• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • preserving jar

Tulokset hakusanalle

Preserving jar - Ranska

Ranska
  1. TOM PRESS

    Ranska

    Verified by europages badge

    TOM PRESS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teurastusveitset, lihamylly, jäätelökoneet, Tyhjiöpussit, hedelmien jauhatuskoneet, Elintarvikkeiden tyhjiöpakkauskone, Preserving equipment, Food service equipment, Meat smoker. Sen sijainti on Soreze, Ranska.

  2. WECK UNITED KINGDOM

    Ranska

    WECK UNITED KINGDOM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pullot ja purkit, lasiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tölkkisäilykkeet, Säilykkeet, mainosesineet tinapellistä ja metallista, Tölkkisäilykkeet, Säilykkeet, säilykepurkit lasista. Sen sijainti on Geispolsheim Gare, Ranska.

  3. WECK® FRANCE

    Ranska

    WECK® FRANCE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pullot ja purkit, lasiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säilykkeet, purkit elintarvikkeiden säilytystä varten, Tarvikkeet Weck-purkkeja varten, säilykepurkit lasista, Säilykkeet. Sen sijainti on Geispolsheim-Gare, Ranska.

  4. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.