MAISON ANETH, joka sijaitsee Vincennesissä, on biovihanneskonservien brändi, joka perustettiin vuonna 2021. Mélissa, perustaja, valmistaa käsintehtyjä säilykkeitä yhteistyössä paikallisten tuottajien kanssa ja tarjoaa:
- Bio-Pickles: vihanneksia makeahapossa suolavedessä
- Bio-Chutneys: makeita ja suolaisia kastikkeita vihanneksista
Konsepti on kehittää terveellisiä, herkullisia ja bio-alkuperäi...
Bio-pakastettujen hedelmien ja vihannesten valmistaja, FRDP on yritys, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa Avignonissa. 100 % toiminnastamme on omistettu luomuviljelylle yli 20 vuoden ajan. Luomuviljely edustaa kaikkia arvoja, joihin sitoudumme.
Työmme koostuu Bio-vihannesten toimitusketjujen luomisesta suoraan viljelijöiltä tai viljelijäryhmiltä Ranskassa, mutta myös naapurimaista kuten Benelux, Espa...
... kerätty, tämä korkealaatuinen suola tuo rapean koostumuksen ja autenttisen maun ruokiisi.
Välimerelliset vihannekset: Tomaatti, punajuuri, paprika, purjo, pyhä basilika ja oregano, kaikki huolellisesti valittuja tuoreuden ja makujen rikkauden vuoksi.
Monipuoliset käyttötarkoitukset:
Ruokakokkaus: pasta- tai riisiruoat, jotka nostavat makua ja ihastuttavat makuhermojasi, ratatouille, vihannes-Tian...
Grillaukset: Ihanteellinen maustamaan grillattuja lihoja ja kaloja, tuoden kesäisen vivahteen grillijuhliisi.
Viite:SEL000025...
...-tuotevalikoimaamme valkosipulilla (tuore tai kuiva). Tuottajana, pakkaajana ja tukkukauppiaana voimme tarjota asiakkaillemme vihanneksia suurissa määrissä ja monipuolisesti. Tänä päivänä kehittämämme sipulit/siemenet ja vanhat vihannekset syksyn sesongissa (palsternakka, maa-artisokka, crosne, juuriselleri, rutabaga, Vitelotte-peruna, Chiogga-punajuuri, Crapaudine, kultapallo-nauris, punaradiisi, vihreä radiisi, kurpitsat: Jack be Little, spagettikurpitsa, butternut, potimarron, muut kurpitsat). Sertifikaatit: IFS (Taso 7), Global Gap, HVE (Korkea ympäristöarvo), GRASP, Luomuviljely.