Ranska, Brive La Gaillarde
...Kaunis purppuranpunainen mekko, jossa on violetteja vivahteita. Erittäin hedelmäiset aromit: punaiset hedelmät, kirsikat, luumut, mausteet ja luonteenpiirteet... elävä, kevyt, virtaava, tasapainoinen tuoksu... selkeä jälkimaku ja kaunis pituus. Sopii erinomaisesti: omenamakkara, lammas, Limousin-liha, ankka...
Portfolio (71)
Ranska, Rungis
...COURTIN HERVOUET: lintujen ja riistan asiantuntija Rungisissa. Yhtiö COURTIN HERVOUET tarjoaa laajan valikoiman lintua, foie gras'ia ja riistaa. Ankka, kana, kana, kukko, kalkkuna, kani, porsas, lammas, kyyhkynen, olemme laadukkaiden tuotteiden (sertifikaatit, nimitykset, valikoidut kasvatukset) ja paikallisten tuotteiden (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…) asiantuntijoita. Meidän...
Portfolio (62)
Ranska, Draguignan
...Celadon-tikka tai Luonnollinen, Rhapsody, Harmaa tai Sininen tai Vihreä Ramage, Suriname-ankka tai Luonnollinen, Ceiloni-mulkku, Calathea...
Portfolio (100)
Ranska, Bailly-Romainvilliers
...7 ammattilaatuisia tuotteita saniteettitiloihin 1 NET’SAN WC – WC:n kalkinpoisto- ja desinfiointiaine – ankka 750 ml 1 NET’SAN – Kalkinpoisto- ja desinfiointiaine – suihke 750 ml 1 DÉSODAEX sitruuna – hajuste 650 ml 1 AEXACRÈME – vaahtopumppu 500 ml 1 PASTILL’JAVEL – 150 kpl valkaisutabletteja sisältävä pakkaus 1 Merivesi WC -puhdistuslohkare 1 Saniteettisieni Viite: PSP255 Pakkaus: Paketti...
Portfolio (198)
Ranska, Cambiac
...Koko ankka foie gras purkissa teurastuspäivänä makujen parhaan mahdollisen säilyttämisen vuoksi. Ankat kasvatettu, ruokittu, teurastettu ja käsitelty tilallamme. Perinteinen ruokinta valkoisella maissilla. 3 vuoden säilyvyys.
Portfolio (1)
Ranska, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Luomu punaviinietikkaa* - 0,2 % Luonnollista salottisipuliaromia * tuote on peräisin luomuviljelystä Tämä etikka sopii punaisille lihalle ja deglazeamiseen (ankka, magret). Kaada varovasti osterien päälle korostaaksesi niiden makua. Saatavilla 25 cl pullossa. Tuote on myös saatavilla 3-5-10 litran säiliöissä ja 220 litran tynnyrissä. Ei sisällä säilöntäaineita tai allergeeneja. Tuote ei ole pastöroitu.
Portfolio (132)
Ranska, Gourdon
La Maison GODARD on erikoistunut hanhenmaksojen ja Lounais-Ranskan paikallistuotteiden valmistukseen. Yritys tarjoaa laajan valikoiman poikkeuksellisia hanhenmaksuja, kuten hanhenmaksaa liinassa, viikunoilla sekä valmiita ruokia, kuten ankka-confiteja ja cassoulet-ruokia.
Ranska, Chasse-Sur-Rhône
...perusraaka-aineista aina hämmästyttäviin, monimutkaisiin resepteihin. Toimitamme vuosittain lähes 2 000 myyntipistettä, pienistä itsenäisistä liikkeistä tunnetuimpiin ketjuihin kuten B chef, Ankka, Bagel Corner, King Marcel, Waffle Factory, Class’croute, Ninkasi… Teemme myös yhteistyötä suurten myymälöiden kanssa, kuten Auchan, Casino tai E. Leclerc, kehittäessämme heidän snacking-tarjontaansa...
... kauden mukaan. Haluatko alkuperäisen aamiaisen, brunssin tai vain koota piknik-korin kesäretkillesi, meillä on tarjottavaa. Ideoita kaikkiin toiveisiisi Anna itsesi houkutella chutney'jemme avulla räätälöimään reseptejäsi. Kokeile ankka-alkupaloja chutney'n avulla, jossa on kuivattuja aprikooseja ja vanhaa rommia. Burgereiden ystäville chutney Mangues Poires on täydellinen lisä Saint Agur...
Portfolio (10)
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juomat, makeat erikoisuudet, meren antimet jne. ARNABAR tarjoaa myös herkullisia lahjapakkauksia, joita voidaan antaa yrityslahjoina.
Ranska, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES on landelainen yritys, joka on erikoistunut ankkan lihan tuotantoon ja myyntiin. Modernilla tuotantopaikalla on eurooppalainen hyväksyntä ja Etelä-Lännen ankka-foie gras -sertifikaatti. Näin ollen LE GRENIER DES GASTRONOMES tuottaa raakaa ankka-foie gras -lihaa, ankka-magretia, kuivattua ja savustettua ankka-magretia, ankka-confitia, ankka-rasvaa, puolikypsää ankka-foie gras -lihaa ja säilykkeitä. LE GRENIER DES GASTRONOMES sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita.
Ranska, Saint-Berthevin
... paloittelu - Kana - Kukko - Siipikarjan tuotteet - Luomukana - Kokkeli - Pulu - Kyyhkynen - Jänis - Ankka (kokonainen, ankka, filee, käsivarsi, reisi ...) - Rasvattu ankka (magret, foie gras) - Kalkkuna - Kalkkunan paloittelu - Kalkkunatuotteet - Kebab - Lihatuotteet - Kyyhkynen - Riista - Leivonnaiset / Leipä - Voita - ...
