Ranska, Gueron
...La Cidrerie Viard on yksi Ranskan vanhimmista perheomisteisista siideritehtaista. La Cidrerie Viard myy siideriään ja päärynäsiideriään nimellä Cidre Bayeux. Perinteistä osaamista omaava Cidre Bayeux, jonka maku on sekä hedelmäinen että puumainen, valmistetaan hyvin varjeltujen salaisuuksien mukaan. La Cidrerie Viard tarjoaa teille raikasta siideriä, puolikuivaa, makeaa, roosaista, luomua sekä myös calvadosia ja omenamehua. Vieraile Cidrerie Viardin englanninkielisillä verkkosivuilla: http://www.cidrerieviard.com...
Ranska, Signes
Olemme käsityöyritys, joka sijaitsee Varissa. Tuotamme valikoiman provencelaisia erikoisuuksia: tapenadeja, antipastoja, keittoja, hillottuja valkosipuleita, hillottuja sipuleita, tomaattikastikkeita... Olemme tunnettuja ja tunnustettuja hedelmälihavinaarin asiantuntijoina: laajin valikoima, korkein hedelmälihapitoisuus, vertaansa vailla oleva maku. Jakelimme tuotteitamme suoraan asiakkaillemme Ranskassa ja vientiin. Olemme aktiivinen jäsen Gourmet Provence -makutuottajien verkostossa.
Ranska, Toulon
... siitä ainutlaatuisen ja hienostuneen. Se tulee olemaan erittäin arvostettu erikoiskokemusten ystävien keskuudessa. Vodka Templar "RED" Huippuluokan vodka, joka on ensiluokkainen maku- ja ulkonäköihmisille. Täydellinen juoma, nautit tästä vodkasta suussa, kirkas, täyteläinen ja harmoninen.
Ranska, Garches
Tiimimme voi tukea sinua jokaisessa vaiheessa makutuotteidesi luomisessa, niin uuden tuotteen kehittämisessä kuin reseptin muokkaamisessa (vähennetty sokeri-, suola- ja rasvapitoisuus jne.). Aromi ja maku kokonaisuudessaan ovat keskeisiä tekijöitä asiakkaidesi ostopäätöksissä. Tämä on siis vaihe, jota ei kannata jättää huomiotta reseptiesi luomisessa tai muokkaamisessa: hyödynnä ammattilaisten apua, luota asiantuntemukseemme ja kokemukseemme sekä aromimaailmassa että elintarviketeollisuudessa yleisesti. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa, ideasta tuotteen lopulliseen kehittämiseen.
Ranska, St Clement Sur Valsonne
...Leivonnaiset, Sablé, Piirakka, Piirakkapohjat, Bugne, Donitsit, Keksit, Muffinit, Alueellinen tuotevalikoima. Kiinnitämme erityistä huomiota raaka-aineidemme valintaan ja yhteistyökumppaneidemme valintaan. Suurin osa näistä raaka-aineista tulee Euroopasta ja mahdollisuuksien mukaan Ranskasta. Tehtaissamme valmistamamme tuotteet tunnetaan maku-, visuaalisista ja kuluttajien odotusten mukaisista...
Ranska, Saint Jacques Sur Darnetal
...mikä näkyy markkinointisisältöömme ja provokatiivisiin sekä humoristisiin kampanjoihimme. Näiden oluiden kuolettava maku potkaisee alkoholiton olut -ennakkoluuloja. Tyhmä brändinimi, pääkallo etiketissä, Valmistautukaa heräämään!
Portfolio (2)
... ruokalajisi villillä mausteella. Madagaskarin kaneli on tunnettu korkeasta laadustaan! Se on ehdottomasti huippuluokan tuote, jolla on hienostunut maku, joka maustaa herkullisesti ruokia ja jälkiruokia. Monien olemassa olevien lajikkeiden joukossa Madagaskarin vanilja on ehdottomasti laadukkain! Se erottuu ainutlaatuisista maku- ja tuoksuominaisuuksistaan, jotka ovat peräisin Madagaskarin saaren...
