Ranska, St Medard D Eyrans
Perustettu vuonna 1948 Néracissa Lot-et-Garonnen alueella, LOU GASCOUN -yhtiö on rakentanut mainettaan lähes 50 vuoden ajan yhdelle tuotteelle: kuuluisalle keltaiselle purkille sianmaksapateeta, joka perustuu perhereseptiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä perinteisten Lounais-Ranskan reseptien mukaan, ja ne koostuvat huolellisesti valituista tuoreista raaka-aineista, ilman väriaineita ta...
Ranska, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE työskentelee tiiviissä yhteistyössä elintarvikealan ammattilaisten kanssa tarjotakseen ratkaisuja heidän catering-toimintaansa ja toimittaakseen heille hanhenmaksaa. EURALIS GASTRONOMIE:lla on useita brändejä eri markkinoita varten, kuten ROUGIÉ, MONFORT tai JEAN STALAVEN. Olemme erikoistuneet ankkojen ja hanhien kasvatukseen ja jalostukseen.
Ranska, Thorame-Basse
La Miellerie CHAILAN, joka sijaitsee Alpes de Haute Provence -alueella Provence-Alpes-Côte d’Azur -alueella, kerää ja pakkaa hunajaa jo kolmannessa sukupolvessa. Meillä on 700 mehiläispesää, kun on aika siementää. Teemme myös yhteistyötä monien Provencen ja Ranskan mehiläistarhaajien kanssa. Täydentääksemme hunajavalikoimaamme ja tarjotaksemme asiakkaillemme erilaisia makuja, valitsemme ja analys...
Portfolio (45)
Ranska, Bauduen
Nicolas PLANCHON on ollut intohimoinen tryffeleiden suhteen jo varhain. Hän on työskennellyt tryffelintuottajana ja tryffelivälittäjänä eri markkinoilla Etelä-Ranskassa jo 10 vuoden ajan, messuilla sekä tukkukauppiaiden kanssa. Nicolas PLANCHON haluaa tulla tunnetuksi ja tunnustetuksi välittäjien keskuudessa Ranskassa, jotka myyvät sitten ulkomaille. Hän haluaa myös tehdä itsensä tunnetuksi ravi...
Ranska, Saint Georges Sur Loire
Tule tutustumaan Anjoun erikoisuuksiin, sekä makeisiin että suolaisiin. Kokoa omat herkkukorit teestä, makeisista, viineistä, terriineistä, ruoista, hilloista, suklaasta, pippureista, mausteista, kahvista....
Muut tuotteet
Costa Rican Kahvia
Costa Rican Kahvia
Portfolio (1)
Ranska, Avrillé Les Ponceaux
BELLORR markkinoi valikoimaa tuoreita ja säilöttyjä tryffeleitä sekä valikoimaa mustilla ja valkoisilla tryffeleillä maustettuja öljyjä. Tryffelit harjataan ja pestään käsin huolellisesti, minkä jälkeen ne pakataan alipaineeseen optimaalisen tuoreuden säilyttämiseksi. Jalosteet: tryffelirouhe, tryffelimehu, tryffelsuolat. Olemme ranskalaisten mustien ja valkoisten tryffeleiden viejiä. Ranskalainen...
Ranska, Lamothe-Montravel
Epicerie d'Aquitaine on hieno ruokakauppa Lamothe Montravelissa Dordognessa, joka toimii verkkokauppana ja on myös läsnä Dordognen ja Gironden markkinoilla. Se listaa ja myy Uuden-Akvitanian tuotteita sekä useita muita 100 % ranskalaisia tuotteita; Ranskan ruokakauppiaiden liiton jäsen; Saveurs de Nouvelle Aquitaine -kilpailun tuomariston jäsen; Concours Général Agricole 2024 -kilpailun tuomaristo...
Portfolio (4)
Ranska, Paris
...yritysvastaanottojen järjestäminen, gaalaillallisten järjestäminen, yritysvastaanottojen salit, yritysjuhlien salit, vastaanottosalin vuokraus, mittatilaustyönä tapahtumat, yksityiset vastaanotot, liiketoimintaillalliset, liiketoimintalounaat, huipputason catering-yritys yrityksille, ruokapaketit, kasvisruokapaketit, gourmet-ruoat, toimistoruoka, yritysruoka, luksusruokapaketit, yritysten seminaariruoka, cocktailit, yrityscocktailien järjestäminen.
Ranska, Mulhouse
Melfor-etikka, joka luotiin vuonna 1922, on mauste, joka on valmistettu etikkapohjasta, hunajasta ja yrtti-infuusiosta. Näin ollen etikka, jonka väri on meripihkanruskea, on peräisin laimennetusta punajuurialkoholista, joka on muutettu etikkakäymisellä, suodatettu ja laimennettu uudelleen vedellä. Tämä nostaa ruokia pehmeästi esiin. Melfor Original -etikkaa on saatavilla 50 ja 100 cl pulloissa. T...
Ranska, Roeschwoog
Yksityishenkilöille ja ammattilaisille suunnattu Bredele Boutique tarjoaa ympäri vuoden laajan valikoiman Alsace-teemaisia tuotteita keittiöön ja leivontaan. - Meidän herkulliset itse tehdyt Bredele, makeissa ja suolaisissa variaatioissa. Lisäksi ne ovat luomumerkityksiä ja ainesosat on valittu huolellisesti niiden laadun ja ekologisen vastuullisuuden vuoksi. Teemme myös lahjapakkauksia tai maiste...
