Ranska, Saint Martin Des Entrées
Frial on erikoistunut premium-tason pakastettuihin elintarvikkeisiin: meren antimiin ja valmistettuihin ruokiin. Frial on Euroopan johtava valmistaja valmisruoissa erityisesti filosofiansa ansiosta: maku, palvelu ja luonnollisuus. Frial valitsee luonnollisia ainesosia, ilman GMO:ita tai keinotekoisia väriaineita, ja valmistaa niitä perinteitä ja taitoja kunnioittaen, alhaisella suolan ja rasvan si...
Ranska, Figeac
Jean LARNAUDIE -talo on erikoistunut valmistamaan alueellisia erikoisuuksia ankkanlihasta. Näin ollen yritys tuottaa foie gras -sydämiä, confit'ja, terriinejä ja valmiita ruokia. Jean Larnaudie -yrityksessä kokonainen foie gras valmistetaan edelleen käsin ja perinteisesti. Yli 60 vuotta Lotissa Quercyssa juurtuneena Jean Larnaudie edustaa ennen kaikkea miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet alu...
Ranska, VALRAS-PLAGE
BIROULADE, Välimeren rannalla sijaitseva kaupallinen yritys - jonka nimi on saanut inspiraationsa paikallisesta perinteestä - tarjoaa teille tuotteita, jotka edustavat languedocilaista aluetta: oliiviöljyä, luomuhilloa, siirappia, levitteitä, foie gras'ta, terriiniä...
Ranska, BEDARRIDES
Laaja valikoima perinteisiä pastoja (täytettyjä ja täyttämättömiä) sekä tarjoamme myös valikoiman kastikkeita tuotteidemme maustamiseksi. Täytetyt pastamme ovat saatavilla monenlaisissa muodoissa ja väreissä, ja tuotamme yli neljäkymmentä erilaista pastatyyppiä, joita jaetaan valikoiduille erikoisliikkeille, kuten herkkukaupoille ja catering-yrityksille, mutta myös suurten jakeluketjujen jakelijoi...
Ranska, Saint-Félix Lauragais
BARON DE ROQUETTE -yhtiö tulee Roquette-Buissonin perheestä, joka juontaa juurensa keskiaikaan. Tutustu parhaisiin paikallistuotteisiin, jotka on valmistettu perinteisillä resepteillä. Alun perin säilyketuotanto oli vain pieni leikkausverstas paikallisille tuottajille vuosina 1985–1989. Tämä verstas antoi Louis-Charlesille mahdollisuuden tavata olennaiset elementit käsityöläisen säilyketuotannon...
Ranska, Aix En Provence
ADS FOOD on valikoitujen korkealaatuisten elintarvikkeiden maahantuoja. Tarjoamme maustettuja öljyjä, grillimausteita, marinadeja, mausteita, panadeja, parafiineja, korppujauhoja, kuivattuja yrttejä, ketsuppia, kastikkeita ja kuivattuja kastikepohjia.
Ranska, Chef Du Pont
Mont Blanc SAS on erikoistunut maitotuotteiden tuotantoon, joita se markkinoi Mont Blanc ja Gloria -brändien alla.
Ranska, GARDANNE
tuotteemme: mustat oliivit kreikkalaiseen tyyliin, maustetut murskatut oliivit, Coquillos-oliivit, aperitiiviksi tarkoitetut oliivit, Agosti-oliivit.........
Ranska, Neuvic
HUSO-tila on erikoistunut kaviaarin tuotantoon, ja se sijaitsee 19 hehtaarin alueella Isle- ja Vern-jokien yhtymäkohdassa. Vaellussiikaa kasvatetaan tilan neljässä altaassa. Ne kasvatetaan syntymästään siihen asti, kunnes niiden munat voidaan kerätä. Veden laatu, ravinto ja kalojen kunnioittaminen vaikuttavat vaellussiikojen elämänlaatuun ja niiden munien laatuun. Munien keruu ja kaviaarin tuotant...