Ranska, St Medard D Eyrans
Perustettu vuonna 1948 Néracissa Lot-et-Garonnen alueella, LOU GASCOUN -yhtiö on rakentanut mainettaan lähes 50 vuoden ajan yhdelle tuotteelle: kuuluisalle keltaiselle purkille sianmaksapateeta, joka perustuu perhereseptiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä perinteisten Lounais-Ranskan reseptien mukaan, ja ne koostuvat huolellisesti valituista tuoreista raaka-aineista, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme ankka- ja hanhenmaksaa, pateita, ankeriaita, Arcachonin lahdelle tyypillistä keittoa, lamproita jne.
Ranska, Vezac
Perustettu yli 80 vuotta sitten, DELMOND FOIE GRAS on perheyritys, joka on erikoistunut foie gras -tuotantoon. Yrityksellä on teurastamo ja leikkausyksikkö Dordognessa. Sen tukkukauppa- ja puolittaismyyntitoiminta kasvaa joka vuosi. Näin ollen yritys tuottaa ja myy foie gras -tuotteita, rintafileitä, fileepaloja, reisiä, käsivarsia, mahanpaloja jne. Perinteiden ja osaamisen yhdistäminen, DELMOND...
Ranska, Vergigny
DIALI FOODS on erikoistunut elintarvikkeiden kaupallistamiseen, pääasiassa sianlihan, siipikarjan (kana, kalkkuna, ankka) ja naudanlihan tuoreena ja pakastettuna teollisuuden jalostajille, tukkukauppiaille, maahantuojille, HORECA:lle ja päivittäistavarakauppaan. Meidän roolimme kansainvälisessä elintarvikemarkkinassa on hankkia markkinoiden ja paikallisten asiakkaiden toivoma tuote, esittely ja...
Ranska, Montaut
...Perustettu vuonna 1920, Maison LAFITTE on neljän sukupolven ajan erikoistunut Landaise-kastikkeeseen. Maison on todellinen perinteisen rasva-ankan asiantuntija. Se tuottaa ankka- ja hanhenmaksaa, confit'ja, rintafileitä, siipiä ja ankan reisiä. Se tarjoaa myös alkupaloja ja valmiita ruokia, kuten ankkapateeta, ankkamoussea, rilloneita ja rillettejä, perinteisiä pateita, terriinejä, puolikypsiä...
Ranska, Hagetmau
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin. Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
Ranska, Montfort En Chalosse
Perustettu vuonna 1982, FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta kokoaa nykyään 80 tuottajaa. Haluten säilyttää osaamisensa, paikalliset perinteet ja arvostaa tuotteidensa laatua, kasvattajat sitoutuivat jo vuonna 1999 Label Rouge -menettelyyn. Kaikki eläimet kasvatetaan ulkona, ja niitä ruokitaan maissilla yhteisissä tarhoissa. Ne ovat vähintään 104 päivän ikäisiä, kun ne tulevat osuuskunnan jäseniksi. FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta tuottaa hanhenmaksaa, mahanpaloja, säilykkeitä, rintafileitä, siipiä, rillettejä, terriinejä ja ankka-pateita.
Ranska, Frespech
Perheyritys SOULEILLES FOIE GRAS on tuottanut foie gras -tuotteita sukupolvien ajan. Perinteinen kasvatus, terveellinen ravinto, eläintä kunnioittava ruokinta ja ainutlaatuinen osaaminen mahdollistavat yrityksen tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen terriinejä, pateita, foie gras -kermoja, rintafileitä, makkaroita, rasvaa, sisäelimiä, ankka-aikuisia, ankka-tournedos, ankka-makkaroita, ankka-kyljyksiä jne. Se myy myös herkullisia ruokia.
Ranska, Dremil-Lafage
... tuoreuden että brandade Parmentière -ruoan suutuntuman osalta. Mutta Gaston on myös täytettyjä mustekaloja, tuoreita turska- ja mustekalasalaatteja, ankka-parmentieria, juustokääryleitä ja monia muita tuotteita. Kutsumme teidät ottamaan meihin yhteyttä saadaksenne lisätietoja tuotteistamme.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
Ranska, Castanet-Le-Haut
La Valtiere on perheyritys, joka perustettiin 25 vuotta sitten Etelä-Ranskassa. Kasvatuksesta säilykkeisiin, innovoimme laajassa valikoimassa tuotteita, jotka perustuvat rasvaiseen ankkaan, kanoihin ja foie grasiin, ja tarjoamme tunnustettua laatua Okserin alueella. Monet viittaukset, kuten ankka-merguez, chorizot, paneroitu kana, vartaat; ja lopuksi aito ja erityinen foie gras. Koko vuoden ympäri ja keskeytyksettä.
Ranska, Sigoules
Ankanlihan käsittely Ankkamakkaravalikoima Paistettu Kuivattu ja savustettu ankanrinta Maksat Foie gras'illa täytetyt ankanrinnat Raaka valikoima...
Ranska, La Brede
Yli 30 vuotta sitten perustettu MOULIN DE LA MOLLE -yritys on erikoistunut ankka- ja hanhenmaksaruokien tuotantoon. Hanhet ja ankat ruokitaan ja valitaan huolellisesti, jotta niiden maksasta ei häviä rasvaa kypsennyksen aikana. Näin ollen MOULIN DE LA MOLLE tuottaa ankka- ja hanhenmaksaruokia eri muodoissa. Yritys tarjoaa koko asiantuntemuksensa asiakkaidensa käyttöön Ranskassa ja ulkomailla.
Ranska, Castelnaud De Gratecambe
Ranska, Monteils

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play