Ranska, Avignon
...Luomu-persilja, latinankieliseltä nimeltään Petroselinum Crispum, on 25–80 cm korkea yrttikasvi, joka kuuluu apiaceae-heimoon. Tuore luomu-persilja pestään saapuessaan tehtaalle, kuivataan, pakastetaan IQF-menetelmällä, lajittelun jälkeen leikataan ja sitten lajitellaan. Luomu-persilja: 100% Energia yhteensä: 41 Kcal 173 kJ Ravintokuitu: 4,1 g Proteiinit: 4,1 g Suola: 0,1 g...
Portfolio (105)
...Koostumus: karkea suola l'ile de Ré, sienet (kantarellit ja boletit), valkosipuli ja persilja Mahdollisia jäämiä selleristä, soijasta, pähkinöistä, gluteenista, maidosta, sinapista, seesamista ja sulfiiteista Viite:SEL0007...
Portfolio (200)
Ranska, Outreau
Ranska, Le Sen
... Persiljaa viljellään sen yleisen käytön vuoksi ranskalaisessa keittiössä. Uutettavat siemenet ovat peräisin siementuotantoon omistetuista istutuksista ja ne tulevat lajittelun ylijäämistä. Valmistus Siemenet uutetaan suoraan höyryllä tehtaassamme, joka sijaitsee Provencessa. Viite: PERSHE1 Tuoteryhmä: PERSILJA Uutetyyppi: Eteerinen öljy INCI-koodi: RAPESEED OIL Valmistusmaa: RANSKA Keräysmaa: RANSKA...
Portfolio (97)
Ranska, Maubeuge
... makuprofiili sopii hyvin yhteen muiden vihannesten kanssa. Riittää, että sekoitat hiutaleet valkosipulin kanssa, jotta voit hieroa niitä kuivana grillattuihin lihoihin. Persiljahiutaleet lisäävät myös katkeruutta ja aromaattisia yrttisävyjä marinadiisi. Oikeissa määrissä se tuo makeaa, lähes mausteista yrttimakua, mutta liiallisesti käytettynä se voi tuoda liikaa katkeruutta. Persilja sopii hyvin basilikan, chilin, oreganon, pippurin, rosmariinin, sumakin ja estragonin kanssa.
Portfolio (33)
Ranska, Lalinde
...Luomu persilja fleur de sel Île de Ré:ltä. Persiljan maku. Käsin kerätty. Ainesosat: Fleur de sel Île de Ré:ltä, luomu jauhettu valkosipuli, luomu persilja. Nettopaino 95g Nettopaino: 95g...
Portfolio (46)
Ranska, Allouville-Bellefosse
Vuonna 1976 Loobuyckin perhe asettui Caux'n alueelle Allouville-Bellefosseen, kylään, joka on tunnettu vuosisatoja vanhasta tammestaan. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin perhetilalla alettiin viljellä perunoita. Siitä lähtien olemme jatkuvasti kehittyneet ja rikastuttaneet osaamistamme: nykyään muunnamme perunamme käsintehdyiksi perunalastuiksi: LA 76. Tänäänkin etsimme edelleen ratkaisuja viljelyy...
Portfolio (3)
Ranska, Grigny
...Persilja ja valkosipuli, jotka muodostavat persilja-valkosipuliseoksen, pestään tuoreena ja leikataan ennen kuin ne pakastetaan IQF-menetelmällä. Tämä laadukas tuote on helppokäyttöinen, ja sen ZIP-pussin ansiosta se säilyttää kaikki makunsa ja arominsa. Pakkaus: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Ranska, Guérande
...Auringossa kuivatettu Sel Gris Persillade paljastaa ainutlaatuisen makunsa kaikissa ruokalajeissasi ja salaateissasi. Ihmiset ovat nauttineet valkosipulista, erittäin arvostetusta mausteesta, jo tuhansia vuosia, ja se on pitkään ollut osa ranskalaista ruokaperinnettä. Keittiössä tämä mauste nostaa ja korostaa ruokalajien makua. Persilja on keittiön välttämättömyys. Sekä mausteena että...
Portfolio (42)
Ranska, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologinen persillade "Provence d'Antan" Araquellelta, AB-sertifioitu Aito provencelainen resepti, joka tuo makua vihanneksillesi ja kaikille lisäkekastikkeille kuumiin tai kylmiin ruokiisi. Vinkki: sekoita 1 ruokalusikallinen biologista persilladea vinaigrettesiin. Ainesosat: basilika 45%, valkosipuli 40%, persilja 15%. Ensiluokkainen tuote, seulottu 3 kertaa, kauniissa koristellussa laatikossa. Metallilaatikko Nettopaino 18g...
