: sokeri, kerma, valkosuklaa, alkuperä EU:n ulkopuolelta (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakao, emulgointiaine: rapsilektiini), glukoosi, trimoliini, tumma suklaa 66% alkuperä EU:n ulkopuolelta (kaakao, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: rapsilektiini), voi, mantelipasta, praliini, vadelmakuoret, kandisoidut appelsiinit, cashewpähkinät, nougat (sokeri, mantelit, hunaja, vesi, glukoosi, pistaasi, hasselpähkinät, kananmunanvalkuainen, tomusokeri), mansikkahillo (sokeri, mansikkasose, glukoosi, trimoliini, keltapektini, sitruunahappo, vesi), kahvi.
Portfolio (109)
Ranska, Furiani
...Ainesosat canistrelli 33 % (vehnäjauho, valkoviini, viina, sokeri, leivinjauhe, suola, auringonkukkaöljy), suolainen karamelli 33 % (kerma, täysmaito, sokeri, voi 11 %), suklaa 33 % (kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), jälkiä maapähkinöistä, gluteenista, pähkinöistä. Viite: UTUIN...
Portfolio (97)
Ranska, Feurs
...Erikoiskaramellit ovat karamelleja, jotka syntyvät hallitun lämmön vaikutuksesta elintarvikkeisiin käytettäviin sokereihin yhdessä muiden ainesosien kanssa: maito, kerma, voi, suolattu voi, hedelmäuutteet, hunaja, mallas, suklaa, kasviöljyt... Erikoiskaramelli on saatavilla kaikissa muodoissa: jauheena, paloina, nestemäisenä, tahnana, mutta myös luomuversiona. Se on karamelli, jonka koostumus ja...
Portfolio (6)
Ranska, Biguglia
...Suolakaramelli... Levitä tai kaada jälkiruokien päälle, se on niin hyvää! ravintoarvot 100 g kohden energia(kcal)= 437 energia(Kj)=1822 rasvat(g)= 30 joista tyydyttyneet rasvahapot(g)=19 hiilihydraatit(g)=40 joista sokerit(g)=40 proteiinit(g)=1.2 suola(g)=0.3 Tila: Uusi AINEKSET: Sokeri, kerma 35 % rasvaa, suolattu voi* 18 %, maitosuklaa BARRY Nettopaino: 210 g Alkuperä: Korsika...
Portfolio (68)
...Vauvoille suunnitellut kermajäätelödeserttimme on erityisesti kehitetty tukemaan oikeaa ruokavalion monipuolistamista 6 kuukauden iästä alkaen: - Kalsiumin lähde vahvalle luuston kasvulle - Säädetty proteiinipitoisuus hyvälle kehitykselle - Luonnolliset maut - Säilöntäaineeton - Ilman keinotekoisia väriaineita Saatavilla olevat maut: Luomu, mansikka, aprikoosi, päärynä, banaani, vadelma, vanilja, suklaa, kinuski, keksi Lisätietoja kyvyistämme saat vierailemalla verkkosivustollamme ja ottamalla meihin yhteyttä.
...La Barre Marseillaise ® on erikoisuus Chocolatière de Marseillesta. "Voi- ja kerma-vapaa" praliini puhdasta nautintoa varten, luonnollinen, rapea, perinteinen, appelsiinilla tai kirsikalla, se on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka odottavat herkuttelijoita Chocolatière de Marseillessa.
Portfolio (1)
Ranska, Marseille
...- Maitotuotteet (juustot, jogurtit, maidot, kerma...), - Lihatuotteet ja suolatut tuotteet, - Leivonnaiset ja makeiset, - Halal-tuotteet, - Kuivaelintarvikkeet, - Merituotteet, - Pakastetut tuotteet. Voimme tarjota erilaisia elintarviketuotevalikoimia. SOMEXPORT on vientikumppanisi. Itse asiassa autamme sinua löytämään parhaat tuotteet jokaiselta maailman alueelta, jotka vastaavat tarpeitasi ja...
Ranska, Marseille
Suklaalla päällystetyt erikoisuudet (tumma, maito, nougat-kerma, karamelli, tryffeli jne.) sekä koristehelmet (hopeiset, kultaiset, moniväriset, sokeri- tai suklaasisällä), pienet moniväriset suklaasydämet. Työskentelemme valikoiduilla manteleilla: Avola, Ranskan ja Espanjan mantelit, jotka on valittu niiden makujen ainutlaatuisuuden vuoksi. Mitä tulee suklaaerikoisuuksiimme, käytämme erittäin hienoa suklaata. Suklaa-drageeidemme raaka-aine perustuu 70 % kaakaoseokseen. Etsimme vientijakelijoita.
Portfolio (19)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play