Ranska, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS on osuuskunta, joka perustettiin vuonna 1985 erilaisten kunnallisten osuuskuntien fuusiona vuosien 1985 ja 1996 välillä. Nämä yhteisöt, jotka ovat historiallisia emmental IGP Grand Cru label rouge -tuottajia, ovat monipuolistaneet toimintaansa valmistamalla pehmeitä juustoja, joissa on kukkakuori ja pesty kuori. Kun osuuskunnasta tuli "Pâturages Comtois", se jatkoi monipuolistumi...
Ranska, MACAYE
Yli 30 vuoden ajan ONETIK on ollut juustola, joka sijaitsee Baskimaassa. ONETIK kerää maitoa yli 150 lampaanmaidontuottajalta ja 200 lehmänmaidontuottajalta Pyreneiltä, yhteensä yli 33 miljoonaa litraa maitoa, jota se muuttaa aidoiksi juustoiksi. Näin ollen ONETIK tuottaa ja markkinoi laajan valikoiman juustoja, jotka sisältävät lampaan-, lehmän- ja vuohenmaitojuustoja sekä sekoitettuja maitojuus...
Ranska, Aurillac
Yli 20 vuoden ajan LE PALAIS DES SAVEURS on yritys, joka on erikoistunut juustojen leikkaamiseen ja myyntiin kaupalliselle ravintolalle ja teollisuudelle: viipaloidut juustot, minijuustot, lastut, julienne, murut, chiffonnades. Yritys tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä juustoja erilaisiin käyttötarkoituksiin: aamiainen, catering, välipalat, valmiit juustotarjottimet, pikaruokaravintolat, teoll...
Ranska, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES ja Baskimaan Maitok Cooperative yhdistävät noin sata lampaan- ja lehmänkasvattajaa, jotka kaikki ovat kotoisin Baskimaasta. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia juustoja, jotka koostuvat lampaan-, vuohen- ja lehmänjuustosta. Lampaan kasvattajamme ovat sitoutuneet AOP Ossau-Iraty -menettelyyn ja lehmän kasvattajamme Bleu-Blanc-Coeur -menettelyyn.
Ranska, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL on yritys, joka on erikoistunut juustojen tuotantoon ja jakeluun. Tuotamme laajan valikoiman juustoja, joita myymme Toulousain alueen markkinoilla, Saint Gaudensin Leclerc-ostoskeskuksen myymälässämme sekä ulkomailla yli 20 maassa.
Ranska, Maurs
Maitotuottajien yhdistyksemme on luonut brändin "L'éleveur Occitan" arvostaakseen tuotantoaan. Myymme erilaisia tuotteita, kuten AOP Cantal "Fleur d’Auvergne" raakamaidosta ja pastöroidusta maidosta (nuori ja keski-ikäinen). Keski-ikäinen Cantalimme on vähintään 4 kuukautta kypsytetty, jotta kuluttajille taataan tasainen maku. Kehitämme myös seuraavia tuotteita: Tuore Tome, Cantabella (Cantal-tyyp...
LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE on juustola, joka on erikoistunut vuohen, lampaan ja lehmän juustojen tuotantoon, jotka on merkitty "luomuviljely" -sertifikaatilla. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita: tommeja, bucheja, crottineja, cabécouseja, camemberteja, tiiliä, tuorejuustoja... Juustola käyttää vanhojen mestarijuustontekijöiden menetelmiä tuottaakseen erinomaisen laadukkaita tuotteita. LA FROMA...
Vuodesta 1956 lähtien Saint Bonnet de Salersin maito-osuuskunta on valmistanut juustoa. Se tuottaa CANTAL Appellation d'Origine Contrôlée -juustoa raakamaidosta. Se valmistaa myös CANTAL AOP -juustoa raakamaidosta, joka on tehty vain Salers-rodun lehmien maidosta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play