Ranska, Batz Sur Mer
Ranska, Morrières Les Avignon
Ranska, Gourdon
Ranska, Avignon
Vuodesta 1987 AGIS on omistautunut täysin makujen intohimolle. Uusien reseptien jatkuva kehittäminen ja parhaiden raaka-aineiden etsiminen ovat ainutlaatuisen kulinaarisen osaamisen ilmentymä, joka palvelee perinteisiä ruokia ja maailman keittiöitä.
Ranska, Le Teich
L’Esturgeonnière on yksi kolmesta pioneeriyrityksestä Ranskassa, joka valitsi siperian sturgeon 20 vuotta sitten. Tuotamme poikkeuksellista kaviaaria vuodesta 1991 alkaen, seuraten Arcachonin kalastajan alkuperäistä ideaa ja paikallisen yhteisön halua hyödyntää geotermistä tuotantoa. Tavoitteenamme on tänään erinomaisuus, ja tuotamme vaatimattomat 4 tonnia kaviaaria joka vuosi.
Ranska, Saint Martin Des Entrées
Frial on erikoistunut premium-tason pakastettuihin elintarvikkeisiin: meren antimiin ja valmistettuihin ruokiin. Frial on Euroopan johtava valmistaja valmisruoissa erityisesti filosofiansa ansiosta: maku, palvelu ja luonnollisuus. Frial valitsee luonnollisia ainesosia, ilman GMO:ita tai keinotekoisia väriaineita, ja valmistaa niitä perinteitä ja taitoja kunnioittaen, alhaisella suolan ja rasvan si...
Ranska, Figeac
Jean LARNAUDIE -talo on erikoistunut valmistamaan alueellisia erikoisuuksia ankkanlihasta. Näin ollen yritys tuottaa foie gras -sydämiä, confit'ja, terriinejä ja valmiita ruokia. Jean Larnaudie -yrityksessä kokonainen foie gras valmistetaan edelleen käsin ja perinteisesti. Yli 60 vuotta Lotissa Quercyssa juurtuneena Jean Larnaudie edustaa ennen kaikkea miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet alu...
Ranska, VALRAS-PLAGE
BIROULADE, Välimeren rannalla sijaitseva kaupallinen yritys - jonka nimi on saanut inspiraationsa paikallisesta perinteestä - tarjoaa teille tuotteita, jotka edustavat languedocilaista aluetta: oliiviöljyä, luomuhilloa, siirappia, levitteitä, foie gras'ta, terriiniä...
Ranska, BEDARRIDES
Laaja valikoima perinteisiä pastoja (täytettyjä ja täyttämättömiä) sekä tarjoamme myös valikoiman kastikkeita tuotteidemme maustamiseksi. Täytetyt pastamme ovat saatavilla monenlaisissa muodoissa ja väreissä, ja tuotamme yli neljäkymmentä erilaista pastatyyppiä, joita jaetaan valikoiduille erikoisliikkeille, kuten herkkukaupoille ja catering-yrityksille, mutta myös suurten jakeluketjujen jakelijoi...
Ranska, Aix En Provence
ADS FOOD on valikoitujen korkealaatuisten elintarvikkeiden maahantuoja. Tarjoamme maustettuja öljyjä, grillimausteita, marinadeja, mausteita, panadeja, parafiineja, korppujauhoja, kuivattuja yrttejä, ketsuppia, kastikkeita ja kuivattuja kastikepohjia.
Ranska, Neuvic
HUSO-tila on erikoistunut kaviaarin tuotantoon, ja se sijaitsee 19 hehtaarin alueella Isle- ja Vern-jokien yhtymäkohdassa. Vaellussiikaa kasvatetaan tilan neljässä altaassa. Ne kasvatetaan syntymästään siihen asti, kunnes niiden munat voidaan kerätä. Veden laatu, ravinto ja kalojen kunnioittaminen vaikuttavat vaellussiikojen elämänlaatuun ja niiden munien laatuun. Munien keruu ja kaviaarin tuotant...
Ranska, St Agathon
Daunatin tavoitteena on aina ollut vastata ja jopa ennakoida ranskalaisten odotuksia hyödyntämällä leivän ja täytteiden asiantuntemustaan. Esimerkiksi vuonna 1996 Daunat oli ensimmäinen patonkisandwich-brändi, joka investoi suurmyymälöihin! Ja juuri tämän jatkuvan innovaatiohalun ja ranskalaisten luovien ratkaisujen ansiosta Daunat tuo markkinoille uusia tekstuureja ja makuja, korostaen perintöämm...
Ranska, Paris
MAISON BOTEH on perheyritys, jonka ovat perustaneet äiti ja poika, ja se on erikoistunut herkkutuotteisiin, joissa on persialaisia/iranilaisia makuja. Tuotteemme valmistetaan käsityönä, yhdistäen luovuuden ja intohimon iranilaiseen keittiöön. Tarjoamme myös kahta muuta palvelua: White-Label-tuotteiden luominen ja Ranskassa valmistettujen tuotteiden hankinta. Lisätietoja alla: Meillä on useita toim...
Ranska, Sisteron
Taste of Provence on perinteisiä provencelaisia valmisruokia valmistava yritys. Yrityksellä on monipuolinen valikoima 100 % provencelaisia tuotteita. Juuri näiden tyypillisten provencelaisten taitavasti valmistettujen ruokien ansiosta yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Ranskan valmisruokamarkkinoilla.
Ranska, Creteil
Ranska, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA on vuonna 1991 CHARLES ANTONAN perustama säilyketuottamo Ajaccion lähellä Etelä-Korsikalla. Se on erikoistunut korsikalaisen alueellisen keittiön erikoisuuksien valmistamiseen, joka perustuu perinteisen alueellisen keittiön arvostamiseen, ja hyödyntää viimeisimpiä elintarviketeknologian innovaatioita.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Prov...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play