...Kun jokainen säiliö on täysin käytetty, ja kompostin ravintoarvot on kulutettu, jokainen säiliö on tyhjennettävä ja puhdistettava, jotta se voidaan ottaa uudelleen käyttöön uudessa viljelysyklissä. Tätä varten SERMATEC suunnittelee ja valmistaa laitteita, jotka mahdollistavat säiliöiden purkamisen, tyhjentämisen, puhdistamisen ja pinottamisen puoliksi automatisoidussa tilassa, jossa ihmisen väliintuloa on minimoitu.
Portfolio (9)
Ranska, Brunoy
... juurta, rhizomea. Kun juuri on muuttunut keltaiseksi, se korjataan, puhdistetaan ja kuivataan. Tämä prosessi auttaa säilyttämään inkiväärin pidempään samalla säilyttäen sen ravintoarvot. Paino: 250 g Määrä: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Muoto: Jauhettu inkivääri, kuivattu inkivääri...
Portfolio (11)
Ranska, Bouzonville
...Hänen kokemuksensa avulla hän voi valita ja lajitella heinän kuitujen pituuden, värin, hajun, ruohokasvien määrän, kosteuspitoisuuden jne. mukaan. Nämä kriteerit määrittävät heinän ravintoarvot. Kun heinä on valittu ja lajiteltu, se puhdistetaan erityisellä koneella ja sitten avataan. Univert’foin kiinnittää suurta huomiota heinän ravintoarvoon. Erilaisia heinätyyppejä sekoitetaan, jotta se...
Portfolio (5)
Ranska, Ham
...Luomuliivikkööljymme on valmistettu huolellisesti valituista kypsistä luomuoliiveista, jotka on kerätty aurinkoisilta puutarhoiltamme. Oliivit puristetaan varovasti kylmäpuristamalla, jolloin niiden maku- ja ravintoarvot säilyvät. Tämän jälkeen infusoimme öljyn tuoreilla liivikkölehdillä, tarjoten ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen. Kauniin kultainen väri ja samettinen koostumus tekevät...
Portfolio (127)
Ranska, Cuchery
...Korkealaatuista hirssiä (Bajra) ympäri maailmaa. Paras laatuinen hirssi on vapaa kaikista epämiellyttävistä hajuista ja sopii erinomaisesti myös siipikarjan ruokintaan. Vientimme sisältää huippuluokan pakkausta, joka säilyttää ravintoarvot pidempään. Tämä hirssi on erittäin arvostettua arvokkaiden asiakkaidemme keskuudessa, sillä se on runsas kalsiumin, proteiinien ja raudan lähde. Hirssi auttaa vähentämään huonon kolesterolin tasoa elimistössämme. Toimitettu hirssi on käsitelty ja viljelty myyjän yksikössä käyttäen vaarattomia luonnonlannoitteita.
Portfolio (8)
Ranska, Guenange
... / happamuudensäätöaine: natriumsitraatti / tauriini / kofeiini / makeutusaine: stevioliglykosidit / väriaineet: bataattimehu, porkkana / vitamiinit: niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, B12-vitamiini / antioksidantti: askorbiinihappo. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveellinen elämäntapa ovat erittäin suositeltavia. Valmistettu EU:ssa. Keskimääräiset ravintoarvot per 100 ml: Energia-arvo: 138 kJ (32,6 kcal) Rasva: 0,01 g Hiilihydraatit: 7,4 g (joista sokeria 7,4 g) Kuitu: 0,01 g Proteiini: 0,03 g Suola: 0,23 g...
Portfolio (98)
Ranska, Wingles
...Käsin muotoillut täytetyt munat, joissa on sulavia ja rapeita manteli-pähkinäpraliineja. Säilytä kuivassa ja viileässä (18°C) valolta suojattuna. Keskimääräiset ravintoarvot / 100 g, Energia-arvo, 525 kcal, 2196 kJ Rasvat, 31,7 joista tyydyttyneet rasvahapot, 9,4 Hiilihydraatit, 48,7 joista sokerit, 45,4 Proteiinit, 8,0 Suola, 0,1 Määrä laatikossa: 4 Minimimäärä tilaukselle: 4...
Portfolio (43)
Ranska, Haute-Goulaine
...Pussillinen puhdasta, kuivattua spiruliinaa hiutaleina - 100 g Kuivattu spiruliina (Spirulina platensis) 100 % luonnollista, raakaa, kasvatettu ilman torjunta-aineita. OMA-spiruliina pakataan suojakaasussa, jotta kaikki sen ravintoarvot ja aistinvaraiset ominaisuudet säilyvät. Voit säilyttää suljetun pussisi 2 vuotta.
