Ranska, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS sijoittuu ranskalaisen käsityön ytimeen, erikoistuen poikkeuksellisten nougattien tuotantoon, jotka juhlistavat Montélimarin historiaa ja perinteistä osaamista, joka on nougatin kiistaton pääkaupunki. Meidän tuotteet: Tarjoamme laajan valikoiman nougatteja, perinteisestä Nougat de Montélimarista, joka on täynnä manteleita ja hunajaa, aina luomunougatista, joka on suunnite...
Portfolio (154)
Ranska, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli on käsityöläiskonditoria, joka sijaitsee Saint-Orens-de-Gameville'ssa, Haute-Garonne'n departementissa. Kaikki alkuperäiset ja "maison" luomuksemme valmistetaan työpajassamme lähellä Toulousea, jossa valitsemme parhaat suklaat ja ainesosat. Joka päivä tuotamme herkullisia luomuksia suurimmalla käsityötaidolla, joihin kuuluu suklaiden lisäksi myös jäätelöitä ja sorbetteja sekä makro...
Portfolio (85)
Ranska, Etaples
Mitä ovat "Les Douceurs de Louis ®"? Tutustu "Les Douceurs de Louis ®":iin, BIA Chocolaterien aivan uuteen, äärimmäisen herkulliseen brändiin. Mitä voit odottaa? Sukella ranskalaisten tuotteiden maailmaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuiset reseptit ja poikkeuksellinen osaaminen. Jokainen tuote on huolellisesti valmistettu ranskalaisista raaka-aineista, omassa työpajassamme, joka sijaits...
Portfolio (13)
Ranska, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa perhe Janin valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä val...
Portfolio (36)
Ranska, Les Trois Ilets
Les Chocolats de Balata on käsityöläiskonditoria, joka erikoistuu korkealaatuisen suklaan tuotantoon. Tumman ja maitosuklaan tabletit, jotka on infusoitu rhum Saint Jamesilla, ovat yksi tämän konditorian lippulaivatuotteista. Suklaapalojen valmistuksessa käytettävät kaakaopavut tulevat parhaimmilta kaakaontuottajilta ja ne valitaan huolellisesti niiden erinomaisen laadun vuoksi. Suklaatablettien ...
Portfolio (10)
Ranska, Airon-Saint-Vaast
Meillä makeisten taika ilahduttaa päivääsi ja vie makunystyräsi iloon. Olitpa sitten perinteisten karkkien ystävä, rohkeiden makujen tutkija tai sokerittomien herkkujen kannattaja, verkkokauppamme on lopullinen kohde kaikille makeille haluille. Tutustu laajaan valikoimaan korkealaatuisia karkkeja, jotka on huolellisesti valittu parhaista brändeistä ja tunnetuista toimittajista. Erityistarjoukset ...
Ranska, Saint-Germain-En-Laye
Max et Zabou Délices on ranskalainen perheyritys, joka on luonut OooKies-jäätelöitä jakamaan rakkauttamme kotitekoiseen ja aitoon herkutteluun! Tavoitteemme on tarjota teille alkuperäisiä ja herkullisia keksejä. Olemme kehittäneet oman salaisen reseptimme keksitaikinalle, johon lisäämme runsaan täytteen. Tuotteemme on ainutlaatuinen sekoitus perinteistä keksiä ja murukeksejä. Tarjoamme luomuksemm...
Ranska, Saint-Etienne
Kolme sukupolvea herkullisten muistojen luojina ja ranskalaisen suklaan asiantuntijoina, Confiserie des Arcades ja sen tiimit tarjoavat osaamistaan makunautintojesi hyväksi! Suklaata, karkkeja, dragée-karkkeja, hienoja kahveja, gourmet-tuotteita... Löydä onnesi myymälöistämme, joissa on tuhansia ja yksi makua! Valitse lukuisten tarjottujen brändien joukosta: Weiss, Voisin, Valrhona, Michel Cluizel...
Ranska, Chimilin
Chocolaterie DE MARLIEU, joka perustettiin vuonna 1906, jatkaa herkuttelijoiden ilahduttamista. Jo neljän sukupolven ajan DE MARLIEU:n suklaa- ja makeisharrastajat ovat saaneet nauttia perheyrityksen herkuista, joka jatkaa matkaansa kunnioittaen makuja ja käsityöperinteitä. Malakoff-suklaasta siniseen ohdakkeeseen ja erinomaisiin tummaan suklaaseen tehtyihin tryffeleihin, DE MARLIEU:n herkkuvaliko...
Ranska, Yvetot
Olemme leipureita isältä pojalle vuodesta 1919. Pian 100 vuotta, perhehistoriamme on jo pitkä. Olemme erikoistuneet hedelmäkakkuihin, brownieihin ja muihin erikoisuuksiin. Meillä on erityinen joulun herkkuvalikoima, johon kuuluu kakkuja, brownieita ja joulupöydän kakkua. Reseptejamme parannetaan jatkuvasti, jotta voimme vastata odotuksiinne. Rakkaus makuun ja perinteeseen on juurtunut menetelmiimm...
