Ranska, Lyon
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Portfolio (40)
Ranska, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille'ssa ammentaa rikkautensa osaamisestaan ja kehittää vaativasti jo monien vuosien ajan laadukkaita lihatuotteita, kunnioittaen perinteistä "Terroir". Yritys kehittyy korkealaatuisten tuotteiden, kuten: kuivia kinkkuja, makkaroita, tuoreita makkaroita jne....

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play