Ranska, Saint-Bonnet De Rochefort
...Ravintolisä, joka sisältää karpaloita ja maitohappobakteereita. Maissitärkkelys; kuiva-uute karpaloista (Vaccinium macrocarpon, täyte: maltodekstriini); päällysteaine: hydroksipropyylimetyyli- selluloosa; maitohappobakteerit: Lactobacillus acidophilus; paakkuuntumisenestoaine: magnesiumsuolat rasvahapoista. Saatavilla pakkauksessa, jossa on 2 läpipainolevyä, joissa on 10 tai 14 kpl koko 0 -kapseleita.
Portfolio (13)
Ranska, Aboncourt-Gesincourt
...Pastöroitu lehmänmaito ja kerma (alkuperä Ranska), Suola, Mikrobin koagulantti, Maitohappobakteerit ja kypsytysaineet, Kiinteyttäjä: kalsiumkloridi. Allergiat: Maitoa ja maitotuotteita (mukaan lukien laktoosi ja maitoproteiini) Tuotteitamme ei ole merkitty GMO:ksi asetusten 1829/2003/EY ja 1830/2003/EY mukaisesti. GMO:iden ei läsnäolon kunnioittaminen 0,9 %:n raja-arvoon asti Euroopan asetusten...
Ranska, Moncoutant Sur Sèvre
...Maitohappobakteerit 1 - Maitohappobakteerien saanti 2 - Limakalvojen ylläpito 3 - Energiametabolian tuki 4 - Luonnollisten puolustusten ylläpito 5 - Ruoansulatusentsyymien toiminnan apu Suolistossa elää symbioosissa bakteereita, tätä kokonaisuutta kutsutaan suoliston mikrobiotaksi. Tämän mikrobiotin tasapaino varmistaa: ruoansulatus- ja immuunimukavuuden ilman turvotusta. Myriaflor® Sticks...
Portfolio (42)
Ranska, Marseille
... Ainesosat: • Täysmaito, joka tulee "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" -alueen maataloustuottajilta (98,26%); • Valikoidut maitohappobakteerit (1,5%); • Valikoidut Penicillium-suvun homeet (0,01%); • Kuivattu merisuola (0,21%); • Eläinperäinen juoksute (0,02%)...
Portfolio (9)
Ranska, Soreze
... kehitetty useiden vuosien tutkimuksen jälkeen, jotta löydettäisiin helppokäyttöinen ja varastoituva, tehokas ja hyvin tasapainoinen tuote. Se yhdistää sekä juoksutteen että maitohappobakteerit, jotka ovat tarpeen tuorejuuston valmistukseen helposti käsiteltävässä jauhemuodossa. Tämä fermentti ja juoksute mahdollistavat myös raejuuston valmistamisen. Ero on valmistusprosessissa, jossa raejuusto on enemmän valutettu kuin tuorejuusto. Itse asiassa tuorejuusto, toisin kuin raejuusto. REF:FROPFRAI Koostumus: Juoksute, maitohappobakteerit, kalsiumkloridi, apuaine maltodekstriini Valmistettu: Ranskassa...
Portfolio (195)
Ranska, Cournon D'auvergne
...Porkkanat*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pastöroitu lehmänmaito) (14%), suola, maitohappobakteerit ja kypsennysfermentit), auringonkukkaöljy*, sipulit*, suola, riisijauho*, omenaviinietikka*, mustapippuri* *Raaka-aineet ovat peräisin luomuviljelystä - Allergeni Käyttöohjeet Ihanteellinen levitettäväksi tuoreille leipäviipaleille, kasvistikkujen tai grissinien kanssa. Voit myös rikastuttaa...
Portfolio (37)
Ranska, Capdenac Gare
... Nutergian asiantuntemus • Säilytetään viileässä (+4°C) bakteerien säilyvyyden ja tuotteen laadun varmistamiseksi. • Ihmisperäiset kannat. • Kestävyys mahahappoihin ja sappisuoloihin, mikä mahdollistaa bakteerien selviytymisen suolistoon asti. • Elvyttävät bakteerit: ne heräävät eloon suoliston ympäristössä. D3-vitamiini: 0,75 µg (15 % VNR*) Elvyttävät maitohappobakteerit ja bifidobakteerit: 3 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 1 miljardi Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1 miljardi Bifidobacterium infantis DMS 24687: 1 miljardi...
Portfolio (151)
Ranska, Orléans
...-uute (60 mg), maitohappobakteerit (Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum) (4,5 miljardia bakteeria) Ranskalainen valmistus Tiukka raaka-aineiden valinta: laatu, ominaisuudet, vaikuttavien aineiden pitoisuus, kasvit käsitellään luonnollisilla menetelmillä, jotta ne olisivat aina lähempänä luontoa ja harmonisessa suhteessa sen kanssa. KÄYTTÖOHJEET: Ota 2 kapselia lasillisen vettä kanssa aamulla ja keskipäivällä ennen aterioita. Paino: 30 g Määrä / Sisältö: 40 kasvikapselin purkki...
Portfolio (46)
Ranska, 01370 Saint Etienne Du Bois
Maitotuotteet on erikoistunut elintarviketeollisuudelle, juustoyhteisöille, maitoloille, voitehtaille ja maatiloille tarkoitettujen tuotteiden jakeluun. Jakelija yrityksille Chr HANSEN, Lallemand ja BIOPROX: tunnettuja laadukkaista maitohappobakteereistaan ja juustonvalmistusaineistaan. Tarjoamme myös laajan valikoiman aromeja, mausteita ja hedelmävalmisteita; sekä laitteita ja pakkausmateriaaleja...
Ranska, Prades-Le-Lez
CHR HANSEN FRANCE SAS on tanskalaisen CHR HANSEN -konsernin ranskalainen tytäryhtiö, joka on erikoistunut lisäaineisiin ja teknologisiin apuaineisiin elintarviketeollisuudessa (maitohappobakteerit, hyytymisen entsyymit, väriaineet, antibioottitestit, aromit). Tuotteemme on suunnattu elintarviketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisille. Kehitämme luonnollisia ainesosaratkaisuja, kuten...
Ranska, Brive La Gaillarde
... väsymystä vastaan, vahvistaa puolustusta, edistää hyvää suoliston toimintaa, osallistuu ihon, hiusten ja näön erityiseen ylläpitoon. Siinä on myös mielenkiintoinen arominen monimutkaisuus ruoanlaittoon. Tuore siitepölymme lajitellaan sadonkorjuupäivänä ja laitetaan heti pakastimeen säilyttämään kaikki sen ominaisuudet, erityisesti suoliston mikroflooralle hyödylliset maitohappobakteerit ja...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play