Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Ranska, Castanet-Le-Haut
La Valtiere on perheyritys, joka perustettiin 25 vuotta sitten Etelä-Ranskassa. Kasvatuksesta säilykkeisiin, innovoimme laajassa valikoimassa tuotteita, jotka perustuvat rasvaiseen ankkaan, kanoihin ja foie grasiin, ja tarjoamme tunnustettua laatua Okserin alueella. Monet viittaukset, kuten ankka-merguez, chorizot, paneroitu kana, vartaat; ja lopuksi aito ja erityinen foie gras. Koko vuoden ympäri...
Haut-Pyrénéesin juurella, kolmannessa sukupolvessa "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS vaalivat perheemme vanhaa osaamista TOURNAYn XIV vuosisadan bastidissa. AITOUS: valikoidut hanhen- ja ankanmaksat, säilykkeet. PERINNE: ruokaa, jota nautittiin jo vuonna 1870 Lande-tilalla. LAATU: gasconin alueen ruokaa, haudutettuna teitä varten, käsityönä ja käsin purkitettuna.
Ranska, Caylus
Vuodesta 1896 on kulunut 121 vuotta, ja Conserves d’Autrefois -yrityksen osaaminen rikastuu yhä. 121 vuotta olemme harjoittaneet ammattiamme intohimolla, tarkkuudella ja luovuudella… Rikas kulinaarinen perintömme, joka on syntynyt monista resepteistä, joita kokkimme ovat kehittäneet näiden vuosikymmenten aikana, antaa meille tänään arvokasta osaamista, joka perustuu tähän perintöön. Sijaitsee Qu...
Ranska, Castels
Ranska, Reims
Ranska, St Astier
artisan conserveur en perigord mme mudry elabore des recettes purement perigourdines dans le respect des traditions acquises au cours de ses trente années d experiences elaboration de conserves cuites ou mi cuit en foie gras de canard et oie derives tels que manchons confits rillettes etc, medaillés 12 fois en 4 ans dans differents concours tels que concours general agricole et concours national d...
Ranska, La Brede
Yli 30 vuotta sitten perustettu MOULIN DE LA MOLLE -yritys on erikoistunut ankka- ja hanhenmaksaruokien tuotantoon. Hanhet ja ankat ruokitaan ja valitaan huolellisesti, jotta niiden maksasta ei häviä rasvaa kypsennyksen aikana. Näin ollen MOULIN DE LA MOLLE tuottaa ankka- ja hanhenmaksaruokia eri muodoissa. Yritys tarjoaa koko asiantuntemuksensa asiakkaidensa käyttöön Ranskassa ja ulkomailla.
Ranska, Bosdarros
Ranska, Bischoffsheim
Ranska, Montesquieu Volvestre
Ranska, Le Lardin-Saint-Lazare
Ranska, Pomarez
Ranska, Monteils
Ranska, La Queue En Brie
Ranska, Osses
Ranska, La Pommeraie Sur Sevre
Ranska, Caumont
Ranska, Ballaison
Ranska, Le Lion D Angers
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play