Ranska, Soreze
TOM PRESS tarjoaa ammattilaisille kaiken tarvittavan säilyttämiseen, elintarvikkeiden käsittelyyn ja ruoanlaittoon: N°1 kotitekoisten intohimoisten keskuudessa. TOM PRESS suunnittelee ja jakaa yli 5 000 tuotetta säilyttämiseen, ruoanlaittoon ja elintarvikkeiden käsittelyyn. Tämän välineistön avulla voit tuottaa ja käsitellä hedelmiä ja vihanneksia, lihaa ja kalaa, maitotuotteita, viljoja sekä val...
Portfolio (195)
Ranska, Auros
...Ankanmaksa-pate 20 % Viikonlopun pate, 175 g:n purkki, 20 % ankanmaksaa. Valmistettu Périgordin ESAT:issa (työkyvyttömien työntekijöiden uudelleenintegrointilaitos). Ainesosat: rasva ja liha sekä sianmaksa Lounais-Ranskasta IGP, ankanmaksa 20 %, suola, pippuri. Meiltä löytyy myös samassa koossa: - Basquilainen pate Espelette-paprikalla - Maalaistyyppinen pate Gascognen flocilla - Ankaterriini...
Portfolio (31)
Ranska, Castelnaudary
... käytännöllisiä ja herkullisia ratkaisuja keittiöön. Solvia vie makunystyrät ja viisi aistia matkalle ulkomaille bio-mausteiden, kastikkeiden ja valmistettujen vihannesten avulla. Sitoutumisemme laadukkaisiin tuotteisiin: - Valmistus Ranskassa - Liha ja vihannekset Ranskan alkuperää - Clean label -reseptit ja ravitsemuksellisesti tasapainoiset - PME+ -sertifiointi tuotantopaikoillamme (RSE) - Tehokkaat tuotantovälineet ja kansainvälisten standardien (IFS, BRC, Bio) akkreditointi Lisätietoja varten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!
Portfolio (56)
Ranska, Marseille
SOMEXPORT perustettiin vuonna 1994. Toimitamme hankintakeskuksia, tankkaajia, mutta ennen kaikkea Afrikkaan, Karibialle, Intian ja Tyynenmeren asiakkaille sekä lopuksi Lähi-itään. Olemme kuivien, tuoreiden ja pakastettujen tuotteiden tuonti- ja vientiyritys, ja teemme yhteistyötä yli 300 ranskalaisen ja eurooppalaisen toimittajan kanssa. Olemme erikoistuneet seuraaviin elintarvikkeisiin: - Maitotu...
Ranska, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT on Isèren alueella sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut hevosen paloitteluun, hevosen jalostettuihin tuotteisiin ja hevosenlihan käsittelyyn. Hevosen kasvatus, hevosen teurastus, luuttaminen, hevosen paloittelu, hevosenlihan käsittely, vakuumipakkaus, annospakkaus, irtotavara, säilyke, jakelu. Hallitsemme koko Ranskan hevostalouden ketjun. IFS-sertifiointi tuotantolaitoksessamme takaa asiakkaillemme tuotteet, joilla on korkein elintarviketurvallisuus. Sopeutamme asiakkaidemme tarpeisiin, kehittämällä erityistuotteita, jotka vastaavat vaatimuksia.
Portfolio (101)
Ranska, Castelnaudary
Le Coustelous on ylpeä voidessaan tarjota teille gastronomisia tuotteitaan Etelä-Ranskasta, erityisesti kuuluisan cassoulet'n Castelnaudarysta. Olemme huolissamme raaka-aineidemme laadusta ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa tarjotaksemme teille parasta. Vientiämme on Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Ranskaan, hienoihin ruokakauppoihin, viinimyymälöihin ja erikoisliikkeisiin, jotka ...
Portfolio (37)
Ranska, Emerainville
VDC France markkinoi korkealaatuisia gourmet-tuotteita, jotka ovat peräisin Ranskan alueilta ja joilla on sekä luovia että herkullisia laatumerkkejä. Kauden ja tilaisuuksien myötä tuotteemme mukautuvat ajankohtaisiin trendeihin. VDC France haluaa olla merkittävä toimija kansainvälisessä vientikaupassa. Tämän saavuttamiseksi tuotevalikoimamme on kehittyvä ja laajenee kuluttajamieltymysten mukaan er...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija, baskila...
