Ranska, Carpentras
Vuodesta 1985 olemme erikoistuneet käsintehtyjen, mittatilaustyönä valmistettujen makkaran valmistukseen, olipa kyseessä pieni tai suuri kaliberi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 100 % paikallisia ja ranskalaisia laatutuotteita, jotka ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja palkintoja vuosina 2018 ja 2023. Sijaitsemme Carpentrasissa, Mont Ventoux'n juurella, ja yhdistämme perinteen ja erinom...
Portfolio (16)
Ranska, La Fouillade
Olemme ylpeitä voidessamme olla luomutuotteiden tuottajia, erityisesti sianlihan ja oluen osalta. Kaikki sianlihamme kasvatetaan näiden standardien mukaisesti, ja ne saavat ravintonsa yksinomaan omasta tilastamme peräisin olevista sertifioiduista viljoista. Eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja ne elävät mukavissa tiloissa olkipedillä, ja niillä on myös pääsy ulos kukoistamiseen.
Portfolio (11)
Ranska, Lyon
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Portfolio (40)
Ranska, Fonsorbes
Créée en 1970 par Louis Seigneurie, l'entreprise SA SEIGNEURIE & FILS était au départ établie à Toulouse. Ce fond de commerce va évoluer en atelier de fabrication charcuterie salaison à la suite de l'arrivée successive des quatre fils. L'activité de la vente en gros et demi-gros de charcuterie, Produits cuisinés, produits secs... En 1995, la société déménage à Fonsorbes dans de nouveaux locaux de...
Ranska, Villefranche De Rouergue
Vuodesta 1962 lähtien SACOR on erikoistunut Ranskan lounaisosan kuivalihoihin. SACOR tarjoaa elintarvikkeita, jotka perustuvat perinteisiin ja alueellisiin resepteihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa kuivalihaa, kuivasalamia, leikkelelaattoja, chorizoa, kuivattua kinkkua, coppaa, pancettaa, salamia, savustettua pekonia jne. Yritys sitoutuu läpinäkyvyyteen ja makujen erinomaisuuteen.
Ranska, Sceaux Sur Huisne
Vuodesta 1966 lähtien Bahier on ollut tunnettu toimija lihatuotteiden markkinoilla. Ranskan ykkönen valkoisen ja mustan verimakkaran markkinoilla sekä kakkonen rillette-markkinoilla. Jatkuvassa innovaatiossa Bahier tarjoaa tänään viisi tuoteperhettä: Verimakkarat, Rillette, Possutuotteet, Sisäelintuotteet ja Kanatuotteet. Ranskalaisten rillettejen valmistaja.
Ranska, Vibraye
Charcuterie FASSIER valmistaa tuotteita, jotka on kehitetty parhaiden charcuterie-perinteiden mukaisesti. Johtavat tuotteet: Jasnières-viinissä kypsennetty ykköshammas, savustettu valkosipulimakkara pyökki-puulla, käsin muotoiltu ykköshammas, paistettujen sipulien kanssa valmistettu mustamakkara.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play