Ranska, Pontault-Combault
MIAMLAND on B2B-tukkukauppa, joka myy kuivia ja pakastettuja elintarvikkeita sekä hygienia- ja kauneustuotteita. MIAMLAND, jolla on 26 500 tuotetta, on markkinoilla ostokeskuksena, joka mahdollistaa ammattilaisille (hypermarketit, supermarketit, ruokakaupat, viejät, ravintolat...) laajan tuotevalikoiman hyödyntämisen houkuttelevin hinnoin ja hallitulla logistiikalla koko Ranskan alueella. MIAMLAND...
Portfolio (32)
Ranska, La Seauve Sur Semene
Ruokatuotannon ekstruusiota erikoistunut Innovatiivinen, Terveellinen ja Gluteeniton Perustettu vuonna 2015, SEREALYS, itsenäinen ja perheyritys, valmistaa brändillesi kaikki ekstruudatut tuotteet Luomu, Gluteeniton, Herkullinen ja Clean Label! - Suklaa-, Vadelma- tai levitepursotetut välipalat - Aamiaisviljat täytettynä, - Aamiaisviljat, jotka ovat muodoltaan terälehtiä, palloja, renkaita, täh...
Portfolio (7)
MAISON CRAQUELIN, artesaanileipomo, joka sijaitsee Provencessa, valmistaa ja myy 100 % luonnollisia keksejä, jotka on valmistettu ranskalaisesta voista, ranskalaisesta jauhosta ja ulkona kasvatettujen ranskalaisten kanojen munista. Artesaanikeksemme ovat ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Vaivaamisesta muotoiluun ja paistamiseen, keksemme ovat 100 % artesaanituotantoa. Käytetyt ai...
Portfolio (12)
GOURMANDISES MEDIEVALES, käsityöleipomo, joka sijaitsee PROVINSissa Île-de-Francessa, tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä ja ainutlaatuisia keksejä ja kakkuja. Neiti Corinne kutsuu teidät todelliselle aikamatkalle historian halki ja tuo nykyaikaan keskiajan reseptejä. Herkullinen maailma, jossa ruoka ja historia sekoittuvat! Keksemme ja kakut ovat ilman väriaineita, ilman keinotekoisia aromeja,...
Portfolio (13)
Ranska, Sortosville-En-Beaumont
... ilman säilöntäaineita. Muutamia esimerkkejä meidän "sablés"-tuotteistamme: "Langues de Chat", "Galettes Normandes", "Cookies aux Éclats de Caramel", "Cookies aux pépites de Chocolat", "Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait", "Palets Fins aux Amandes", "Palets Normands", "Amandines", "Gourmandises". Meidän "Moelleuses"-reseptimme: "Petits Fours Financiers", "Brownies", "Petits Cakes aux Raisins", "Madeleines". Meidän "Meringuées"-reseptimme: "Doigts de Dames", "Délices de Léa", "Rochers Coco", "Congolos". La Maison du Biscuit herättää henkiin makujasi ja lapsuusmuistojasi.
Ranska, Geudertheim
...sydänsuklaa, suklaakuorrutetut...) ja rapeita myslejä (suolaisia, makeita, hyperproteiini, ilman lisättyä sokeria...). Valmistus on 100% ranskalaista. Valmistettavat tuotteet: - Keksit o Luomu / tavanomaiset / lisäarvotuotteet (ilman sokeria, hyperproteiini, ilman lisättyä sokeria, ravitsemusväite...) o PB-keksit – Petit-beurre – aamiaiskeksit – cookies – minikeksit – suklaakuorrutetut...
Tarjoa asiakkaille unelmiensa keksi. "Puolikypsä" on pehmeä keksi, kuten Yhdysvalloissa, puolikypsä sisältä ja rapea ulkoa. Olemme aina ajan hermolla ja olemme kehittäneet vuodesta 2019 trendikkäitä tuotteita keksien ympärille markkinointitoimilla tunnetuissa paikoissa. Olemme juuri kehittäneet B2B-tarjontamme, jotta asiakkaasi voivat nauttia keksiemme dekadenssista. Tänään meillä on yli 150 000 h...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play