Ranska, Paris
Shyloh-korut ovat jakaneet Shyloh-brändiä jo lähes 10 vuotta. Olemme perustaneet toimipisteemme Pariisin sydämessä Ranskassa, ja toivotamme teidät tervetulleiksi näyttelytilaan sekä verkossa osoitteessa www.shylohpro.fr. Tarjoamme kauniita ja kestäviä arjen koruja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuina ne ovat hypoallergeenisia, eikä korujen väri muutu ajan myötä tai veden kanssa kosketukses...
Portfolio (200)
Ranska, Paris
{"Notre Mission":"Meidän tehtävämme\nCernunosilla tarjoamme 100 % luonnollisia purtavia herkkuja ilman kemikaaleja, koirien iloksi ja koulutukseen. Koska jokainen koira on ainutlaatuinen, huolehdimme niiden hyvinvoinnista terveillä ja ravitsevilla tuotteilla.\n\nPurenta on koirille elintärkeää: se vahvistaa leukoja, poistaa plakkia, lievittää ikeniä ja torjuu tylsyyttä. Uskomme terveelliseen ruoka...
Portfolio (115)
Ranska, Paris
Yrityksemme ZED BY, joka perustettiin vuonna 1981, sijaitsee Pariisissa. Olemme erikoistuneet miesten pukujen ja paitojen valmistukseen ja jakeluun. Meillä on kaksi liikettä pääkaupungissa. Tuotevalikoimamme sisältää kaksiosaisia ja kolmiosaisia pukuja, juhlapukuja sekä ristikkäispukuja. Tarjoamme myös paitoja eri kaulustyypeillä (esimerkiksi mao-kaulus, italialainen kaulus, englantilainen kaulus ...
Portfolio (189)
Ranska, Landeleau
...tattarileivät ovat todellinen herkku. Ne voidaan täyttää kinkulla, juustolla, munilla nauttiaksesi täydellisestä letusta, ja gourmet-tyyliin purjojuustolla, Saint Jacques -simpukoilla ja pienillä vihanneksilla... Kierrettyinä valkosipuli-yrttijuustolla ja kinkulla tai lohella, jäähdytettyinä ja sitten leikattuina pieniksi viipaleiksi, ne täydentävät aperitiivisi. Suunniteltu olevan pannun halkaisijan (noin 27 cm) mukainen. Pussissa se säilytetään suojakaasussa hapenpoistajalla: tämä hidastaa letun luonnollista hapettumista, kun pussi on suljettu.
Portfolio (3)
Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play