Ranska, Revel
Kaksi askelta Castelnaudarystä, Cassouletin pääkaupungista, le Revelois on yli puolen vuosisadan ajan valmistanut reseptejä, jotka ovat peräisin Lauragaisin alueen perinteistä ja taidoista. Le Revelois on ennen kaikkea André MORELin tarina, Castelnaudaryn teurastajaoppilas, joka 1980-luvun alussa, työstään innostuneena ja haluten tyydyttää makuja ja makunystyröitä, halusi nopeasti jakaa aitoja pe...
Ranska, Vigan (Le)
THOCAVEN-yritys on erikoistunut ankkojen kasvatukseen. Ruokimme ankkoja jyvämaissilla varmistaaksemme terveelliset ja luonnolliset tuotteet. Tarjoamme kattavan valikoiman ankkojen lihaa, kuten foie gras, rintafileet, confit, tournedos, rillettes, makkarat, reidet...
Ranska, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE työskentelee tiiviissä yhteistyössä elintarvikealan ammattilaisten kanssa tarjotakseen ratkaisuja heidän catering-toimintaansa ja toimittaakseen heille hanhenmaksaa. EURALIS GASTRONOMIE:lla on useita brändejä eri markkinoita varten, kuten ROUGIÉ, MONFORT tai JEAN STALAVEN. Olemme erikoistuneet ankkojen ja hanhien kasvatukseen ja jalostukseen.
Ranska, Nantes
BERJAC-yhtiö on erikoistunut lihatuotteiden ja kalojen tukkukauppaan ravintola-alan ammattilaisille (ravintoloitsijat, lihamyyjät, catering-yritykset, ruokakaupat, pienet yhteisöt) ja tarjoaa myymäläpalveluja sekä toimituksia Loire-Atlantique-, Vendée- ja Maine-et-Loire-alueilla: liha (nauta, vasikka, lammas, sika), sisäelimet, lihatuotteet, siipikarja, tuoretuotteet (hedelmät ja vihannekset, elintarvikkeet), kalat. BERJAC-yhtiö kuuluu perheyritys CADEGAU:hun, joka toimii BtoB-tuoretuotteiden (liha ja kala) parissa Nantesissa (Berjac), Rennesissä (TG Viandes ja Marée) ja Saumurissa (Savia).
Ranska, Mulhouse
...Käsittely ja lentokentät, Posti, Tekstiiliteollisuus, Liha, siipikarja ja kala. HABASITin valmistamiin tuotteisiin kuuluvat kuljetusnauhat, muoviset modulaariset nauhat, positiivisesti ohjatut monoliittiset nauhat, tekstiilikuljetusnauhat, muoviketjut, voiman siirtovöitä, hammastettuja vöitä, litteitä vöitä, pyöreitä vöitä, liitosvöitä, valmistustyökaluja, liukuprofiileja ja ohjaimia. HABASIT on laaja suoran myynnin verkosto sekä kumppaniverkoston kautta, ja se tarjoaa palveluja pätevän teknisen tiimin avulla, joka takaa lyhyet toimitusajat, välittömät vastaukset ja korkean laadun tason.
Ranska, Laguiole
DROSERA GOURMANDE on yritys, joka on erikoistunut alueellisten ruokatuotteiden käsityövalmistukseen. DROSERA GOURMANDE valmistaa näin ollen monia ankkaan perustuvia elintarvikkeita, kuten foie gras, foie gras -lohkot, foie gras -mousse, siivet, hillot, ankan rintafileet jne. Yritys tarjoaa myös tripou't, makkaraa, pateita, friton'ia, cassoulet'ia, galantine'ja, aperitiiviterreinejä ja riistaterrei...
Portfolio (2)
Ranska, Nogent Sur Oise
Nogent-sur-Oisen tehtaallaan SALAISONS JOUVIN valmistaa vuosittain 2 700 tonnia sianlihatuotteita perinteitä kunnioittaen tarjoten ainutlaatuista makua ja täyttäen suurimpien jakelijoiden vaatimukset. Ranskalaisen chorizon asiantuntijana tämä "Made in France" sianlihatuotanto on jatkuvan laadunvalvonnan kohteena. Tehtaallamme Nogent-sur-Oisessa valmistettu ranskalainen chorizo on sianlihasta valm...
Ranska, Carpentras
DAVINin säilyketuotanto esittelee teille alueen makuja, joissa on luonteenomaisuutta, tarjoamalla aitoja ja perinteitä kunnioittavia provencelaisia makuja. Yli 30 vuoden kokemuksella valmiiden ruokien kehittämisestä, tomaattipohjaisten reseptien, kastikkeiden ja terriinien valmistuksesta.