Portfolio (1)
Ranska, Le Bignon Mirabeau
YOSHI DISTRIBUTION SAS on elintarvikkeiden ja alkoholijuomien tuonti- ja vientiyritys. Olemme UMEYOSHI:n yksinoikeudellinen jakelija Euroopassa ja muualla maailmassa. UMEYOSHI on perinteinen japanilainen likööri, joka on valmistettu riisi-alkoholista ja umesta, aprikoosin ja luumun sukulaisesta hedelmästä, jota viljellään saaristossa sen runsaan ja maukkaan hedelmälihan vuoksi. Sen maku, jossa...
Portfolio (1)
Languedoc-Roussillonin maut kokoavat yhteen tuottajia, käsityöläisiä ja maanviljelijöitä Aude-alueelta ja koko Languedoc-Roussillonista, jotka jakavat rakkauden alkuperätakuiden tuotteisiin, jotka on valmistettu vakaasti laatustandardien ja sertifikaattien, kuten Pays Cathare, Qualité Sud de France, Qualité Hérault, ja Luomuviljelyn, kunnioittamiseksi. Meillä on vahva maku aidoille mauille, halu...
Ranska, Toulon
Tarjoamme tuoreita avokadoja Kolumbiasta. Korkeampi öljypitoisuus, parempi maku, pidempi säilyvyys. Pakkaamme kaliberit 10–28 4 kg pahvilaatikoihin. Täysi jäljitettävyys, ICA-rekisteröinti ja Global Gap -sertifiointi.
Ranska, Lisses
... tuotteissa. Kaikki yhteistyökumppanijakelijamme todistavat tuotteidemme menestystä. Tendersimme, kuten monet muut tuotteemme, erottuvat muista myymälöistä. Tuotteidemme ominaisuudet antavat todellisen myynnin boostin hyllyille useiden tekijöiden ansiosta. Optimaalinen pakkaus, erinomainen maku ja hyllyjen esille tuominen. Lisäksi tuotevalikoimamme tarjoaa mahdollisuuden napata halal-markkinoita yhteistyökumppaneidemme kautta.
Ranska, Villeneuve-Loubet
...Luokka A+ - Picrocrocine (maku) 98,52 A+ - Crocine (väri) 275,60 A+ - Safranal (tuoksu) 37,41 A - vierasaineet (massaprosentti) 0,5 A - vierasaineet 0,01 A+ - kosteus ja haihtuvat aineet 8,78 A - keinotekoiset väriaineet 0 Ihanteellinen ruoanvalmistuksessa sen poikkeuksellisten aromi- ja väriominaisuuksien ansiosta, Välttämätön monissa kosmetiikkamuotoiluissa ja kaikissa hienokemian sovelluksissa...
Ranska, Raillencourt Ste Olle
... isot säkit). Luomuksemme vastaavat teollisuuden, ravintoloiden ja suurten ja keskikokoisten myymälöiden erityistarpeisiin. Kastikkeemme voivat olla värillisiä tai neutraaleja, juoksevia tai paksuja, miedon tai mausteisia, kuumia tai kylmiä, tai yksinkertaisesti marinointeja. Korkean teknologian laboratorio-kokkikeittiömme avulla teemme jatkuvasti tutkimusta luodaksemme tuotteita, joiden laatu ja maku tyydyttävät kuluttajat. Tehtaamme on sertifioitu IFS Superior ja vuodesta 2014 BRC, mikä helpottaa kumppanuuksiamme ulkomaisilla markkinoilla.
Ranska, Vallauris
Champenois-alkuperältään, yrityksen perustajat tarjoavat teille laadukasta, sekä maku- että visuaalisesti räätälöityä samppanjaa. Tilaisuudet: Ammattilaisille (seminaari, tuotelanseeraus, vuodenvaihteen juhlat, liiketoimintalahjat...) räätälöity samppanja yhdistää estetiikan, prestiisin ja omaperäisyyden... Henkilökohtaiset tapahtumat (häät, kasteet, syntymäpäivät, lahjat...) Tarjoamamme...
