... korkeille lämpötiloille pitkissä kypsennysprosesseissa, kuten gratineissa.
Erittäin sileä ja kermaisa koostumus kerma- ja vanukastäytteille.
Pakattu 6 kappaleen erissä (1L x 6).
40 % enemmän kastiketta *: korkea tuottavuus vähennyksessä.
...
Erikoiskaramellit muodostavat suuren perheen karamelleja, jotka voivat vaihdella maito- ja suolakaramellista vegaanisiin ja vähäkalorisiin vaihtoehtoihin. Nämä karamellit, joko taikinana tai paloina, tarjoavat ainutlaatuisen koostumuksen ja maun jokaiselle tuotteelle. Erilaisia ainesosia voidaan käyttää (hunaja, maito, kerma, suklaa, voi, kasviöljyt...)
VÄRIKARAMELLIT
Värikaramellit ovat...
...teollisuudelle tai RHF:lle. Valmistamme ja markkinoimme karamellia eri muodoissa ja resepteissä, ja tarjoamme ammattilaisille Teollisia Elintarviketuotteita (PAI):
- Nestemäinen karamelli päällysteeksi, kuorrutukseksi tai täytteeksi
- Karamellirouheita kekseihin, leipiin, pulliin, jäätelöihin, tryffeleihin…: Klassinen resepti, Normandian kerma, suolattu voi, AOP.
- Karamellirouheita, jotka kestävät paistamista
- Karamellijauhe
Olemme kuuntelemassa asiakkaitamme ja voimme tukea teitä kehitysajatuksissanne ja tarpeissanne.