Portfolio (4)
Ranska, Marseille
...Mangosteen, joka on kotoisin Vietnamista, muokataan puhtaaksi mehuksi, soseeksi tai sameaksi tai kirkastetuksi tiivisteeksi. Saatavilla BIO-merkinnällä, tämä tuote on ihanteellinen teollisuuksille, jotka haluavat tarjota eksoottisia ja herkkiä makuja. Mangosteenin käsittely säilyttää sen aromi- ja ravintoarvot, samalla helpottaen sen integroimista erilaisiin elintarvikkeisiin. Équateur Fruits...
Portfolio (8)
Ranska, Lioujas
... tarpeen mukaan. BACTÉRIOSOL: viljelijät, viininviljelijät, hedelmätarhurit, vihannestilalliset, eläintenhoitajat ja kunnalliset toimijat kehittävät luonnollisesti maaperän hedelmällisyyttä ja parantavat tuotannon itsenäisyyttä. Tuotannon ravintoarvot optimoidaan, kuivuuden tai tautien kestävyys paranee samalla kun sadot säilyvät. QUATERNA: taimet, kylvöt, istutukset ja lisäistutukset onnistuvat luonnollisesti. BACTÉRIOMÉTHA: optimoi metaanin tuotannon ja parantaa ruoansulatusprosessia. Nämä Marcel MEZY -teknologioista peräisin olevat tuotteet valmistetaan Ranskassa.
Ranska, Sabran
... ravintoarvot. Tuottamamme spirulina on riippumattoman laboratorion tarkastama, joka varmistaa ranskalaisten standardien noudattamisen (mikrobiologinen laatu, koostumus, raskasmetallien puuttuminen...). Myymme spirulinaamme hiutaleina tai tabletteina kohtuulliseen hintaan. Kaikki tämä säilyttäen erinomaisen laadun.
Ranska, Ostwald
... työpajassamme tai kumppaneidemme työpajoissa lähes kaikissa tuotteissamme. Hampunsiemenöljy uutetaan hitaasti ensimmäisellä kylmäpuristuksella ja raakana, ja se dekantoidaan luonnollisesti ilman ennakkosuodatusta useiden viikkojen ajan viileässä, valolta ja lämmöltä suojatussa paikassa. Saapuneet siemenerät analysoidaan järjestelmällisesti, ja jos ne eivät ole vaatimusten mukaisia, ne hylätään. Öljyn ravintoarvot, happo- ja peroksidi-indeksi sekä saippuoitumisindeksi (kosmetiikan valmistus) on analysoitu laboratoriossa, jotta voimme taata teille laadukkaita tuotteita.
Portfolio (12)
Ranska, Verdille
... ravintoarvot, jotta markkinoille voidaan tarjota entistä ravinnerikkaampia tuotteita. Yhteydessä oleva anturi, joka on liitetty ohjelmistoon, mahdollistaa lämpötilan valvonnan ja jokaisen kerätyn erän laadun tuntemisen. Apilamme voi esiintyä eri muodoissa, kuten: 800 kg paalit, XL apilakuutiot tai 6 mm pelletit. Välikerroksen päätehtävä on varmistaa eläinten mukavuus lämpöeristyksen, kosteuden...
Ranska, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT on erikoistunut valmiisiin täytettäviin lehtitaikina- ja murutaikinapohjiin, jotka on suunnattu lihamestarien, leikkelemyyjien ja catering-yritysten käyttöön, sekä pieniin pohjiin, jotka on tarkoitettu vientimarkkinoille. Tehtävämme on kehittää teknisesti vaativampia ja innovatiivisempia valmiita täytettäviä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme käyttörajoituksia: täytteiden läpäisemättömyys, pakastuksen kestävyys, paistokestävyys, ravintoarvot, ...
Ranska, Le Château D' Oléron
...Marennes d'Oléron -oysterien muuntamis- ja pakastusyritys. Työskentelemme 100 % luonnollisista ja alueellisista tuotteista varmistaaksemme maut ja ravintoarvot. IGP-laatuiset N°3 -oysterimme tarjoillaan puolikuorissa, joissa on erilaisia makuja, ja ne pakastetaan raakoina. Ne on suunnattu suurille myymälöille ja ravintoloille, ja niitä voidaan kypsentää uunissa 200 °C:ssa. Vientiä Italiaan ja Aasiaan, nuori yrityksemme kehittää jatkuvasti uusia osterireseptejä kunnioittaen luonnollisuutta ja yllättää teidät varmasti.
Ranska, St Jean
... perustuu monipuolistamiseen, innovaatioihin ja laatuun. Meillä on pakkaus- ja paahtamispatentteja: tyhjöpakkauksessa parempaa säilyvyyttä varten ja kypsennysmenetelmä, joka mahdollistaa siementen kypsentämisen jatkuvassa uunissa paistamisen sijaan, jotta maku olisi aidompi ja kaikki näiden hedelmien ravintoarvot säilyisivät.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play