Portfolio (198)
Ranska, Sète
...1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä. Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla. Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Portfolio (42)
Ranska, Saint-Etienne
Ranska, Liverdun
...Ainesosat: Maniokkitärkkelys 92%, kuivattuja vihanneksia 8% (peruna, porkkana, tomaatti, vihreä kaali, sipuli, purjo, persilja, selleri *)...
Portfolio (24)
Ranska, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE on erikoistunut yli 20 vuoden ajan biologisten pakastetuotteiden jakeluun ammattilaisille. Brändimme AQUIBIO on nykyään tunnettu ja arvostettu luomukaupoissa, yhteisöruokailussa ja jalostajilla. Brändimme AQUABON kattaa kaikki tarpeesi villikalan ja äyriäisten osalta, mutta ei luomuna. AQUITAINE BIOLOGIE:llä on yli 400 viitteen valikoima biologisia pakastetuotteita, jotka tarjoa...
Portfolio (184)
Ranska, Pleucadeuc
...• Suolaiset ja makeat hyytelösauces-kuutiot IQF koossa 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 tai 12x12x12 mm • Voit ja mausteet kuutioina IQF koossa 8x8x8 mm OMINAISUUDET • Valmis käytettäväksi • Mahdollisuus mukauttaa kylmäkäsittelyn kestävyyttä ja kuuman koostumuksen rakennetta KÄYTTÖALUEET • Merkit makkaralle, jauhelihapihveille, nugeteille... • Täytteet pizzassa PAKKAUS • 10–15 kg:n pussi • 10 kg:n laatikko SÄILYTYS • 12–18 kuukautta -18°C:ssa JOITAKIN ESIMERKKEJÄ RESEPTEISTÄ • Valkosipuli / persilja • Ketsuppi • Tomaatti • Meksikolainen • Curry • Sinappi • BBQ • Juusto...
Portfolio (9)
Ranska, Toulouse
...90% vihreä tee Sencha*, inkivääri*, porkkana*, valkoinen hibiskus*, omena-minttu*, carob*, korianteri*, persilja* 10% CBD-kukkia Viite: DETOX HULK...
Portfolio (136)
Ranska, Rungis
Kuivattujen hedelmien asiantuntija vuodesta 1982, yrityksemme PALIMEX tuo maahan, muokkaa ja pakkaa parasta laatua olevia kuivattuja hedelmiä tehtaassamme, joka sijaitsee Rungisin MIN-alueella. ▶ Tehtaamme Rungisin MIN-alueella - Kuuntelemme teitä, olemme palveluksessanne! Olemme kehittäneet vuonna 2020 erityisen paahtamisen ja maustamisprosessin kuivattuille hedelmille. Hallinta, laatu ja innova...
Portfolio (249)
Ranska, Saint-Genest-Lerpt
...Arvokkailla eläinproteiinilla: liha, kala ja sisäelimet reseptin mukaan 6 erilaista makua Rikas vitamiineista ja yrteistä (persilja, timjami, korianteri & tilli)...
Portfolio (16)
Ranska, Poissy
LINEA GLAM FRANCE on erikoistunut ensisijaisen pakkauksen suunnitteluun, kehittämiseen ja tuotantoon kosmetiikka-, dermokosmetiikka- ja meikkiteollisuudessa. Monipuolisten vakiotuotteidemme ja räätälöityjen ratkaisujemme ansiosta, jotka on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme pakkausinsinöörien kanssa, pystymme tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita. Ekologisen vastuullisuuden aika...
Portfolio (209)
Varreddesissä, Île-de-Francessa sijaitseva maatilamme on sitoutunut viljelemään durumvehnää vastuullisesti luodakseen lyhyen toimitusketjun artisaanipastaa. Perustettu useiden sukupolvien ajan viljelijäperheen toimesta, viljelemme durumvehnää ja muita kulttuureja ympäristöä kunnioittaen. Vuonna 2020 aloitimme pastan valmistustoiminnan tilalla, käyttäen kivimyllymenetelmää. Tämä menetelmä, yhdistet...
Portfolio (43)
...Tonnikalalla täytetyt paprikat 2.9 kg grillattuja vihannesantipastoja PACA-alueelta Marseille, Ranska Tonnikalalla täytetyt paprikat nautitaan joko alkupalana tai lisukkeena. Ainesosat: Paprikat (38 %), auringonkukkaöljy (37 %), tonnikala (18 %), etikka, suola, sokeri, kaprikset, extra neitsytoliiviöljy, valkosipuli, persilja, basilika. Antioksidantti askorbiinihappo E300. Happamuuden säätöaine...