Ranska, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia on ennen kaikkea tarina intohimosta, intohimoisista ihmisistä. Intohimoisista hyvin tehdystä työstä, intohimoisista inhimillisistä suhteista, intohimoisista kuten Gilbert ja hänen vaimonsa Jeanine, kun he vuonna 1961 päättivät avata myymälänsä kauniissa Castelnau d’Estretefondsin kylässä. Kaunis yritys, jossa Madame käyttää kaiken energiansa korostaakseen Monsieurin lihamestarin...
Ranska, Montfort En Chalosse
Perustettu vuonna 1982, FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta kokoaa nykyään 80 tuottajaa. Haluten säilyttää osaamisensa, paikalliset perinteet ja arvostaa tuotteidensa laatua, kasvattajat sitoutuivat jo vuonna 1999 Label Rouge -menettelyyn. Kaikki eläimet kasvatetaan ulkona, ja niitä ruokitaan maissilla yhteisissä tarhoissa. Ne ovat vähintään 104 päivän ikäisiä, kun ne tulevat osuuskunnan jäseniksi.
Ranska, Captieux
Yli 20 vuoden ajan FALIERES NUTRITION on erikoistunut elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaamiseen, jotka on suunniteltu ravitsemaan ihmisiä "nomaditilanteissa". Yritys valmistaa näin ollen valmiita aterioita urheilijoille, seikkailijoille, sotilaille sekä henkilöille, jotka ovat retkellä autiomaassa, merillä tai vuorten huipulla. FALIERES NUTRITION tarjoaa myös ateriasettejä hätätilanteisiin ja...
Ranska, Laguiole
La Maison CONQUET on erikoistunut Aubracin gastronomisiin perinteisiin. La Maison tuottaa näin ollen lihajalosteita, säilykkeitä sekä monia lihoja ja erikoisuuksia, jotka perustuvat puhdasrotuiseen Aubrac-nautaan, Aveyronin sianlihaan, lampaanlihaan ja vasikanlihaan. Yritys tuottaa myös valmiita ruokia, sisäelimiä, aligotia ja paikallisia juustoja, kuten tomea. Maisonin tarjoamat valmiit ruoat ko...
Ranska, Sisteron
Taste of Provence on perinteisiä provencelaisia valmisruokia valmistava yritys. Yrityksellä on monipuolinen valikoima 100 % provencelaisia tuotteita. Juuri näiden tyypillisten provencelaisten taitavasti valmistettujen ruokien ansiosta yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Ranskan valmisruokamarkkinoilla.
Ranska, Le Mas D'agenais
Sijaitsemme Lot et Garonne -alueella, Etelä-Ranskan gastronomisessa sydämessä Périgordin ja Baskimaan välillä. Perheyrityksemme pyrkii säilyttämään vuosisatoja vanhan kulinaarisen perinteen. Perustettu vuonna 1956 Mas d'Agenais'ssa, panostamme perinteisen laadun säilyttämiseen nykyaikaisten standardien kunnioittamisessa. Tänään olemme erikoistuneet uusiin, alkuperäisiin ja epätavallisiin terrineih...
Haut-Pyrénéesin juurella, kolmannessa sukupolvessa "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS vaalivat perheemme vanhaa osaamista TOURNAYn XIV vuosisadan bastidissa. AITOUS: valikoidut hanhen- ja ankanmaksat, säilykkeet. PERINNE: ruokaa, jota nautittiin jo vuonna 1870 Lande-tilalla. LAATU: gasconin alueen ruokaa, haudutettuna teitä varten, käsityönä ja käsin purkitettuna.
Ranska, Caylus
Vuodesta 1896 on kulunut 121 vuotta, ja Conserves d’Autrefois -yrityksen osaaminen rikastuu yhä. 121 vuotta olemme harjoittaneet ammattiamme intohimolla, tarkkuudella ja luovuudella… Rikas kulinaarinen perintömme, joka on syntynyt monista resepteistä, joita kokkimme ovat kehittäneet näiden vuosikymmenten aikana, antaa meille tänään arvokasta osaamista, joka perustuu tähän perintöön. Sijaitsee Qu...
Ranska, Saint Joseph De La Reunion
Ranska, Castels
Ranska, Simiane La Rotonde
Ranska, Saleilles
Ranska, Ploumagoar
Saint Christophe -konserni on yritys Hauts de France -alueelta, joka valmistaa säilykkeitä ja jakaa niitä ympäri Ranskaa ja Eurooppaa. Alun perin kauppiaana olemme kehittäneet säilyketuotteiden valmistusta tilallamme ja olemme erikoistuneet tähän alaan. Olemme valmistaneet säilykkeitä 27 vuoden ajan, ja tuotteemme ovat taattuja ilman kemiallisia lisäaineita ja noudattaen eläinlääkintöstandardeja j...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play