Ranska, Vendin Le Vieil
... savustetut sillifileet, savustetut makrillit, rollmopsit sekä osa levitteistämme ovat saaneet "Kultainen Makutunnus" -merkin lähes vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä tuotantotilamme, joka kattaa 3 000 neliömetriä ja jossa työskentelee noin 60 pätevää henkilöä, käsittelee hieman yli 3 000 tonnia valmiita tuotteita vuodessa nykyaikaisissa tiloissa, jotka ovat huipputeknologian mukaisia ja noudattavat elintarviketurvallisuusstandardeja. Lisäksi olemme sertifioituja useiden organisaatioiden toimesta. Näistä mainittakoon IFS, joka on auditointiviitekehys.
Portfolio (1)
Ranska, La Ciotat
...Ranskalaiset pakastettujen merenelävien maahantuojat. Erikoistuneet sinisiin kaloihin (sardiinit, makrillit, anjovis, chinchardit, kokonaisina tai fileinä) eri alkuperistä sekä pääjalkaisiin (mustekalat / punaiset ja valkoiset kalmarit, eri alkuperistä). Premium-laatu parhaaseen hintaan: suurpakkauslaatikoita tai pienempiä pakkauksia pyynnöstä. Puhumme erittäin hyvin englantia.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play