Ranska, Saligny
Lincet-perhe, joka on kotoisin Marne-alueelta, perusti Lincet-juustolan vuonna 1895. Viiden sukupolven ajan mestarijuustontekijöiden osaamista vaalien Lincet varmistaa kymmenen juuston jatkuvuuden mukauttamalla perinteet nykyaikaisen tuotannon vaatimuksiin. Lincet sijaitsee Salignyn ja Vaudesin kylissä, lähellä Sensia ja Chaourcea, ja se on ihanteellisessa paikassa alueella, jossa kohtaavat Champa...
Ranska, Rungis
Vuonna 1934 perustettu Desailly edustaa Euroopan juustojen värejä Rungisin tukkumarkkinoilla. Juustonvalmistajat isältä tyttärelle, perheen 'Desailly' tarina on tiiviisti sidoksissa Pariisin halliin... Desailly maistaa ja valitsee maitotuotteita (maito, voi, juustot), munia ja myy niitä sitten juustokauppiaille, suurille ketjuille ja ravintoloille: jos vielä muutama vuosi sitten puhuttiin "tukkuka...
Ranska, Isigny Sur Mer
Isigny Sainte-Mère on kahden maitokauppakunnan liitto: Isigny-sur-Mer Calvadosissa ja Sainte-Mère-Eglise Manchella. Isigny Sainte-Mère vie tuotteitaan ympäri maailmaa; kerma, tuorejuustot, juustot, voi ja vauvanruoka. Vienti muodostaa nykyään yli puolet liikevaihdosta.
La Fromagerie du Pic: raakamaitoisista vuohenjuustoista valmistaminen, maitohappopitoiset juustot, puristetut juustot. Meidän tuotteet: Cabecou d'Autan: raakamaitoinen vuohenjuusto Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic jne..
Ranska, MACAYE
Yli 30 vuoden ajan ONETIK on ollut juustola, joka sijaitsee Baskimaassa. ONETIK kerää maitoa yli 150 lampaanmaidontuottajalta ja 200 lehmänmaidontuottajalta Pyreneiltä, yhteensä yli 33 miljoonaa litraa maitoa, jota se muuttaa aidoiksi juustoiksi. Näin ollen ONETIK tuottaa ja markkinoi laajan valikoiman juustoja, jotka sisältävät lampaan-, lehmän- ja vuohenmaitojuustoja sekä sekoitettuja maitojuus...
Ranska, Aurillac
Yli 20 vuoden ajan LE PALAIS DES SAVEURS on yritys, joka on erikoistunut juustojen leikkaamiseen ja myyntiin kaupalliselle ravintolalle ja teollisuudelle: viipaloidut juustot, minijuustot, lastut, julienne, murut, chiffonnades. Yritys tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä juustoja erilaisiin käyttötarkoituksiin: aamiainen, catering, välipalat, valmiit juustotarjottimet, pikaruokaravintolat, teoll...
Ranska, Roquefort
Perustettu vuonna 1906, perheyritys GABRIEL COULET siirtyy sukupolvelta toiselle. Yritys tuottaa lampaanjuustoa, Roquefortia, ja tarjoaa laajan valikoiman juustoja. Laatu ja osaaminen ovat ensisijaisia, ja juustot valmistetaan tarkkaa valmistusprosessia noudattaen. Laatutodistuksena GABRIEL COULETin Roquefort on säännöllisesti palkittu Ranskan ja Euroopan kilpailuissa.
Ranska, Ruffec
FROMACOEUR, vuohen- ja lehmänjuuston valmistaja ja tuottaja, esittelee juustotuotteensa, vuohenjuustolla täytetyt aperitiivit, vuohenjuustopallot, mini-vartaat vuohenjuustolla, aperitiivivalikoimille ja salaateille teollisuudelle ja suurjakelulle.
Ranska, La Vernelle
Berry'n vuohenjuustojen valmistaja. AOP-vuohenjuustojen valmistaja. AOP-vuohenjuustojen tuottaja. Selles sur Cher -juustojen valmistaja: Selles sur Cher AOP fleuri, Selles sur Cher AOP berceau, Selles sur Cher -tilajuusto. Valençay'n vuohenjuustojen valmistaja: Valençay AOP berceau -juustot, Valençay AOP papier -juustot, Valençay AOP tilajuustot. Ste Maure de Touraine AOP -juustojen tuottaja. Sain...
Ranska, Aubigny Aux Kaisnes
LAILAND on ranskalaisen itämaisen juuston valmistuksen asiantuntija. Se on tulosta ikiaikaisesta osaamisesta, puhtaassa Välimeren käsityöjuustoloiden perinteessä Syyriassa ja Libanonissa. LAILAND tuottaa kaikkia Euroopan hygienia- ja turvallisuusstandardeja noudattaen kattavan valikoiman juustospesialiteetteja: Akawi, Tressé, Chilal, Naboulsieh, Berger, Baladi, Hamwi, Double crème, Achta, Halawet ...
