Ranska, Brignais
...Kaura- ja maissihiutaleet, jotka on päällystetty pienillä hasselpähkinäpalasilla, paahdettu uunissa, tumman suklaan palasilla. Koko kaura Rikas kuidussa Vastustamaton rapeus 100 % kasvisresepti Lyhyt ainesosaluettelo Käyttöohje: Aamiaisella tai välipalana, kaada kulhoon maidon/kasvijuoman kanssa tai koristeena jogurtin tai rahkan päällä. Ainesosat Kaura* 49 %, vaaleaa ruokosokeria* ei jalostettu...
Portfolio (26)
Metarom France on perheyritys, joka on erikoistunut aromiratkaisujen ja karamellien luomiseen, valmistamiseen ja jakeluun elintarviketeollisuudelle. Sokerisen elintarvikemarkkinan juurella ja elintarvikkeiden ainesosien alalla toimiva yritys, joka sijaitsee Boves'ssa (80) Hauts-de-Francessa, perustuu kestävyys-, turvallisuus- ja eettisiin arvoihinsa. Sen 140 työntekijää edustavat 45 eri ammattia.
Portfolio (86)
Ranska, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Useita vuosia sitte...
Portfolio (97)
... voi saavuttaa korkeita tasoja säilyttäen samalla merkittävän happamuuden. Tämä mahdollistaa erityisen hyvin tasapainoiset, voimakkaat ja runsaat viinit (paljon rasvaa ja tilavuutta). Aromit ovat tyypillisiä, monimutkaisia ja intensiivisiä (kuivat hedelmät, hasselpähkinä, paahdettu, eksoottiset hedelmät, voi jne.). Chardonnay B soveltuu myös hyvin kypsyttämiseen ja käymiseen tynnyrissä. Viljely- ja agronomiset kyvyt Chardonnay B:ta leikataan yleensä pitkiksi versoiksi. Kuitenkin suotuisissa ilmasto-olosuhteissa...
Portfolio (71)
Suositut maat tälle hakutermille