Ranska, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa perhe Janin valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä val...
Portfolio (36)
Ranska, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli on käsityöläiskonditoria, joka sijaitsee Saint-Orens-de-Gameville'ssa, Haute-Garonne'n departementissa. Kaikki alkuperäiset ja "maison" luomuksemme valmistetaan työpajassamme lähellä Toulousea, jossa valitsemme parhaat suklaat ja ainesosat. Joka päivä tuotamme herkullisia luomuksia suurimmalla käsityötaidolla, joihin kuuluu suklaiden lisäksi myös jäätelöitä ja sorbetteja sekä makro...
Portfolio (85)
Perinteinen resepti - Yksilöllinen osaaminen Haluatko suklaata? Tumma suklaa viikunoilla ja pähkinöillä, tumma suklaa Amarena-kirsikoilla, maitosuklaa vaahtokarkeilla, valkosuklaa vadelmalla tai ehkäpä talon erikoisuus, Marseillaisen patukka... Marseillaisen patukka ® on erikoisuus Marseillen suklaatehtaalla. "Ilman voita tai kermaa" valmistettu praliini on puhdasta nautintoa, luonnollista, rapea...
Portfolio (1)
Ranska, Bagnolet
...Baisers Sucrésin valitseminen tarkoittaa laadukkaiden leipureiden ja aitojen tuotteiden valitsemista, sopimuspalveluna toimitettuna 24–48 tunnissa, joko positiivisessa tai negatiivisessa kylmässä. Arvomme ovat käsityöläislaatu, ammattimme ja intohimomme. Kévin Bézier, leipuri ja suklaantekijä, on työskennellyt huippuleivonnan alalla 20 vuotta. Hän on opiskellut arvostetuissa laitoksissa, kuten Lutétia, Georges V, Ritz-Escofier -koulu ja muissa Pariisin ja Lontoon gastronomisissa laitoksissa. Vahvan kokemuksensa ja etujensa ansiosta hän kehitti vuonna 2010 Pâtisserie Consultin.
Ranska, Guewenheim
Laadukas leipuri, suklaantekijä ja jäätelötekijä Guewenheimissa. Boutique J2B, joka sijaitsee lähellä Thannia, Masevauxia, Mulhousea ja Cernayta Haut-Rhinissa, tarjoaa leivonnaisia, suklaata, jäätelöä ja leivonnaisia herkuttelijoille ja gourmeille.
Ranska, Bracieux
MAX VAUCHE CHOCOLATIER on yritys, joka on erikoistunut suklaatuotteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Suklaan historiasta sen nauttimiseen, Max Vauché -suklaatehdas symboloi suklaakulttuuria. Vuonna 2003 Max Vauchésta tuli mestarileipuri-suklaantekijä. 1. elokuuta 2008 Max Vauché laajensi osaamistaan tuottamalla omaa suklaata. Suklaantekijöiden laboratorioon lisättiin peittauksen laboratorio, joka...
Ranska, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne on suklaatehdas ja makeistehdas, joka sijaitsee La Houssaye en Brie, Seine et Marne, ja jota johtaa herra ENGRAND Grégoire, mestari suklaantekijä. www.lafermeauchocolat.shop...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play