Ranska, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES ja Baskimaan Maitok Cooperative yhdistävät noin sata lampaan- ja lehmänkasvattajaa, jotka kaikki ovat kotoisin Baskimaasta. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia juustoja, jotka koostuvat lampaan-, vuohen- ja lehmänjuustosta. Lampaan kasvattajamme ovat sitoutuneet AOP Ossau-Iraty -menettelyyn ja lehmän kasvattajamme Bleu-Blanc-Coeur -menettelyyn.
Thiérachen sydämessä LESIRE ET ROGER -juustola valmistaa pestykuorisia juustoja, joista Maroilles on ainoa AOP Pohjois-Ranskassa. LESIRE ET ROGER -juustola valmistaa vuosittain 800 tonnia juustoja, joista 80 % on maroilles-juustoa, mutta myös Boulettes d'Avesnes, Vieux Lille, Dauphin ja muita picardelaisia erikoisuuksia, kuten Cœur Lesire tai Rollot de Picardie. LESIRE ET ROGER työskentelee pääasi...
Ne ovat hänen pehmeät juustonsa, kuten Morbier AOC ja 12 erilaista Raclettea, jotka tekevät Jean Perrin -juustolan maineen. Hän innovoi myös esittelemällä kattavan valikoiman pehmeitä juustoja ja maustettuja tuorejuustoja Val de Loué, jotka ovat peräisin luonnollisesta pellavaketjusta ja erityisen rikkaita omega-3:sta. Uutuudet: Fondue Grill, Ecorce Grill: kaksi pehmeää juustoa, jotka voi sulattaa...
Ranska, Le Nouvion En Thiérache
Vuodesta 1925 lähtien Fromagers de Thiérache -yritys on valmistanut laajan valikoiman juustoja ja pohjoisia erikoistuotteita, kuten Maroilles FAUQUET, Avesnes-pallo, Maroilles-kerma, Dauphin, Vieux Lille, ... Maroilles FAUQUET on voittanut palkintoja joka vuosi vuodesta 1995 alkaen Pariisin yleisessä maatalouskilpailussa ja siitä on tullut markkinoiden viite. Yritys on sertifioitu ISO 9001 -standa...
Ranska, Rungis Cedex
Kuka me olemme? ALAZARD, pieni parisiilainen tila: Teidän erikoisosaaja ravintolatuotteissa Rungisissa. Maitotuotteiden tuottajan, Desaillyn perheen, tarina Rungisissa alkaa vuonna 1935 Pariisin Hallesista, jossa Maurice Desailly aloittaa juustonvalmistustoimintansa. Toisen maailmansodan jälkeen hänen poikansa, myös nimeltään Maurice, ottaa toiminnan haltuunsa ja avautuu eurooppalaiseen tuonti- ja...
Ranska, Roquefort Sur Soulzon
Vuodesta 1906 juustola PAPILLON on erikoistunut juustojen tuotantoon. Juustola tuottaa Roquefort-juustoa, puhdasta lampaanjuustoa sekä myös luomuoliiviöljyä. Laatutakuuna yrityksellä PAPILLON on useita sertifikaatteja, kuten "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Suojattu alkuperänimitys" ja "Luomuviljely".
Ranska, Sommeron
LEDUC SARL valmistaa käsityönä maroilles-juustoa. Se sijaitsee A.O.C Maroillesin sydämessä ja sillä on perhesiteet, jotka ulottuvat kolmeen sukupolveen. LEDUC SARL tuottaa 450 tonnia maroilles-juustoa vuodessa sekä seuraavia tuotteita: Sorbais, Mignons, Vieux Lille, Rocroi, Boulettes, LEDUC-, ALEXANDRE- ja DUCORNET-brändeillä. LEDUC SARL yhdistää perinteet ja teknologian. Sen kevyt rakenne, innovo...
Ranska, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL on yritys, joka on erikoistunut juustojen tuotantoon ja jakeluun. Tuotamme laajan valikoiman juustoja, joita myymme Toulousain alueen markkinoilla, Saint Gaudensin Leclerc-ostoskeskuksen myymälässämme sekä ulkomailla yli 20 maassa.
Ranska, Broût-Vernet
Tila sijaitsee Sioule-laaksossa Allierin departementissa Auvergnessa. Alue, joka on kuuluisa tulivuoristaan ja juustonvalmistustaidostaan, Auvergne tarjoaa ihanteellisen ympäristön tuotteidemme kehittymiselle. Lauma koostuu saanen-rodun vuohista, joita ruokitaan Limagnen tasangolla kasvatetulla apilaluomuhöylällä. Perustamisestaan lähtien tila on syventänyt ja muokannut juustojensa valmistusta teh...
Sijaitsee Cambraisin sydämessä, ikonisen katetun torin vieressä, Au Fil du Fromage, Juustola & Maitokauppa tarjoaa laajan valikoiman juustoja ja maatilatuotteita ulottuvillasi... Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi ja neuvoa sinua laajassa juustovalikoimassamme. Juustolastasi löydät varmasti sinulle sopivan juuston, olipa se sitten: Vuohenmaito, Lehmänmaito, Lampaanmaito tai Büffelinmaito...
LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE on juustola, joka on erikoistunut vuohen, lampaan ja lehmän juustojen tuotantoon, jotka on merkitty "luomuviljely" -sertifikaatilla. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita: tommeja, bucheja, crottineja, cabécouseja, camemberteja, tiiliä, tuorejuustoja... Juustola käyttää vanhojen mestarijuustontekijöiden menetelmiä tuottaakseen erinomaisen laadukkaita tuotteita. LA FROMA...
La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE; "La Graine au Lait" on kypsentäjä vuodesta 1929. Meidän juustolamme valmistaa ja kypsentää Munster AOC:ta sekä Alsacian juustospesialiteetteja. Se on ainoa juustola, joka valmistaa ja kypsentää Munsteria Alsacessa. Meidän juustot: Munster AOP pastöroidusta maidosta Munster AOP tilajuusto raakamaitosta Munster AOP luomu Graine au Lait® Le Welsche Gewurztra...
Ranska, GRANGES NARBOZ
Marcel Petiten juustolat ovat erikoistuneet comté-juuston valmistukseen. Tämä perheyritys sitoutui nopeasti luomuviljelyyn. Marcel Petiten juustoloiden tavoitteena on tarjota aito tuote. Meidän juustomme: 35 Comté-juustoa Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Raakamaitotoma.
Perustettu vuonna 1960, juustoyhdistys JEUNE MONTAGNE sijaitsee Laguioressa Aubracissa. Juustoyhdistys on erikoistunut Aubracin raakamaitojuustojen valmistukseen. Aubracin sydämessä sijaitseva Jeune Montagne valmistaa Aligot de l’Aubracia ja Tome fraîche de l’Aubracia. Se on myös pääasiallinen Laguiole A.O.P. -raakamaitojuuston tuottaja. Maitokäynnistys säilyttää perinteiset taidot, jotka ovat ...
Ranska, Villeneuve Sur Lot
CBS DISTRIBUTION on toiminut elintarviketukkuna vuodesta 1981. Yritys tarjoaa laajan valikoiman leikkeleitä ja juustoja. Se myy tuotteitaan 2 000 asiakkaalle, jotka koostuvat pienistä liikkeistä, keskikokoisista ja suurista myymälöistä, ravintoloista, catering-yrityksistä sekä yhteisöruokailusta...
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Mettray
... kumppanuuksia elintarviketeollisuuden suurimpien nimien kanssa liha-, kala-, juusto-, leivonnaiset-, hedelmät ja vihannekset-, makeiset- tai valmisruokasektoreilla. Yli 30 vuoden ajan FILPACK on keskittynyt suunnittelemaan parhaita pakkausratkaisuja hedelmien ja vihannesten jakeluun. FILPACK-ryhmä, joka toimii neljällä paikkakunnalla, koostuu FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, hedelmien ja vihannesten pakkaus, FILPACK AGRICOLE, viljelyjen tuotanto ja suojaus sekä TECHNIPAC, pakkausten suunnittelu ja painatus.
Ranska, Folelli
Korsikan elintarvike-, maatalous- ja teollisuussektorin yritysten kumppanina tarjoamme reaktiivisen ja asiantuntevan ratkaisun pakkaus- ja käsittelyasioissa. Erikoistumme mittatilaustyönä valmistettaviin amerikkalaisiin laatikoihin, pakkausten toimittamiseen ja teollisuuslaitteisiin. Meiltä löydät kaiken tarvittavan erilaisten tuotteiden (hedelmät, vihannekset, lihatuotteet, juusto, pakasteet...
Ranska, Queven Cedex
... 1986 olemme jatkuvasti sopeutuneet ennakoimalla elintarviketeollisuuden kehitystä: tarjoamme monipuolisia ja alkuperäisiä tuotteita, jotka vastaavat hyvin kuluttajien makua ja ammattilaisten tarpeita. Hallitsemme hankinnan, leikkauksen, kypsennyksen ja pakastamisen. Monialainen kokemuksemme (liha, kala, juusto) mahdollistaa meille pysyä ajan tasalla trendeistä ja tarjota innovatiivisia ratkaisuja kumppaneillemme.
Ranska, Change-Laval
... asennukseen. Toimimme elintarvikkeiden prosessoinnin parissa suunnittelemalla ja toteuttamalla modulaarisia laitteita ja täysin automatisoituja linjoja. Meidän osaamisemme elintarviketeollisuudessa kattaa juustolat (tuorejuustot, sulatettu juusto), maitotuotteet, juomat, mehut, keitot, kastikkeet, keksi- ja suklaateollisuuden jne. Valmistamme ja kaupallistamme esimerkiksi pastörointi- ja lämpökäsittelyyksiköitä, toimitamme annostelu- ja sekoitusmoduuleja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kattilalaitteita sekä automatisoituja NEP-asemia.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play