Ranska, Maubeuge
Tutustu mausteiden huippuosaamiseen yrityksellesi! "La Bonne Épice" -yrityksessä olemme ylpeitä voidessamme esitellä poikkeukselliset mausteseokset, jotka on suunniteltu korostamaan tuotteidesi makuja. Erikoistuneena korkealaatuisten mausteseosten valmistajana tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden innovoida alallasi. Miksi valita "La Bonne Épice" yrityksellesi? - Yksilölliset seokset:...
Portfolio (33)
Ranska, Carpentras
... erinomaisuuden tarjotaksemme teille parhaat makkarat. Verkkosivustomme on suunniteltu vastaamaan yksityishenkilöiden tarpeita, samalla kun tarjoamme tilan ammattilaisille: jakelijat, kumppanit, juustolat, lihapuodit, herkkukaupat, pienet liikkeet ja supermarketit.
Portfolio (16)
Ranska, Rillieux La Pape
Patrimoniam on ranskalaisen perinteisen lihatuotannon valmistaja, joka tarjoaa BIO-tuotteita, ILMAN NITRIITTEJÄ, ja jotka on pääasiassa valmistettu paikallisista lihoista. Aloitamme mestariteoksella, joka on uhattuna Lyonin alueen perinteessä: aidolla Lyonin makkaralla. Olemme sitoutuneet ammattilaisille ja kuluttajille, jotka, kuten me, kaipaavat aitoja, "makuhermoja kutkuttavia" ja luontoa kunn...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
...baskilainen pasteija Espelette-paprikalla, maalaistyyppinen pasteija, rillettes, hure, baskilainen mustamakkara, confit-makkarat ja Ibaïona-porsaan confit) sekä riistasta (jäniksen terriini, villisian terriini ja palombe-salmis). Lopuksi, Maison Mayté valmistaa välttämättömiä baskilaisia reseptejä, kuten axoa, piperade ja baskilaiset sisäelimet sekä reseptejä kuten cassoulet tai boeuf bourguignon.
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juomat, makeat erikoisuudet, meren antimet jne. ARNABAR tarjoaa myös herkullisia lahjapakkauksia, joita voidaan antaa yrityslahjoina.
Ranska, Vigan (Le)
THOCAVEN-yritys on erikoistunut ankkojen kasvatukseen. Ruokimme ankkoja jyvämaissilla varmistaaksemme terveelliset ja luonnolliset tuotteet. Tarjoamme kattavan valikoiman ankkojen lihaa, kuten foie gras, rintafileet, confit, tournedos, rillettes, makkarat, reidet...
Ranska, Aurillac Cedex
... kypsytys kestävät 7 kuukautta. Makkarat ja makkarat valmistetaan vanhan perinteen mukaan samalla osaamisella. La Maison yhdistää moderneja tekniikoita ja vanhan ajan osaamista tuottaakseen poikkeuksellisia tuotteita.
Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...
Ranska, Parthenay
Favid pyrkii luomaan kestäviä ja räätälöityjä suhteita jokaiseen asiakkaaseensa, tavoitteena tarjota tuotteita, jotka parhaiten vastaavat heidän tarpeitaan koostumuksen, esittelyn ja pakkaamisen osalta. Ammattimme: Tarjota elintarviketeollisuudelle valikoima raakoja ja kypsennettyjä PAI-tuotteita, jotka mahdollistavat uusien valmiiden tuotteiden kehittämisen sekä olemassa olevien reseptien laadun ...
Ranska, LA ROCHETTE
Henri Raffin on 100 % perheomisteinen pk-yritys vuodesta 1937, joka sijaitsee Ranskan Alppien sydämessä. Valmistamme paikallisia kuivalihoja: kuivalihoja, kuivattuja kinkkuja, perinteisiä makkaroita ja terriinejä. Tarjoamme laajan valikoiman Savoijin makkaroita sekä vanhanajan kuivalihoja, jotka ovat saaneet useita palkintoja Ranskan maatalouskilpailussa. Savoijin kinkkumme valmistetaan Haute-Savo...
Portfolio (1)
Ranska, Lacaune
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison...
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkke...
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES on lihatuotteita valmistava yritys, jonka osaaminen on käsityöläistä ja alueellista. Boriesin yrityksen käyttämien sikojen laatu määritellään tiukalla "laatuvaatimuksella". Paino, alkuperä, vähälihaisuusprosentti (VLP), mikään ei ole sattumanvaraista. Bories on työskennellyt saman toimittajan kanssa vuosia varmistaakseen tasaisen laadun toimituksissaan. Teurastuksen jä...
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
Bruche-laakson charcuterie tuottaa kinkkuja, hapankaalia ja erilaisia makkaroita.
Ranska, Connerre
Ranska, Pont D Hery
Ranska, Colmar
Ranska, Ste Foy L Argentiere
Ranska, Luneray
Ranska, Brienne Le Chateau
Ranska, Aoste
Ranska, La Talaudière

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play