Ranska, Rillieux La Pape
Patrimoniam on ranskalaisen perinteisen lihatuotannon valmistaja, joka tarjoaa BIO-tuotteita, ILMAN NITRIITTEJÄ, ja jotka on pääasiassa valmistettu paikallisista lihoista. Aloitamme mestariteoksella, joka on uhattuna Lyonin alueen perinteessä: aidolla Lyonin makkaralla. Olemme sitoutuneet ammattilaisille ja kuluttajille, jotka, kuten me, kaipaavat aitoja, "makuhermoja kutkuttavia" ja luontoa kunn...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
...baskilainen pasteija Espelette-paprikalla, maalaistyyppinen pasteija, rillettes, hure, baskilainen mustamakkara, confit-makkarat ja Ibaïona-porsaan confit) sekä riistasta (jäniksen terriini, villisian terriini ja palombe-salmis). Lopuksi, Maison Mayté valmistaa välttämättömiä baskilaisia reseptejä, kuten axoa, piperade ja baskilaiset sisäelimet sekä reseptejä kuten cassoulet tai boeuf bourguignon.
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juomat, makeat erikoisuudet, meren antimet jne. ARNABAR tarjoaa myös herkullisia lahjapakkauksia, joita voidaan antaa yrityslahjoina.
Ranska, Vigan (Le)
THOCAVEN-yritys on erikoistunut ankkojen kasvatukseen. Ruokimme ankkoja jyvämaissilla varmistaaksemme terveelliset ja luonnolliset tuotteet. Tarjoamme kattavan valikoiman ankkojen lihaa, kuten foie gras, rintafileet, confit, tournedos, rillettes, makkarat, reidet...
Ranska, Aurillac Cedex
... kypsytys kestävät 7 kuukautta. Makkarat ja makkarat valmistetaan vanhan perinteen mukaan samalla osaamisella. La Maison yhdistää moderneja tekniikoita ja vanhan ajan osaamista tuottaakseen poikkeuksellisia tuotteita.
Ranska, Rungis Cedex
BUISSON on elintarvikkeiden tukkukauppias, joka tarjoaa tuoreita tuotteita ammattilaisille. BUISSON: juustotukku Rungisissa ja eurooppalainen lihatuotteiden tukkukauppias. Olemme toimineet vuodesta 1982 Rungisin kansainvälisen markkinan sydämessä. BUISSON hallinnoi 1500 m2:n jääkaappivarastoja, jotka täyttävät eurooppalaiset standardit. Elintarviketukku Euroopassa, toimintamme välitetään vientikum...
Ranska, Parthenay
Favid pyrkii luomaan kestäviä ja räätälöityjä suhteita jokaiseen asiakkaaseensa, tavoitteena tarjota tuotteita, jotka parhaiten vastaavat heidän tarpeitaan koostumuksen, esittelyn ja pakkaamisen osalta. Ammattimme: Tarjota elintarviketeollisuudelle valikoima raakoja ja kypsennettyjä PAI-tuotteita, jotka mahdollistavat uusien valmiiden tuotteiden kehittämisen sekä olemassa olevien reseptien laadun ...
Ranska, Lacaune
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison...
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkke...
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Montreuil Bellay
Teidän iloksenne Roger BODET, mestarimakkaravalmistaja, esittelee kaiken taitonsa ja asiantuntemuksensa laajan valikoiman kuivia makkaroita kautta. Luonnon suolistaan muotoillut makkarat asetetaan sitten kypsymissaliin, jossa niitä vähitellen nostetaan ihanteelliseen lämpötilaan, joka edistää makujen ja hyvien pinnan kukkien kehittymistä, mikä on tyypillistä hyvälle kuivalle makkaralle. Tämä on...
Ranska, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES on lihatuotteita valmistava yritys, jonka osaaminen on käsityöläistä ja alueellista. Boriesin yrityksen käyttämien sikojen laatu määritellään tiukalla "laatuvaatimuksella". Paino, alkuperä, vähälihaisuusprosentti (VLP), mikään ei ole sattumanvaraista. Bories on työskennellyt saman toimittajan kanssa vuosia varmistaakseen tasaisen laadun toimituksissaan. Teurastuksen jä...
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Ranska, Villebon-Sur-Yvette
... valikoimaa, mikä on linjassa sitoumuksemme kanssa vastuulliseen, terveelliseen ja solidaariseen maatalouteen. Tuotekategoriamme ovat: Pasta & Kastikkeet, Juustot & Makkarat, Antipastit & Säilykkeet, Viinit & Väkevät juomat, Öljyt & Etikat, Luomutuotteet, Keksit & Jälkiruoat, Juomat, Ruokavalmiudet, Kaviaari. Työskentelemme pääasiassa herkkukauppojen, ravintoloiden, catering-yritysten, viinimyymälöiden, luksushotellien ... sekä gastronomisten lahjakoteloiden erikoisliikkeiden kanssa.
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
Ranska, Domont
ENS casing on erikoistunut luonnollisten HALAL-koteloiden (lampaan- ja naudanliha) myyntiin ja jakeluun, jotka on tarkoitettu makkaratuotantoon, kuten charcuterie, merguez, makkarat ja saucisson. ENS casing on BOA:n (Boyauderie des Alpes - Ranska) jakelija. Meidän yrityksellämme on myös yksinoikeus sen tuotteisiin, jotka tulevat Algeriastä (Jus el-Arabi, etikka, appelsiinikukka jne.) Ranskan markkinoilla. Ystävällisin terveisin.
Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Ranska, Tarare Cedex
Ranska, Quimperle
Tutustu Bigardin tuotteisiin, resepteihin ja ravitsemusneuvoihin, joka on Ranskan lihateollisuuden ykkönen. Tutustu Bigardin tuotteisiin: jauheliha, makkarat, carpacciot, täytetyt vihannekset, merguez... BIGARDin teurastamot tarjoavat sinulle nilkkaa ja vakuumipakattuja lihoja huolella valituista eläimistä. Myyntipalvelumme tarjoaa henkilökohtaista kuuntelua ja laadukasta palvelua riippumatta...
Ranska, La Chapelle Rousselin
Concept Epices on perheyritys, joka myy mausteita merguez- ja makkararuokiin, makkarankuoria, marinointiaineita sekä välineitä, kuten makkaraprässiä ja lihamyllyjä. Tuotteemme on suunnattu sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tutustu laajaan valikoimaamme luonnollisia makkarankuoria: sian, lampaan ja naudan makkarankuoria. Sama pätee marinointiaineisiin, joista voit valita kahden vaihtoehdon vä...
Ranska, Grezieu Le Marche
Bruche-laakson charcuterie tuottaa kinkkuja, hapankaalia ja erilaisia makkaroita.
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...
Ranska, Villeneuve D Ascq
Ranska, Connerre
Ranska, Montagny
Ranska, Grand Fougeray

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play