Ranska, St Agathon
Daunatin tavoitteena on aina ollut vastata ja jopa ennakoida ranskalaisten odotuksia hyödyntämällä leivän ja täytteiden asiantuntemustaan. Esimerkiksi vuonna 1996 Daunat oli ensimmäinen patonkisandwich-brändi, joka investoi suurmyymälöihin! Ja juuri tämän jatkuvan innovaatiohalun ja ranskalaisten luovien ratkaisujen ansiosta Daunat tuo markkinoille uusia tekstuureja ja makuja, korostaen perintöämm...
Ranska, Sisteron
Taste of Provence on perinteisiä provencelaisia valmisruokia valmistava yritys. Yrityksellä on monipuolinen valikoima 100 % provencelaisia tuotteita. Juuri näiden tyypillisten provencelaisten taitavasti valmistettujen ruokien ansiosta yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Ranskan valmisruokamarkkinoilla.
Alimentation Fine de France on ranskalainen gourmet-tukku, joka tunnetaan tiukasta laadunvalvontapolitiikastaan: tuotteet valitaan vaativien maku- ja laatukriteerien mukaan, minimoiden lisäaineiden, väriaineiden ja säilöntäaineiden käyttöä, sekä suosien helppokäyttöisyyttä ja innovaatioita ranskalaisen kulinaarisen perinteen kunnioittamiseksi. Tuotteiden täydellinen jäljitettävyys (HACCP-standardi...
Ranska, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA on vuonna 1991 CHARLES ANTONAN perustama säilyketuottamo Ajaccion lähellä Etelä-Korsikalla. Se on erikoistunut korsikalaisen alueellisen keittiön erikoisuuksien valmistamiseen, joka perustuu perinteisen alueellisen keittiön arvostamiseen, ja hyödyntää viimeisimpiä elintarviketeknologian innovaatioita.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Prov...
Ranska, Coulounieix Chamiers
VALCOLY on nuori yritys, joka on erikoistunut alkuperäisten reseptien suunnitteluun jalosta tuotteista, kuten kampasimpukoista, etanoista, tryffelistä... ja näiden gastronomisten tuotteiden kaupallistamiseen ammattilaisille. Sen lisäarvo: "uskallus" yhdistää tuoteperheitä tarjotakseen reseptejä, jotka poikkeavat tavallisista ja ovat juhlavia.
Ranska, Saint-jean-d'ardieres
... kautta, jotka on valmistettu yhdestä ainoasta rypälelajikkeesta, gamay noir à jus blanc. Nämä viinit, jotka ovat helppoja nauttia, sopivat erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Raaka- tai haudutettu ruoka, bistro-annokset tai fuusiokeittiö, punainen tai valkoinen liha, marjat, juustot ja mausteiset ruoat. Kaikki herkulliset halut ovat hyviä, ja se on tilaisuus maistaa yhtä heidän viineistään, MODE, CLASSIC tai CHIC, hetkesi inspiraation mukaan.
Ranska, Pont Saint Martin
... elintarviketeollisuutta ja tarjoaa ainutlaatuisia teksturointiaineita maniokista, kuten TAPIOCALINE, SPECIALINE ja PRETALINE, jotka sisältyvät yhä kasvavaan sovellusten valikoimaan: jalostetut lihatuotteet ja kala, leikkeleet, valmiit ruoat ja kastikkeet, maitotuotteet ja juustot, BVP. TIPIAK INTERNATIONALin tiimit varmistavat kaupallisen läsnäolon ulkomaisilla markkinoilla kaikille ryhmän TIPIAK-brändin kulutustuotteille sekä ammatillisilla kanavilla (teollisuus, ravintola, kotiinkuljetus).
