... ajan. Käyttö: Valkoisten marjojen melassi on luonnostaan makeaa. Sitä voidaan käyttää sekä jälkiruoissa että suolaisissa ruoissa. Melassia voidaan siis käyttää leivonnassa makeuttamaan valmistuksia. Sitä voidaan myös lisätä jogurtteihin makeuttamiseksi. Keittiössä, makean/suolaisen yhdistelmän saavuttamiseksi, voit lisätä muutaman tipan melassia salaateihisi tuomaan hunajaisia ja karamellisoituneita aromeja. Sitä voidaan myös käyttää suolaisissa ruoissa, esimerkiksi ankkaa tai vihanneksia deglasoimaan.
Portfolio (45)
...Valkoinen ruokosokeri on kiteinen sokeri, joka on jalostettu. Jalostuksen tarkoituksena on valkaista sokeri, poistaa epäpuhtaudet ja eliminoida kaikki melassi. Tämän seurauksena vitamiinien ja mineraalien määrä vähenee. Siksi on tärkeää olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella sen korkean sakkaroosipitoisuuden vuoksi. Sokerilla on voimakas makeus ja hyvin hienovarainen maku.
Portfolio (123)
Ranska, Quincampoix
...Rhum Foursquare 2010 – 12 vuotta – Brut de fût – 0,5 litran pullo Brut de fût | 63° | melassi Single cask | bourbon tynnyri Tislausvuosi: 2010 Trooppinen kypsytys 12 vuotta | dynaaminen 2 kuukautta Alkuperä: Barbados (Länsi-Intia) Tuottaja: Foursquare tislaamo Maistelumuistiinpanot: Erittäin voimakas tuoksu kaadettaessa, vaniljaa ja mausteseosta. Erittäin hyvä alkoholinen integrointi...
Portfolio (18)
Ranska, Champier
Les Palmiers d’Anis -yhtiö sijaitsee Ranskassa Rhône-Alpesin alueella Lyonin ja Grenoblen välillä ja on Deglet Nour -luomuhillon maahantuoja / jakelija. Tarjoamme AINOASTAAN SUURIA MÄÄRIÄ ja vievät tuotteitamme ympäri maailmaa. Pyydä ilmainen tarjous sähköpostitse. (Yksityishenkilöitä pyydetään pidättäytymään!). Tarjoamme useita kategorioita ja pakkausvaihtoehtoja: Luomudatteja oksilla / Irto / Ki...
Portfolio (13)
Ranska, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Resepti 6 hengelle ● 75g voita ● 1 purkki Confiture Reinette Corse Cerise & Piment d’Espelette O Mà! ● 2 rkl melassia ● 175 g Cukizzi Castagna Noisettes Suklaa O Mà! ● 150 g 35% rasvaa kermaa ● 300 g tuorejuustoa ● 50 g sokeria ● 200 g rahkaa Sulata voi ja melassi murennettujen Cukizzi O Mà! kanssa. Aseta seos muottien pohjalle ja laita jääkaappiin. Sekoita sokeri tuorejuuston ja rahkan kanssa. Vaahdota kerma ja lisää se juustoseokseen. Lisää kerros kermaa keksipohjan päälle, sitten kerros hilloa O Mà! Laita jääkaappiin yön yli. Nauti rajattomasti!
Portfolio (68)
Ranska, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Embargo Añejo Extra on herkullinen amber-rum, joka sopii täydellisesti cocktailien, kuten Cuba Libre, Carribean Mule tai erinomainen Mai Tai, valmistamiseen! Tämä on kolmen erilaisen rumin yhdistelmä: Martinique-rum, Guatemalan sokeriruokohunaja-rum ja Trinidad & Tobagon melassi-rum, ja tämä koostumuksen vapaus antaa brändille sen ainutlaatuisen aromin. Sen maku on erittäin pehmeä...
