...), luomusokeriruoko ja reilun kaupan sokeri (Brasilia), luomu pili pili -chili.
Tarjoillaan viileänä, joko sellaisenaan tai cocktailina, niin aperitiivina kuin digestifinä.
Mitat: 10 × 10 × 19 cm
Macerointi: Vähintään 3 kuukautta
Alkoholiaste: 36°
Paino: 1.2 kg
Väri: Punainen...
...Luonnonmukainen punainenchili, latinankieliseltä nimeltään Capsicum Anuum, on Capsicum-suvun kasvin hedelmä, joka kuuluu yöshadeihin. Tuore luonnonmukainen chili on poistettu varsista, pesty, pilkottu ja sitten pakastettu IQF-menetelmällä.
Luonnonmukaisesti tuotettu punainenchili: 100%
Energiaa yhteensä: 188 Kcal 45 kJ
Ravintokuitu: 1,7 g
Proteiinit: 1,9 g
Suola: Jälkiä...
... heidän rohkeaa persoonallisuuttaan. Tämä hajuvesi sopii täydellisesti glamourin ja ylellisyyden hetkiin, jolloin haluat tehdä tyylilauseen.
Ylätuoksut: Chili, Tuberoosi
Sydäntuoksut: Hunaja, Ruusu, Jasmiiniabsoluutti
Pohjatuoksut: Nahka, Santelipuu, Meripihka...
Vuodesta 2018 LINENS DIFFUSION on huonekalujen, sisustustarvikkeiden ja -lisävarusteiden asiantuntija. Tarjoamme pouffeja, futoneita, patjoja, tyynyjä sekä huonekaluja ja puutarhakoristeita.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
...Ehdotamme tarjoamaan Grignan les Adhémar Rouge -viiniä seuraavien ruokien kanssa: naudanliha-hachis Parmentier, vihreällä pippurilla maustettua ankka-pateeta, marinoitua peuranpaistia, savustettuja makkaroita linssien kanssa, naudanliha steak tartarea, vihreällä pippurilla maustettua ankka-terriiniä sekä chili con carnea. Grignan les Adhémar Rouge on viini, jota tuotetaan Ranskassa Rhône-laaksossa. Suositeltu tarjoilulämpötila on 14-15 °C.
...Sichuanin vihreä pippuri on edelleen harvinaisempaa kuin punainen, sillä sitä viljellään yhä luonnossa ja on siten vaikeampaa hallita. Tämä lajike kerätään Sichuanin maakunnasta Kiinassa ja sillä on erittäin voimakas tuoksu, joka on verrattavissa Japanin Sansho-pippuriin. Sichuanin vihreä pippuri on paljon sitruksisempaa kuin punainen.
Aromi: Chili, Sitruuna++, "Narkoottinen"
Alkuperä: Sichuanin maakunta, Kiina...
...Aperitiivien yhteydessä voit tarjoilla meksikolaisia murskattuja vihreitä oliiveja.
Meksikolaiset murskatut vihreät oliivit kasvatetaan, valmistetaan ja maustetaan Marokossa.
Ainesosat: oliivit, keltainen paprika, punainenchili, sitruuna, oregan, maissi, vesi, suola, E330, soijaöljy.
CROC'ELLA on erikoistunut oliiveihin, antipastoihin ja kuivattuihin hedelmiin. CROC'ELLA sijaitsee Ranskassa...
... lopussa.
Espelette-chili on meksikolainen punainenchili, lajiketta "gorria", joka tuotiin Eurooppaan navigaattori Juan Sebastián Elcanon toimesta 1500-luvulla.
Sen tuominen Ranskan lounaisosaan johtuu siitä, että ilmasto on erityisen suotuisa tämän chililajikkeen kasvulle.
nettopaino: 100
Alkuperä: Ranska...
...Makea chili on pieni punainenchili, jolla on pistävä, hieman karvas ja erittäin aromaattinen maku.
Käyttömahdollisuudet keittiössä:
Se sopii hyvin myös basilikan, fenugreekin, fenkolin, neilikoiden, inkiväärin, valkosipulin, korianterin, kummin, oreganon, persiljan, timjamin, kanelin ja sipulin kanssa.
Se maustaa ja korostaa hienovaraisesti oliiviöljyjä, keittoja, kastikkeita, vihanneslisukkeita, punaisia lihoja, siipikarjaa ja kaloja...
Makean chilin hyödyt:
Rikas C- ja A-vitamiineista, foolihaposta, kaliumista ja E-vitamiinista.
...laadukas sahrami, erilaiset pippurit, vanilja, ruusupippuri, neilikka, kurkuma, kumina, seesami, fenugreek, punainenchili, korianteri, fenkoli ja suuri valikoima mausteita pakattuna tai irtotavarana kysynnän mukaan.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!
... aromia ja kaunis punainen/oranssi väri. Sillä on monia mahdollisuuksia gastronomiassa sekä puhtaana että sekoitettuna mausteseoksiin. Piment d'Espelette on saatavilla 50 gramman purkeissa, mutta myös 250 gramman, 1 kg:n ja 5 kg:n pusseissa.