Ranska, Aboncourt-Gesincourt
...Pastöroitu lehmänmaito ja kerma (alkuperä Ranska), Suola, Mikrobin koagulantti, Maitohappobakteerit ja kypsytysfermentit, Kiinteyttäjä: kalsiumkloridi. Rokokko. Maito ja maitotuotteet (mukaan lukien laktoosi ja maitoproteiini) Mahdollisuus 576 kappaletta/paletti eli 96 pakettia/paletti Tuotteillamme ei ole GMO-merkintää asetusten 1829/2003/EY ja 1830/2003/EY mukaisesti. GMO:iden ei läsnäolo...
Ranska, Saint Martin Belle Roche
...Konsentroitu pastöroitu puolikermamaito – 200 g:n purkki. Ja mitä siinä on? Puolikermamaito, stabilointiaineet: natriumfosfaatteja, karrageeneja. Sisältää luonnollisesti esiintyviä sokereita. Säilytä oikein, se ei ole vaikeaa Ennen avaamista säilytä huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä nopeasti. Purkki: heitettävä sekajätteiden mukana.
Portfolio (23)
Ranska, Saint-Etienne
...Osittain rasvattu UHT-pastöroitu maito, joka on rikastettu D-vitamiinilla Tasapainoisen 1,5 % rasvapitoisuuden ansiosta Lactel Professionnel -osittain rasvattu maito on täydellinen juoma aamiaiselle, mutta myös ruoanlaittoon. AAMIAISELLA Kalsiumin lähde Rikastettu D-vitamiinilla PITKÄÄN KYPSENTÄMISEEN Säilyttää hyvän rakenteen pitkissä uunissa kypsennettävissä ruoissa Antaa sileän ja kiinteän koostumuksen kerma- ja flan-tyyppisille seoksille. Saatavilla myös KOKO MAITO LACTEL PROFESSIONNEL 1L x6...
Portfolio (187)
Ranska, Marseille
... pastöroitu maito (0,50%) - kaikki italialaista alkuperää. Ei lisättyjä säilöntäaineita.","KÄYTTÖOHJE":"Valmis syötäväksi (valmis syötäväksi); kulutettava 3 päivän kuluessa avauksesta.","TUOTTEEN KUVAUS":"Suutuntumaltaan pehmeä, hieman maitomainen valkoinen ja oljenkeltaisen värinen kerma, jossa on mieto maku ja maidon sekä kerman aromi.","KÄYTTÖAIKA":"(SÄILYTYS): 60 päivää tuotannosta, noin 50 päivää toimituksesta."}...
Portfolio (9)
Ranska, Saint-Denis-De-Villenette
...Valmistamme tuorejuustoa pastöroimalla täysmaito ja vähärasvainen maito rasvapitoisuuden mukaan, eli kuumentamalla sitä erittäin korkeassa lämpötilassa lyhyen aikaa. Sen jälkeen lisäämme tuorejuustoon käymisviljelmiä ja annamme sen käydä huoneenlämmössä muutaman tunnin ajan. Kun maito on juoksettunut, erotamme sen herasta sentrifugoinnin avulla (kuten salaatin kuivaimessa). Tuorejuustosi pakataan lasipurkkeihin, valmiina nautittavaksi.
Portfolio (5)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play