Ranska, Quiberon
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja...
Painomme sijaitsee Aix-en-Provence -alueella vuodesta 1970 ja valmistamme asiakkaillemme tarralappuja rullissa kaikilla toimialoilla: kosmetiikka, hillot, oliiviöljy, calissons, suklaa, nougat, viinit ja väkevät alkoholijuomat, saippuat … Hélène, suunnittelijamme, voi auttaa sinua etikettiprojektissasi ensimmäisestä luonnoksesta lopulliseen hyväksyntään. Painamme kaikkia tarrapapereita...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play