Ranska, Port-saint-louis-du-rhône
...FERRIGNO-yhtiö tarjoaa ranskalaiselle ja ulkomaiselle asiakaskunnalle, joka arvostaa laatua, aitoutta ja myös omaperäisyyttä, laajan valikoiman meren antimia, joita myydään "Lou Ferrignade" -brändin alla. Säilykkeet: Välimeren sardelleja ja tonnikalaa, makrilleja ja anjoviksia, sardinelleja,... Valmiit ruoat: Kivikalasoppa, rapukeitto, bouillabaisse, tonnikalapata viinissä,... Kastikkeet...
Ranska, Paris
...yritysvastaanottojen järjestäminen, gaalaillallisten järjestäminen, yritysvastaanottojen salit, yritysjuhlien salit, vastaanottosalin vuokraus, mittatilaustyönä tapahtumat, yksityiset vastaanotot, liiketoimintaillalliset, liiketoimintalounaat, huipputason catering-yritys yrityksille, ruokapaketit, kasvisruokapaketit, gourmet-ruoat, toimistoruoka, yritysruoka, luksusruokapaketit, yritysten seminaariruoka, cocktailit, yrityscocktailien järjestäminen.
Ranska, Amboise
...Vuonna 2015 GT COMPOSITES jatkaa TCI-yrityksen kehittämistä komposiittiratkaisujen tarjoamisessa yrityksille. GT COMPOSITES - TCI on kehittänyt suunnitteluratkaisun komposiittimateriaalista, joka säilyttää ruoat tuoreina buffet-kokouksia varten. 13 vuoden kokemuksella johtavana toimittajana rautatie- ja radiotelekommunikaatioantenneja valmistaville ryhmille, GT COMPOSITES korostaa sovellustensa monipuolistamista uusille markkinoille. "Komposiitit projektienne tueksi"...
Ranska, Laguiole
La Maison CONQUET on erikoistunut Aubracin gastronomisiin perinteisiin. La Maison tuottaa näin ollen lihajalosteita, säilykkeitä sekä monia lihoja ja erikoisuuksia, jotka perustuvat puhdasrotuiseen Aubrac-nautaan, Aveyronin sianlihaan, lampaanlihaan ja vasikanlihaan. Yritys tuottaa myös valmiita ruokia, sisäelimiä, aligotia ja paikallisia juustoja, kuten tomea. Maisonin tarjoamat valmiit ruoat koostuvat pääasiassa tripouxista, täytetystä kaalista ja Aveyronin farçousista luumujen kanssa.
Ranska, Oyonnax
... alueellamme luotettavien ihmisten toimesta. Kaikki ainesosat toimitetaan keittiöihimme päivittäin, täynnä hyötyjä. Inspiroiden eläinten ystävien luottamusta kaikkialla, ORUSin ruoat ja herkut takaavat, että rakastetut koirat ja kissat pysyvät onnellisina, terveinä ja vahvoina! ORUS tarjoaa sopivaa ruokaa kaikille eläimille. Ruokamme valmistetaan ilman vehnää, soijaa, sokeria tai GMO:ta. Samoin emme...
Ranska, Auros
Vuodesta 2002 olemme olleet elintarvikkeiden tukkumyyjä, joka on erikoistunut alueellisiin ja ulkomaisiin erikoisuuksiin.
Ranska, Saint Genis Laval
Ranska, La Rochelle
Ranska, Thionville
... kypsennysmenetelmää, jotta voimme täyttää kaikki erityistarpeet: perinteinen kypsennys, dieetti-ruokavalio, oikeassa lämpötilassa kypsennys ja vakuumikypsennys, joka on ainutlaatuinen prosessi alueella. Teemme paikallisista ja alueellisista toimittajista ensisijaisen tärkeän, koska on tärkeää hankkia parhailta toimittajilta tarjotaksemme parasta laatua. Valmistamamme ruoat tarkastaa...
Ranska, Gennes Sur Seiche
Ranska, Champniers
Ranska, Revest Des Brousses
Ranska, Pertuis

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play