...Kaunis purppuranpunainen mekko, jossa on violetteja vivahteita. Erittäin hedelmäiset aromit: punaiset hedelmät, kirsikat, luumut, mausteet ja luonteenpiirteet... elävä, kevyt, virtaava, tasapainoinen tuoksu... selkeä jälkimaku ja kaunis pituus. Sopii erinomaisesti: omenamakkara, lammas, Limousin-liha, ankka...
...Koko ankka foie gras purkissa teurastuspäivänä makujen parhaan mahdollisen säilyttämisen vuoksi.
Ankat kasvatettu, ruokittu, teurastettu ja käsitelty tilallamme.
Perinteinen ruokinta valkoisella maissilla.
3 vuoden säilyvyys.
...99,8 % Luomu punaviinietikkaa*
- 0,2 % Luonnollista salottisipuliaromia
* tuote on peräisin luomuviljelystä
Tämä etikka sopii punaisille lihalle ja deglazeamiseen (ankka, magret).
Kaada varovasti osterien päälle korostaaksesi niiden makua.
Saatavilla 25 cl pullossa.
Tuote on myös saatavilla 3-5-10 litran säiliöissä ja 220 litran tynnyrissä.
Ei sisällä säilöntäaineita tai allergeeneja. Tuote ei ole pastöroitu.
... kauden mukaan.
Haluatko alkuperäisen aamiaisen, brunssin tai vain koota piknik-korin kesäretkillesi, meillä on tarjottavaa.
Ideoita kaikkiin toiveisiisi
Anna itsesi houkutella chutney'jemme avulla räätälöimään reseptejäsi.
Kokeile ankka-alkupaloja chutney'n avulla, jossa on kuivattuja aprikooseja ja vanhaa rommia.
Burgereiden ystäville chutney Mangues Poires on täydellinen lisä Saint Agur...
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juomat, makeat erikoisuudet, meren antimet jne. ARNABAR tarjoaa myös herkullisia lahjapakkauksia, joita voidaan antaa yrityslahjoina.
Perustettu vuonna 1948 Néracissa Lot-et-Garonnen alueella, LOU GASCOUN -yhtiö on rakentanut mainettaan lähes 50 vuoden ajan yhdelle tuotteelle: kuuluisalle keltaiselle purkille sianmaksapateeta, joka perustuu perhereseptiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä perinteisten Lounais-Ranskan reseptien mukaan, ja ne koostuvat huolellisesti valituista tuoreista raaka-aineista, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme ankka- ja hanhenmaksaa, pateita, ankeriaita, Arcachonin lahdelle tyypillistä keittoa, lamproita jne.
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin.
Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
Perheyritys SOULEILLES FOIE GRAS on tuottanut foie gras -tuotteita sukupolvien ajan.
Perinteinen kasvatus, terveellinen ravinto, eläintä kunnioittava ruokinta ja ainutlaatuinen osaaminen mahdollistavat yrityksen tuottaa korkealaatuisia tuotteita.
Foie gras -tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen terriinejä, pateita, foie gras -kermoja, rintafileitä, makkaroita, rasvaa, sisäelimiä, ankka-aikuisia, ankka-tournedos, ankka-makkaroita, ankka-kyljyksiä jne. Se myy myös herkullisia ruokia.
... tuoreuden että brandade Parmentière -ruoan suutuntuman osalta. Mutta Gaston on myös täytettyjä mustekaloja, tuoreita turska- ja mustekalasalaatteja, ankka-parmentieria, juustokääryleitä ja monia muita tuotteita. Kutsumme teidät ottamaan meihin yhteyttä saadaksenne lisätietoja tuotteistamme.
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
La Valtiere on perheyritys, joka perustettiin 25 vuotta sitten Etelä-Ranskassa. Kasvatuksesta säilykkeisiin, innovoimme laajassa valikoimassa tuotteita, jotka perustuvat rasvaiseen ankkaan, kanoihin ja foie grasiin, ja tarjoamme tunnustettua laatua Okserin alueella. Monet viittaukset, kuten ankka-merguez, chorizot, paneroitu kana, vartaat; ja lopuksi aito ja erityinen foie gras. Koko vuoden ympäri ja keskeytyksettä.
Perustettu yli 80 vuotta sitten, DELMOND FOIE GRAS on perheyritys, joka on erikoistunut foie gras -tuotantoon.
Yrityksellä on teurastamo ja leikkausyksikkö Dordognessa. Sen tukkukauppa- ja puolittaismyyntitoiminta kasvaa joka vuosi. Näin ollen yritys tuottaa ja myy foie gras -tuotteita, rintafileitä, fileepaloja, reisiä, käsivarsia, mahanpaloja jne.
Perinteiden ja osaamisen yhdistäminen, DELMOND...
Yli 30 vuotta sitten perustettu MOULIN DE LA MOLLE -yritys on erikoistunut ankka- ja hanhenmaksaruokien tuotantoon.
Hanhet ja ankat ruokitaan ja valitaan huolellisesti, jotta niiden maksasta ei häviä rasvaa kypsennyksen aikana.
Näin ollen MOULIN DE LA MOLLE tuottaa ankka- ja hanhenmaksaruokia eri muodoissa. Yritys tarjoaa koko asiantuntemuksensa asiakkaidensa käyttöön Ranskassa ja ulkomailla.