Ranska, PEYREHORADE
Perustettu vuonna 1929, Maison BARTHOUIL tuottaa ja myy savustettuja lohia ja foie gras -tuotteita. BARTHOUILin ankat tulevat yksinomaan läheltä yritystä sijaitsevilta kasvattajilta. Erityistä huomiota kiinnitetään ankkojen hoitoon kasvatuksesta teurastukseen, kypsentämiseen, maustamiseen ja kypsyttämiseen. Lohien savustaminen tapahtuu perinteisten tanskalaismenetelmien mukaan. Tämän osaamisen j...
Vuonna 1989 perustettu Maison CASTEIGT on erikoistunut lohen savustamiseen. Lohit saadaan yhteistyökumppaneilta Skotlannista ja Norjasta. Ne käsitellään sitten Pyreneiden juurella täysin käsin, ilman koneita, ja ne ovat takuulla koskaan jäädytettyjä. Maison CASTEIGT myy lohensa Ranskassa suurille jakeluketjuille, herkkukaupoille ja kalakaupoille.
Ranska, Carentan
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play