Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Ranska, Charenton Le Pont
Ranska, Paris
Ranska, Corravillers
Ranska, La Chapelle St Luc
Ranska, Bruay Sur L Escaut
Ranska, Villeurbanne
Ranska, Grenoble
Ranska, Schlierbach
Ranska, Ste Marie Aux Chenes
Ranska, Glun
Ranska, Wasselonne
Ranska, Pont Ste Marie
Ranska, Toulouse
Ranska, Lambersart
Ranska, Villers Les Nancy
Ranska, Bernay
Ranska, Briare
Ranska, Essert
Ranska, Chatellerault
Ranska, Houlgate
Ranska, Marseille
Ranska, Corbas
Ranska, Viggianello
Ranska, Dommartin Les Remiremont
Ranska, Toulouseq

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play