• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • meat pork

Tulokset hakusanalle

Meat pork - Ranska

Ranska
  1. CB VIANDES DISTRI

    Ranska

    Verified by europages badge

    Passion for excellence and commitment to quality were the founding tenets of CBViandes-Distri, a meat trading company renowned for its top quality products and exceptional customer service. We are in a class of our own thanks to our devotion to supplying a wide range of carefully selected meats to meet the diverse requirements of our customer base. At CBViandes-Distri, our mission is to supply you with superior quality products, while complying with strict food safety standards. Our commitment to quality drives us to choose meats that come exclusively from France and the European Union, available in fresh and frozen options. We strive to build long-lasting relations with our partners by offering customized solutions to suit their specific requirements. We have the meat you need to satisfy your most demanding customers, whether you are in the restaurant trade or are a retail butcher. We offer a vast range of meats, including: - Beef - Veal - Pork - Poultry - Ovine meat. When you choose CBViandes-Distri, you are opting for a trusted partner who is driven by quality and customer satisfaction. Join us and discover the difference that a meat supplier committed to excellence and quality can make.

  2. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Ranska

    Verified by europages badge

    SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Corsican cured sausage maker, Producer of Corsican cured meats, Producer of Corsican cooked meats, Producer of Corsican specialities, Corsican handcrafted products, Supplier of delicatessen meats from Corsica, Coppa from Corsica, Figatelli sausages from Corsica, Lonzo fillet from Corsica. Sen sijainti on Sarrola-Carcopino, Ranska.

  3. MAISON VOISINE

    Ranska

    MAISON VOISINE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Tilajuusto, Sianliha, säilyke-, suolattu kinkku, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Auros, Ranska.

  4. ROGER VIDAL SARL

    Ranska

    ROGER VIDAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pateeiden toimittajat, terriinien toimittajat. Sen sijainti on Saint-Jean Du Bruel, Ranska.

  5. MAISON GARCIA

    Ranska

    MAISON GARCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, lihajalosteet. Sen sijainti on Villeneuve Les Bouloc, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Ranska

    MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Kinkku, Sianliha, säilyke-, Kinkku, ankanliha, Kokonainen ankanmaksapala. Sen sijainti on Saint-Jean-Le-Vieux, Ranska.

  2. LESVERRINESDEMAX

    Ranska

    LESVERRINESDEMAX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hanhenmaksa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Samppanja, Säilykkeet, Sianliha, säilyke-, Samppanja, terriinien toimittajat, Säilykkeet. Sen sijainti on Reims, Ranska.

  3. BERJAC VIANDES

    Ranska

    BERJAC VIANDES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

  4. BORVO TRAITEUR

    Ranska

    BORVO TRAITEUR, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Chemilly Sur Yonne, Ranska.

  5. ETABLISSEMENTS CANCE

    Ranska

    ETABLISSEMENTS CANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Villeneuve, Ranska.

  1. LE GRATIN LYONNAIS

    Ranska

    LE GRATIN LYONNAIS, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

  2. DIS-FRAIS

    Ranska

    DIS-FRAIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on St Hilaire Petitville, Ranska.

  1. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Ranska

  2. ROBERT ET FILS SARL

    Ranska

  3. PASSION

    Ranska

  4. ONNO

    Ranska

  5. CONSERVERIE SAINT CHRISTOPHE

    Ranska

  6. FESIA

    Ranska

  7. SA CONSERVERIE DU SUD

    Ranska

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.