Portfolio (4)
Ranska, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Useita vuosia sitte...
Portfolio (97)
Ranska, Vitry Sur Seine
Ranska, Saint-Lo
Kadodis valitsee Ranskassa ja Belgiassa käsityöläisiä ja pieniä PK-yrityksiä, jotka tunnetaan osaamisestaan ja suklaidensa, keksiensä, kakkujensa ja hedelmäpastojensa laadusta. Nauti herkullisista pralineista, hienoista tummista suklaista, ganacheista, erikoistruffeista, praliineista, mendiantseista, rapeista, kirsikoista, appelsiiniviipaleista, hedelmäpastasta, nougateista. Suklaan valtakunta. Ch...
Ranska, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
LAIA Txokolategia -suklaatehdas sijaitsee Baskimaan sydämessä, Baïgorryssa, perinteiden ja gastronomisten aarteiden maassa. Se on yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista, jotka työskentelevät edelleen kaakaopavuista, jotta voivat hallita kaikki vaiheet niiden muuntamisessa suklaaksi. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteitamme useissa myyntipisteissä 64:n departementissa.
Ranska, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES -suklaat edustavat perinteisen ranskalaisen suklaanvalmistajan, Yves Thurièsin, osaamista. Suklaatehdas tuottaa puhtaasta kaakaovoista valmistettuja suklaatuotteita. Se valmistaa suklaalevyjä, suklaarasiaa, suklaamakroneja, suklaaherkkuja ja muita hienostuneita suklaatuotteita, joissa on ainutlaatuisia reseptejä. YVES THURIES -suklaat ovat erinomaista laatua ja poikkeuksellisen aitoja...
Perinteinen resepti - Yksilöllinen osaaminen Haluatko suklaata? Tumma suklaa viikunoilla ja pähkinöillä, tumma suklaa Amarena-kirsikoilla, maitosuklaa vaahtokarkeilla, valkosuklaa vadelmalla tai ehkäpä talon erikoisuus, Marseillaisen patukka... Marseillaisen patukka ® on erikoisuus Marseillen suklaatehtaalla. "Ilman voita tai kermaa" valmistettu praliini on puhdasta nautintoa, luonnollista, rapea...
Portfolio (1)
Ranska, Challans
Délices d'Anvers souhaite faire découvrir à ses clients des chocolats aux goûts encore inconnus pour certains. L'originalité de ses présentations fait de ce chocolatier un artisan amoureux de son métier. Pour un baptême ou une communion tout le monde recherche un mélange de simplicité et de particularité. Pour vous satisfaire Délices d'Anvers proposent une large gamme d'emballage et de saveurs (am...
Ranska, Touques
Sijaitsee Calvadosin departementissa Normandiassa lähellä maihinnousurantoja, Les Marianik's, käsityöasukas, tarjoaa laajan valikoiman suklaamakuja ainutlaatuisia gourmet-elämyksiä varten.
Ranska, Troyes
Etablissement Jacquot & Cie on ollut suklaa-alan asiantuntija yli 40 vuotta. Olemme erikoistuneet ylijäämä- tai myymättömien suklaaherkkujen tuotantoon ja kaupallistamiseen. Olemme asiantuntijoita kausiluonteisissa suklaatuotteissa, kuten joulun ja pääsiäisen muotissa, sekä suklaaherkkujen valmistuksessa.
Ranska, Luc-Sur-Aude
Ranska, Fecamp
Ranska, Paris
Ranska, Saint-galmier
Pâtisserie, suklaakauppa ja käsityöjäätelömyymälä Saint Galmierista Loire-osastolla, erikoistunut kakkujen, yksittäisten leivonnaisten, käsintehtyjen suklaiden ja kerrostorttujen valmistukseen perhe- tai ammattilais tapahtumiin.
Ranska, SERRES-CASTET
Ranska, St Etienne
Vuodesta 1882 lähtien Weiss on ollut yksi Ranskan suurista suklaamerkeistä. Se on yksi viimeisistä suklaantekijöistä, joka käsittelee kaakaota ja muuttaa sen suklaalevyiksi, makeisiksi ja suklaaleiviksi. Weiss on mestari eri alkuperäisten kaakaopapujen yhdistämisessä ja yhdistämisessä. Weiss takaa, että käytetään ainesosia, jotka ovat peräisin arvokkaimmista alueista ilman väriaineita tai säilöntä...
artisan chocolatier Quimperissä Bretagnessa valmistamme noin 35 erilaista korkealaatuista suklaakonvehtia, kuten pähkinäpraliineja, ganachea, joka on valmistettu huippulaatuisista kaakaosta, mantelimassaa, suolavoita karamelleja, levitettävää suolavoita karamellia, myyntiä suklaan ammattilaisille, alennuksia yritysneuvostoille, toimituksia koko Ranskaan, verkkokauppa.
Ranska, Montargis Cedex
Kolme sukupolvea luksuskonditoria, on aito Praslinen virallinen luoja. Praslinen alkuperäinen resepti vuodesta 1636. Ranskalainen suklaamestari.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play