...Charcuterie-lautanen, joka sisältää 5 Popines "Chaudron" -charcuteriea. 82,5 g charcuteriea per henkilö.
3 kuukauden säilyvyys huoneenlämmössä. Nitriittiä sisältämätön charcuterie, valmistettu Laissacin työpajassa Aveyronissa. Perinteinen käsityövalmistus vain kolmella ainesosalla: sianliha tai naudanliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri Kambodžasta.
Popinesin avulla voit valmistaa yhden tai useamman lautasen hetkessä.
DLC: 90 päivää
Alkuperä: Laissac, Aveyron
Paino: 3,3 kg...
...Löydä täydellinen laatikko, joka sulattaa isäsi sydämen!
Laatikko sisältää 100 % eteläisen Ranskan paikallisia ja käsintehtyjä tuotteita, ja se sisältää siis:
Perinteinen puhdas sianliha -kuivamakkara
Kuuluisa musta oliivi -kuivamakkara Nyonsista
Mutta myös klassinen kuivamakkara sekä sen kumppani Chorizo U-muodossa
Pullo punaviiniä Carignan-Grenache Domaine de la Camarette -tilalta, Pernes...
...Moduuli, joka on omistettu kaikkien lihatyypien (naudanliha, lampaanliha, sianliha, vuohenliha jne.) leikkaamiseen ja valmisteluun.
Tarjoamme - valintasi mukaan - moduulin, joka sisältää:
- raaka-aineiden vastaanottoalue (raakaliha)
- leikkaus- ja pakkausalue
- kypsennysosuus (valinnainen)
- valmiiden tuotteiden varastointitila
- tarvikkeiden varastotila,
- pukuhuone...
...Puolisuolatuotteemme esittelee suolatuotteiden suuria klassikoita, kuten sääriä, rintaa, hartioita,... ja perinteistä savustusta.
Se sisältää myös talviruokien valmistuspaketteja, kuten hapankaalia, pientä suolaista linssiä, pataruokaa, diabolista hartiaa jne.
Emme unohda sydämellisiä hetkiä perinteisellä savustetulla sisäfileellä.