Ranska, Castelnaudary
...Näin sinäkin olet osa juhlaa. "Gigot Bitume" on ruoka, joka valmistetaan työmailla. Yleensä se nautitaan aterialla, joka kokoaa yhteen kaikki ammattiryhmät ja merkitsee työn päättymistä. "La Table à Dudule" vaalii tätä perinnettä 1900-luvun alun asfalttimestareilta. Kokoa vieraasi, missä maku, seurustelu, perinteet ja esitys yhdistyvät pöytiesi ympärillä! Tämä ikivanha kypsennysmenetelmä sopii moniin muihin ruokiin, kuten Lyonin makkaraan, vasikanpotkaan,... Se vastaa...
Ranska, Milly-La-Forêt
...Vuonna 1887 Milly-la-Forêt'ssa (Ranska) perustettu DAREGAL on maailman johtava mausteyrttien tuottaja. Kasvamme ja siemenemme ovat peräisin valintaprogrammeistamme ja ne on valittu maku- ja maatalouslaatujen perusteella. DAREGAL viljelee maailmalla kolmekymmentäviisi yrttilajia ja 1 200 hehtaaria. 62 000 neliömetrin tehtaamme käsittelee päivittäin, keväästä syksyyn, useita kymmeniä tonneja...
Ranska, Boulogne Billancourt
...-aineista (jauho, voi, sokeri, tuoreet munat, vanilja, kaakao, mausteet...), ja se koristellaan kärsivällisesti ja huolellisesti käsin alkuperäisten mallien (3D-tulostimella luotujen) mukaan. ENSIMMÄINEN HERKKUVALIKOIMA YKSITYISHENKILÖILLE JA YRITYKSILLE Kauniissa lahjapakkauksissa on herkullisia laatikoita, joita voi säilyttää kaikissa juhlapäivissä ja elämän hetkissä (syntymäpäivä, häät, syntymä...), trendikkäitä teemapakkauksia ja keksejä, joita voi antaa liiketoimintalahjana, jotta maku ja mieli jäävät mieleen.
Ranska, Flamanville
...Löydä uudelleen maaseututuotteiden maku "la maison des producteurs" -tilalta Flamanvillestä Manchella. Suora myynti tilalta mahdollistaa paikallisten tuotteiden ostamisen suoraan tuotantopaikalta. Tarjoamme naudanlihaa, sianlihaa, vasikanlihaa, siipikarjaa, vihanneksia, maitotuotteita ja siiderituotteita. Tutustu ja varaa maaseututuotteemme verkkosivuiltamme ja tule Flamanvillen myymälään maistamaan niitä!
Ranska, Marennes
... (vähintään 6 kuukautta - enintään 15 kuukautta) myynnissä lokakuun alusta toukokuun puoliväliin (lihavat osterit; pähkinäinen maku; tyypillinen terroir-maku) Yhdistelmä kahdesta eläimestä, jotka hyötyvät täysin toisistaan ravitsemuksellisesti ja elävät yhdessä rannikkolammissamme ottaen huomioon ympäristönsuojelun vaatimukset (alueelliset suot).
Ranska, Rungis Cedex-Chevilly Larue
...Hei Mansikat, vadelmat ja muut punaiset hedelmät päivittäin HACCP-prosessi Ohjatussa lämpötilassa tapahtuva käsittely Ylös- ja alaspäin suuntautuva jäljitettävyys Tyydytämme vaatimuksesi ja enemmänkin Monipuolisuus, alkuperä, koko, väri ja maku Laatuprosessisi tukeminen on haaste, jota toteutamme MAANANTAISTA LAUANTAISSA ja ympäri vuoden Viesti Whats'upin kautta paremman kaupallisen suhteemme...
Ranska, Cholet
CHARAL on alusta asti ollut sitoutunut tarjoamaan parasta lihaa muodoissa, jotka joka päivä sopeutuvat kuluttajien makujen ja elämäntapojen kehitykseen. CHARALin tuotteiden maku ja mureus ovat tulosta tinkimättömästä ja jatkuvasta laadun ja turvallisuuden prosessista. Se sitouttaa päivittäin, minuutti minuutilta, kolme tuhatta CHARALin miestä ja naista. Lihahyllyllä tavallisessa myymälässäsi...
Ranska, Six Fours Les Plages
Péchés Gourmand on keksi- ja makeistehdas. Sen mainetta on luonut tuotteidensa laatu sekä valmistustapa. Itse asiassa, noudattamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä, maku ja tuotteiden laatu pysyvät ainutlaatuisina.
