Ranska, Brignais
...Praliinit bio Rhône-Alpesista Koko kaura ja ranskalainen Rikas kuidussa Kypsennetty hitaasti uunissa Rapsakka ja herkullinen Vegaaninen resepti Lyhyt ainesosaluettelo Suljettava kraft-pussukka Käyttöohje Kaada kulhoon maidon/kasvijuoman kanssa tai käytä päällysteenä rahkalla tai jälkiruoalla. Ainesosat Kaurahiutaleet* 32%, ruisjauho* 29%, raakasokeri* 8% (sokeri*, mantelit* 18%, vehnäsiirappi...
Portfolio (26)
Ranska, Objat
...Ainesosat: sokeri ei-EU alkuperää, jauho, 17,78% pähkinöitä, munanvalkuainen. Ravintoarvot per 100g: Energia 1634Kj, 388Kcal, rasva 11g, josta tyydyttynyt rasva 1,1g, hiilihydraatit 67g, josta sokeri 56g, proteiini 5,2g, suola 0,07g.
Portfolio (109)
Ranska, Appietto
...Kastanjajauho ja pähkinät tekevät tästä keksistä yhden herkullisimmista valikoimassa. Paino: Kartonkipakkaus 200 g Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Munat, Aniksensiemenet 2% Säilytys: Säilytä kuivassa ja lämpöltä suojattuna Ravintosisältö: 100 g Energia: 1994 kJ (475 kcal) Rasvat: 21 g Tyydyttyneet rasvahapot: 2,0 g Hiilihydraatit: 66 g josta Sokerit: 30 g Proteiinit: 6,3 g Suola: 0,82 g...
Portfolio (118)
Ranska, Malataverne
...Huolellisesti muokattu resepti takaa parhaat aromit, ja tuloksena on rapsakka ja herkkä vaniljan maku, joka yhdistyy täydellisesti yhteen Languedoc-Roussillonin maineikkaista juomista – roseviiniin… Tunnet varmasti Bordeaux'n tai Burgundin viinit… mutta tiesitkö, että Languedoc-Roussillon on vanhin viinialue? Kaikki alkoi kreikkalaisilta noin 500 eaa…...
Portfolio (188)
Ranska, Furiani
...Ainesosat: tumma suklaa 70% (kaakaovoi - sokeri - soijalesitiini - luonnollinen vaniljaekstrakti) Suklaa 36% (kaakaovoi - sokeri - maitojauhe - ei-GMO soijalesitiini - luonnollinen vaniljaekstrakti) - inkivääri - aprikoosit - papaijat - viikunat. Paino: 100g Viite: TUBCD...
Portfolio (97)
Ranska, Saint-Omer
...Angevinen erikoisuus, Quernon d'Ardoise, kunnioittaa liuskekivikaivoksiamme, jäljitellen muodoltaan ja väriltään kaupungin talojen kattoja peittäviä liuskekiviä. Rapsakka ja sulava, Quernon d'Ardoise vie sinut herkuttelun katolle. Säilytä 14-22°C lämpötilassa, suojassa valolta. Mitat 5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (k) Nettopaino 100 g Ainesosaluettelo sokeri, valkosuklaa (sokeri, kaakaovoita, täysmaitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), mantelit, hasselpähkinät, ruokosokeri, dekstroosi, tiiviste: spirulina, omena, retiisi ja mustaherukka. Nettopaino: 100 g...
Portfolio (189)
Ranska, Saint Orens De Gameville
... suklaakahvipapu. Ainesosat: 100 % Arabica -paahdetut kahvipavut, tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja), kaakaojauhe. Ravintoarvot 100 g: Energia 449 kJ / 108 kcal, Rasvat 7,7 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6 g, Hiilihydraatit 6,0 g, joista sokerit 5,2 g, Proteiinit 2,0 g. Säilytysohjeet: Säilytä lämpöltä (16-18 °C) ja kosteudelta suojattuna. Nettopaino: 130 g Säilyvyysaika: 18 kuukautta...
Portfolio (85)
Ranska, Arles
...Maison Lesage Suloisia ja herkullisia, nämä levitteet ovat ilman palmuöljyä, chiaöljystä valmistettuja, gluteenittomia ja rikkaita omega-3:sta. Ainesosat: Piemontin hasselpähkinöitä 27%, sokeri, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, chiaöljy, riisiöljy, auringonkukkaöljy, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini.
Portfolio (142)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play