VALCOLY on nuori yritys, joka on erikoistunut alkuperäisten reseptien suunnitteluun jalosta tuotteista, kuten kampasimpukoista, etanoista, tryffelistä... ja näiden gastronomisten tuotteiden kaupallistamiseen ammattilaisille. Sen lisäarvo: "uskallus" yhdistää tuoteperheitä tarjotakseen reseptejä, jotka poikkeavat tavallisista ja ovat juhlavia.
... laatuun ja tuotantoketjun kunnioittamiseen, toisin kuin teolliset tuotteet, jotka täyttävät suurten kauppojen hyllyt. Vastuullinen ja kansalaislähtöinen lähestymistapa makunautintojemme hyväksi. Löydä Aisnen foie gras, Pohjois-Ranskan valmiit ruoat (carbonnade), Bretagnen kalaterriinien ja rillettejen, Picardien rillettejen, Périgordin mustan tryffelin ja kaikkien ranskalaisten viinien valikoima. Älkäämme unohtako myöskään mausteita, tryffelimustardeja, Guérande-suolaa, öljyjä ja viinejä, balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä sekä tuoreita hedelmähilloja.
Modernisoidun tuotantolaitoksen myötä Toulouse'n porteilla perheyritys SAS SAMARAN säilyttää todellisen perinteisen osaamisen yhdistettynä yhä tiukemmin säädeltyyn ympäristöön. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä, ja erilaiset reseptit pateista, hillot, terriineistä, confit de canard -kasvisruokaan... ammentavat alueen keittiöstä, joka on perheen syntypaikka.
Yritys työllistää tänään noin ne...
Orléansin etikka on kolmen elementin yhdistelmä: lämpötila, ilma ja aika. Martin Pouretilla toinen tekijä tulee mukaan, käytettyjen viinien laatu tai miten viinistä tulee hyvää etikkaa. Käytämme vain viinejä, jotka on valmistettu Ranskan parhaista rypälelajikkeista, kuten Val de Loiren (Cabernet franc, ...), Lounais-Ranskan (Bordeaux, ...) tai Champagnen alueen (Chardonnay, ...) viineistä. Nämä vi...
Ylpeänä lähes 75 vuoden toiminnasta Fontainebleau-metsän sydämessä, Dame Jouanne-Chalet Jobert valmistaa joka päivä herkullisia ruokia, joita kaikki arvostavat. Perinteitä kunnioitetaan, ja reseptit säilytetään mustasukkaisesti.