Ranska, Fecamp
Olivier HAUTOT ja hänen tiiminsä, mestarit uusien makujen ja hienostuneiden aromien yhdistämisessä, tarjoavat teille maisteltavaksi koko valikoiman puhdasta kaakaovoita sisältäviä suklaata, joka on luotu vain aistienne iloksi.Käsintehdyn suklaan ilot.Maku kunnioittaa perinteitä. Tutustu suklaakonvehtiemme luomuksiin ja anna itsesi vietellä Hautot-konvehtikokoelmallamme.
Ranska, Pont à Mousson
... pastörointia; näin oluen alkuperäinen maku säilyy. Panimo, joka sijaitsee keskustassa, on sijoitettu 1800-luvun rakennukseen, jonka pinta-ala on 1500 m²: panimotila 40 HL, 6 kpl 80 HL yksikköfermentoreita, hiivasuodatin, CIP, puoliksi automaattinen tynnyrin täyttölaite, isobaarinen pullotuskone, jonka kapasiteetti on 8000 pulloa/tunti. Panimo on myös ammatillinen koulutuspaikka oluenpanijoille tai tuleville oluenpanijoille.
Ranska, Ivry Sur Seine
...boutargue säilyy kuivana tai viileänä (+6–8 °C) 6 kuukautta. Merituote, joka tekee ihmeitä aperitiiveillesi. Aperitiiviksi kaunis lautanen viipaloituja paloja; yksinkertaisinta on jättää vahapinta paikoilleen. Hyvän leivän, blinien tai suolaisten keksejen (luonnollisten) kanssa, tai yksinkertaisesti ilman mitään! Boutarguen voimakas, suolainen ja jodinen maku sopii hyvin vodkan tai viikunaliköörin (suositeltu Boukha Bokobsa!) kanssa, tai kuivan valkoviinin, pastiksen, samppanjan, mutta ei punaviinin.
Ranska, Saint Martin Des Entrées
Frial on erikoistunut premium-tason pakastettuihin elintarvikkeisiin: meren antimiin ja valmistettuihin ruokiin. Frial on Euroopan johtava valmistaja valmisruoissa erityisesti filosofiansa ansiosta: maku, palvelu ja luonnollisuus. Frial valitsee luonnollisia ainesosia, ilman GMO:ita tai keinotekoisia väriaineita, ja valmistaa niitä perinteitä ja taitoja kunnioittaen, alhaisella suolan ja rasvan sisällöllä. Pakkausratkaisut on valittu niiden käytännöllisyyden vuoksi säilytyksessä ja kuluttajalle nopeassa käyttöönottamisessa.
Ranska, Chevilly-Larue
BARNIER SARL -yhtiö on erikoistunut eksoottisten hedelmien tuontiin eri puolilta maailmaa, erityisesti Etelä-Amerikasta. Yhtiö myy valikoiman tuoreita tuotteita, jotka on valittu parhaista tuottajista, jotta loppukäyttäjälle taataan poikkeuksellinen laatu ja vertaansa vailla oleva maku. Euroopan standardien mukaisesti toimittajiemme varastot vastaanottavat ja pakkaavat päivittäin tuoreita tuotteita, jotka lähetetään suurimmaksi osaksi lentoteitse, jotta niiden maku säilyy.
Ranska, Quiberon
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja...
Ranska, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin valmistaa ja jakaa savoyardin alueen tuotteita yli 30 vuoden ajan Amancysta, Haute-Savoista. Verkkokaupassa myynnissä: perinteisesti savustettuja artesaanimakkaroita, kuivia makkaroita, makkaraa, dioteja, kuivia kinkkuja ja korkealaatuista sianlihaa verkossa. Maison Alpinissa haluamme, että yhdellä suupalalla todellinen savoyardin sielun maku...
Ranska, Avoine
... hetkeksi etääntyä oppiakseen maattoman viljelyn ja kasvihuoneviljelyn tekniikoita ennen kuin palasi kotiin soveltaakseen filosofiaansa: maku ja laatu ainutlaatuiselle tuotteelle. Tomaatti «Le Jardin de Rabelais» on tullut valintamerkiksi jokaiseen illalliseen tai ystävien väliseen välipalaan.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play