...Sertifioitu valkosipulin siemen (Allium Sativum) lajiketta Germidour. Tämä valkosipuli, jota kutsutaan "syysvalkosipuliksi", on violetti sipuli ja varhainen lajike. Se on tarkoitettu myytäväksi tuoreena, puolikuivana ja kuivana. Violetti Germidour-valkosipuli tarjoaa erinomaisen sadonpotentiaalin. Istutus voidaan tehdä lokakuusta alkaen* sääolosuhteista riippuen. Sadonkorjuu tapahtuu kesä...
...Tuote Baskimaalta Ainesosat: maksaa, porsaan kaula ja rasva, 4 % uudelleen hydratoituja suppilovahveroita, kananmuna, sipuli, suola, dekstroosi, aromit, pippuri, valkosipuli, makuaineet natriumglutamaatti ja dinatriuminosinaatti, chili. Porsaanliha Ranska. Suppilovahveropate on perinteinen resepti maaseudultamme. Voit myös tarjoilla sen inspiroituneena "banderillas"-tyyppisistä...
...Yksi tunnetuimmista tunisialaisista ruokalajeista on ehdoton salaatti mechouia.
Se koostuu grillatuista paprikoista ja tomaateista, ja siihen lisätään joskus tonnikalaa. Salaatti tarjoillaan leivän kanssa mezeinä.
Koostumus: Makea paprika, tuore tomaatti, sipuli, oliiviöljy, soijaöljy, valkosipuli, suola, mausteet
Koostumus: Makea paprika, tuore tomaatti, sipuli, oliiviöljy, soijaöljy, valkosipuli, suola, mausteet
Varastossa: 1000 tuotetta...
...Tämä ranskalainen tulinen kastike sai alkunsa vuonna 2014. Chipotle-paprika, Cayenne-paprika, habanero ja sitruuna ovat sen tehtävä saada sinut kuolaamaan, tomaattipyree tuo tekstuuria ja pehmeyttä, ja mausteet, korianteri, valkosipuli ja sipuli antavat syvyyttä.
Se on täydellinen lisäys naudanlihoille, fajitasille, tartarille jne...
Ainesosat: Vain luonnollisia ainesosia, ei väriaineita eikä...
...1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä.
Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla.
Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
... maahan ympäri maailmaa, samalla kun se on mukana lyhyiden myyntikanavien ylläpitämisessä ja paikallisten ranskalaisten kumppaneiden kanssa.
- Sertifioidut valkosipuli- ja sipulikasvit,
- Kulutukseen tarkoitettu valkosipuli ja sipuli.
Lajikkeemme:
- Syksyn violetti valkosipuli (Primor, Precosem, Germidour, Paradour),
- Syksyn valkoinen valkosipuli (Messidrome, Thermidrome, Sabadrome, Therador, Sabagold, Messidor, Rustisem),
- Kevään vaaleanpunainen valkosipuli (Cledor, Flavor),
- Harmaa sipuli (Griselle, Grisor),
- Vaaleanpunainen sipuli (Jermor, Pesandor).
Bretagne Pack on ensimmäinen ranskalainen yritys, joka valmistaa BIOHAPEVIA CELLULOOSAVERKKOJA pakkaamiseen.
Bretagne Packin verkkot täyttävät AGEC-lain vaatimukset, ovat elintarvikekontaktiksi sertifioituja ja 100 % valmistettu Ranskassa.
Verkot hedelmille ja vihanneksille: valkosipuli, munakoiso, avokado, sitruuna, klementiini, kesäkurpitsa, salottisipuli, mandariini, hasselpähkinät, pähkinät, sipuli, appelsiini...
TOP ALLIANCE -osuuskunta on kansallinen organisaatio, joka on erikoistunut mausteiden (valkosipuli, sipuli, salottisipuli), melonien, Ente-luumujen ja palkokasvien tuotantoon.
La Drôme on paikka, joka yhdistää kaikki laadukkaiden tuotteiden viljelyyn tarvittavat tekijät. Sieltä löytyy useita lajikkeita: syksyn valkosipuli, violetti valkosipuli, syksyn ja kevään salottisipuli, kevään sipuli ja purjo... Siksi kaksi intohimoista tuottajaa perusti Eurobulbe-yrityksen ja myyvät laadukkaita tuotteitaan Ranskassa ja Euroopassa.