Portfolio (145)
Ranska, Mietesheim
...Erityinen Palette à la Diable -sinappi on avainraaka-aine, joka nostaa valmistuksesi tasoa. Tämä sinappi on kehitetty erityisesti lihan kuorruttamiseen ja se pysyy hyvin kypsennyksessä. Tämä arvokas ruoanlaittoapuväline mahdollistaa annosten maustamisen ravintoloissa ja teollisessa lihankäsittelyssä. Ainesosat: Vesi, sinapinsiemenet, etikka, vehnäjauho, suola, persilja, salottisipuli, mausteet, aromit, säilöntäaine: natriumbisulfiitti.
Portfolio (80)
Ranska, Vourles
... IGP hieno suola, Persilja*, Mustapippuri*. (*Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä). Keskimääräiset ravintoarvot 100 g kohden: Energia 373,5 kcal/1530,8 kJ - Rasvat 11 g - joista tyydyttyneet 1,6 g - Hiilihydraatit 42,4 g - joista sokerit 4,9 g - Ravintokuidut 17,4 g - Proteiinit 18,5 g - Suola 1,4 g Käyttö: Lisää vettä ilmoitettujen suhteiden mukaan. Pakkaus: 5 kg säkki - 25 kg säkki - Räätälöity pakkaus saatavilla pyynnöstä BigBagissa. Sertifiointi: EU:n luomuviljely. Vähimmäiskäyttöpäivämäärä taattu tuotteen vastaanottamisesta: 4 kuukautta.
Portfolio (7)
Ranska, La Rochelle
...Etsitkö ekologista mainoslahjaa kiittääksesi asiakkaitasi tai onnitellaksesi yhteistyökumppaneitasi? Tutustu 100 % räätälöityihin siemenpussimme. Kierrätettävä ja kierrätettävä kraft- tai valkoinen täpläpussi valintasi mukaan Painatus mustana tai värillisenä samaan hintaan Mitat: 70 mm x 100 mm Luomusiemenet tai käsittelemättömät, lisääntymiskykyiset ja pölyttäjille houkuttelevat: niittykukat, unikko, kosmos, sinivuokko, gypsophila, kehäkukka, kurjenpolvi, persilja, ruohosipuli ja basilika.
Portfolio (27)
Ranska, Arles
...Conserves Guintrand Tarjoa kylmiä tomaattikastikkeessa paistettuja munakoisoja kesällä grilliruokien lisukkeena. Voit myös tarjoilla niitä lämpiminä tai lämmitettyinä maun tai kauden mukaan, perinteisessä uunissa tai mikroaaltouunissa, jotta voit tehdä niistä pääruokasi. Ainesosat: Munakoisot (58%), tomaatit (28%), sipulit (3%), tuore persilja, oliiviöljy...
Portfolio (142)
Ranska, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire syntyi vuonna 2004, kun botanikot, etnobotanikot ja kasvienkerääjät, jotka ovat intohimoisia kasvikunnasta, kohtasivat. Erikoistuneena ranskalaisesta kasvistosta peräisin oleviin luomukasvien tuoreisiin uutteisiin, laboratorio valitsi alusta alkaen alkuperäisen tuotantotavan: kasvit, jotka kerätään yrityksen yhteistyökumppaneina toimivien kerääjien toimesta, laitetaan liotuks...
Portfolio (311)
Ranska, Ham
...Persilja, olennainen mauste keittiössä, on arvostettu raikkaasta maustaan ja monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan. Florixir®-persiljahiutaleet on valmistettu huolellisesti kasvatetusta Petroselinum crispum Mill. -persiljasta. Nämä lehdet on hienoksi silputtu ja jauhettu 2 mm:n kokoiseksi, mikä helpottaa niiden käyttöä monenlaisissa ruoissa. Persilja on olennainen ainesosa, joka lisää makua...
Portfolio (127)
Ranska, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ainesosat: 48 % sulatettua juustoa (maito) (45 % fdm, juoksute [juusto (maito), 29 % camembert (maito), vesi, voi (maito), sulamisproteiinit (e452, e331), tärkkelys, suola], jauho (vehnä, ohramallas), vesi, rypsiöljy, suola, kohottavat aineet (e450, e500), auringonkukkaöljy, etikka, hiiva, emulgointiaineet (e471 (rypsi), e322) maaseudulta, kuivattu persilja. Valmistus: paistokone; paista 2'30 min 175 °C:ssa, älä kypsennä liikaa. Paista tai kypsennä tuotteet, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Ranska, Perpignan
... kansainvälisesti. Sen huipputuotteisiin kuuluvat minttu, persilja, korianteri ja monet muut yrtit, jotka on kaikki huolellisesti valittu vastaamaan ammattilaisten tarpeita. Madnoosin sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen tekee siitä tärkeän toimijan mausteisten yrttien alalla.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play