Ranska, La Ferté-Macé
ESFIR VODKA on yksi tunnetuimmista Super Premium Vodkista, jota jaetaan Ranskassa. Vuodesta 2014 lähtien ESFIR VODKA on kasvanut yöelämän sektorilla. Jokainen pullo on valaistu, mikä tekee todellisen eron yöelämässä - yökerhoissa. 100 % vehnäntuotantoa, ESFIR VODKA tulee Bulgariasta, pienestä kylästä vuoristossa. Sen laatu on upea maine, pehmeä, kevyt ja elegantti maku.
Portfolio (1)
Ranska, Amiens
MINDELOS, yritys, joka sijaitsee HAUTS-DE-France -alueella, on erikoistunut 100 % luonnollisten hedelmämehujen jakeluun. Olemme matkustaneet ympäri maailmaa löytääksemme parhaat luonnontuotteet tarjotaksemme vain 100 % luonnollisia hedelmämehuja, joiden maku on aito ja laatu korkea. Tarjoamme laajan valikoiman 100 % luonnollisia hedelmämehuja, jotka on analysoitu LCSSA:n toimesta HACCP...
Portfolio (9)
...Laatu ja aitous määrittävät suklaamme. Pitkä maku, valmistettu parhaista kaakaokruunuista ja huolellisesti valituista raaka-aineista. Suklaa on 100 % puhdasta kaakaovoita. - Luovuus ja omaperäisyys: yli 50 ainutlaatuista luomusta tarjotaan asiakkaillemme ganache- ja pralinevalikoimilla. - Esteettisyys: Maku- ja tuoksulaadun lisäksi suklaamme erottuvat hienosti kaakaovoilla koristeltuina. Valmistamme myös tryffeleitä, suklaapaletteja ja tarjoamme maistelupakkauksia.
Ranska, Bourcefranc
... runsaita vedessä ja tasapainoisia maultaan - Spéciales de claire: säännöllisen muotoisia ostereita, joissa on suurempi lihavolyymi - Fines de claire verte Label Rouge: korkealaatuinen tuote, vähälihaisia ja vihreän värisiä, joita arvostetaan - Spéciales Lambert: erittäin lihavia ostereita, pyöreitä ja kuppimaisia, joissa on kiinteä ja rapea liha - Pousses en claire Label Rouge: huippuluokan osterit Marennes-Oléronin altaasta, joissa on erittäin suuri lihapitoisuus, kiinteä ja rapea, ja voimakas terroir-maku. Laatu on LAMBERTin yritysten keskeinen periaate.
Ranska, Raillencourt Ste Olle
... isot säkit). Luomuksemme vastaavat teollisuuden, ravintoloiden ja suurten ja keskikokoisten myymälöiden erityistarpeisiin. Kastikkeemme voivat olla värillisiä tai neutraaleja, juoksevia tai paksuja, miedon tai mausteisia, kuumia tai kylmiä, tai yksinkertaisesti marinointeja. Korkean teknologian laboratorio-kokkikeittiömme avulla teemme jatkuvasti tutkimusta luodaksemme tuotteita, joiden laatu ja maku tyydyttävät kuluttajat. Tehtaamme on sertifioitu IFS Superior ja vuodesta 2014 BRC, mikä helpottaa kumppanuuksiamme ulkomaisilla markkinoilla.
Ranska, Six Fours Les Plages
Péchés Gourmand on keksi- ja makeistehdas. Sen mainetta on luonut tuotteidensa laatu sekä valmistustapa. Itse asiassa, noudattamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä, maku ja tuotteiden laatu pysyvät ainutlaatuisina.
Ranska, Chevilly-Larue
BARNIER SARL -yhtiö on erikoistunut eksoottisten hedelmien tuontiin eri puolilta maailmaa, erityisesti Etelä-Amerikasta. Yhtiö myy valikoiman tuoreita tuotteita, jotka on valittu parhaista tuottajista, jotta loppukäyttäjälle taataan poikkeuksellinen laatu ja vertaansa vailla oleva maku. Euroopan standardien mukaisesti toimittajiemme varastot vastaanottavat ja pakkaavat päivittäin tuoreita tuotteita, jotka lähetetään suurimmaksi osaksi lentoteitse, jotta niiden maku säilyy.
Ranska, Amancy
... paljastuu sinulle. Ei enempää, ei vähempää. Suuria sanoja ei tarvita kertomaan rakkaudestamme työhömme. Ja jos puhumme sukupolvien aikana opitusta ja siirretystä osaamisesta, lihoista, joita valitsemme tinkimättä, käsityöläismakkaratuotannosta, joka tulee aina käsistämme, alkuperäisistä mauista "vanhoista" paikallisista perinteisistä resepteistä, verkkokaupasta, aidoista laatu/hinta-suhteista... Ei...
Ranska, Avoine
... hetkeksi etääntyä oppiakseen maattoman viljelyn ja kasvihuoneviljelyn tekniikoita ennen kuin palasi kotiin soveltaakseen filosofiaansa: maku ja laatu ainutlaatuiselle tuotteelle. Tomaatti «Le Jardin de Rabelais» on tullut valintamerkiksi jokaiseen illalliseen tai ystävien väliseen välipalaan.
Ranska, Void-Vacon
... tuotteidensa laatu, maku ja aitous tulisivat tunnetuiksi ja lorrainilainen ruokaperintö säilyisi. Nykyään yrityksellä on noin neljäkymmentä tuottajaa ja yli 500 tuotetta (madeleineja, bergamotteja sekoittuu väkevöityihin juomiin, hilloihin ja terriineihin..). Menestyksen ansiosta yritys on onnistunut monipuolistamaan toimintaansa ja vakiinnuttamaan asemansa Lorrain suurissa ja keskikokoisissa myymälöissä sekä naapurialueilla, mutta myös luomalla erikoispalvelun, joka tarjoaa paketteja työpaikoille, kunnille ja erilaisille yrityksille.
Ranska, Bonnieux
Maku, ympäristö ja laatu ovat kriteerimme. Tuotamme ja valitsemme hunajaa Provencen alueelta ja muualta, luomuhunajaa ja alkuperäisiä hunajapohjaisia tuotteita: tuotteita, jotka ovat hyviä, luonnollisia ja terveellisiä.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Provencen perinteitä, mutta rakastaa myös luoda uusia tuotteita sekä pakkausratkaisuja. Tämän vuoden uutuus syntyi yhdistämällä levitteemme ja perinteinen ...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play