Erityinen kastike ranskalaisten ja hampurilaisen dippaamiseen! Riippuvuutta aiheuttava! Hieman makea, kermaisa, viinietikan vivahteella. Seikkailunhal...
Paistettu sipuli on makulisä, jota käytetään ruoanlaitossa antamaan ruoalle erityisiä makuarvoja. Sitä käytetään elintarviketeollisuudessa, ravintoloi...
Wenn Sie etwas Exotisches zubereiten möchten, ohne viel nachzudenken, ist dieses Rezept genau das Richtige für Sie! Für dieses Gericht nehmen Sie am b...
Herkkä beignet, joka yhdistää hienostuneen béchamel-kastikkeen, joka on valmistettu 8 eri sienilajista, ja rapean kullanruskean paneroinnin. Ilman vär...
Serrano-kinkku Reserva, jonka kuivausaika on 18 / 22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähäisellä ...
Iberico-sertifikaatti, joka on valmistettu Pedrochesin laaksossa sijaitsevissa tiloissamme, ja se on peräisin valituista eläimistä, joita olemme kasva...
Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja ki...
Iberian niemimaan biodiversiteetti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda uusia kulinaarisia kokemuksia. Castro y González -yrityksessä olemme yhd...
Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa.
Käsintehdyt pala...
Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa o...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iber...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iber...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.