Portfolio (321)
Ranska, Pont D Ain
...Seitsemän vuotta vanha, kypsytetty seitsemän vuotta Bourbon-tynnyreissä, on erittäin hedelmäinen, ja siinä on kestäviä sitrushedelmäisiä vivahteita, samalla kun se kehittää hillottuja ja leivonnaisia muistuttavaa sävyä. Tila: Uusi tuote Maa: Filippiinit Nimitys: Rommi Tuottaja: Don Papa Raaka-aine: Melassi Alkoholi: 40° Tilavuus: 70cl...
Portfolio (95)
Ranska, Guenange
...Kastike on ehdottomasti laimennettava tomaattikastikkeessa, keitossa, pastassa jne... Ainesosat: Habanero-chili, cayenne-chili, vesi, chiliextrakti, melassi, ruokosokerietikka, inkivääri, guava, muunneltu maissitärkkelys, ksantaanikumi, paloiteltu chili, mausteet, askorbiinihappo. Sisältää GMO:ita. Valmistettu Costa Ricassa 150 ml 500 000 (Scoville-asteikko)...
Portfolio (98)
Ranska, Plaisir
... soveltamiseen. Viking-pumput tuottavat jatkuvaa ja tasaista, ei-pulssimaista virtausta, mikä rajoittaa pumpattujen tuotteiden leikkausta tai emulsioitumista. Esimerkkejä pumpatuista nesteistä Hiilivedyt, öljyt, rasvat, lisäaineet, liimat, hartsit, polymeerit, melassi, liuottimet jne. Toimittaja: Viking pump...
Portfolio (15)
... makuun. Sokerit elintarvike-, kemian- ja lääketeollisuudelle (melassi ja siirappi 0, luomusokerit, tavalliset sokerit, nestemäiset ja invertatut sokerit, puhdas sokeriruoko, viinapohjat). Makeustuotteet ammattilaisille ravintoloille ja ruokapalveluille Ravintolasokerit (kääritty palasokeri, jauhesokeri berlingoteissa), puhdas sokeriruoko Gourmet-tuotteet, leivontasukkerit, automaattiset jakelusokerit (erityisesti suunniteltu automaattijakelulaitteille).
Ranska, Paris
Vuodesta 1970 Ranska Mélasses on erikoistunut nestemäisiin tuotteisiin, jotka on tarkoitettu eläinravintomarkkinoille, agglomeraatioon ja fermentointiin. Ranska Mélasses tuottaa: - sokeriteollisuudesta saatua melassia. Melassilla on poikkeuksellisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia luonnollisena energianlähteenä. Melassi on myös erinomainen sideaine rehuvalmisteiden tuotannossa, ja sen houkuttelevuus tekee siitä halutun ainesosan nestemäisten rehujen, ...
Ranska, Argenteuil
POMPES BROQUET on yritys, joka on erikoistunut pumpujen suunnitteluun ja valmistukseen, jotka on tarkoitettu tahnojen ja viskoosisten nesteiden siirtämiseen, erityisesti elintarviketeollisuudessa. POMPES BROQUET tarjoaa täydellisesti soveltuvia ratkaisuja eri ammattialoille ja sovelluksille. Se tarjoaa volyymipumppujen suunnittelua ja valmistusta viskoosisten ja kuormitettujen nesteiden siirtämiseen: sokeriteollisuus välituotteille (siirapit, mehut, melassi); sokeriteollisuus osittain kiteytymiselle (magma ja kypsennetyt massat); suklaateollisuus.
Ranska, Saint-Médard-De-Mussidan
SODIPIA on ranskalainen polyesterisäiliöiden valmistaja, joka käyttää korkealaatuista korroosionkestävää hartsia: - Teollisuuden säiliöt: Sementti, Lisäaineet, Ammoniakki, Lateksi, Melassi, Urea, Suolaliuottimet, Kaikenlaiset jätevedet. - Maatalouden säiliöt: Nesteet lannoitteet (kaikenlaiset typpiliuokset), Herajauhe, Vehnä- tai rehu liukoinen, Kaivovesi, Lanta, Kasvinsuojeluaineet...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play