Ranska, Castelnaudary
Vahvasti paikallisena toimijana Etelä-Ranskassa, Groupe Rivière on jo kolmannessa sukupolvessa suunnitellut ja kehittänyt herkullisia ja innovatiivisia valmisruokia perinteisistä ranskalaisista resepteistä. Reseptit on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä niissä ole väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Brändiensä kautta Groupe Rivière osoittaa sitoutumistaan tuotteidens...
Portfolio (56)
Ranska, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT on Isèren alueella sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut hevosen paloitteluun, hevosen jalostettuihin tuotteisiin ja hevosenlihan käsittelyyn. Hevosen kasvatus, hevosen teurastus, luuttaminen, hevosen paloittelu, hevosenlihan käsittely, vakuumipakkaus, annospakkaus, irtotavara, säilyke, jakelu. Hallitsemme koko Ranskan hevostalouden ketjun. IFS-sertifiointi tuotantolaitoksessamme takaa asiakkaillemme tuotteet, joilla on korkein elintarviketurvallisuus. Sopeutamme asiakkaidemme tarpeisiin, kehittämällä erityistuotteita, jotka vastaavat vaatimuksia.
Portfolio (101)
Ranska, Castelnaudary
Le Coustelous on ylpeä voidessaan tarjota teille gastronomisia tuotteitaan Etelä-Ranskasta, erityisesti kuuluisan cassoulet'n Castelnaudarysta. Olemme huolissamme raaka-aineidemme laadusta ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa tarjotaksemme teille parasta. Vientiämme on Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Ranskaan, hienoihin ruokakauppoihin, viinimyymälöihin ja erikoisliikkeisiin, jotka ...
Portfolio (37)
Ranska, Saint-Jean Du Bruel
ROGER VIDAL on pk-yritys, joka on erikoistunut ranskalaisten gourmet-tuotteiden valmistukseen: pateet, terriinit, levitteet ja tapenadit, joita on viety ulkomaille 90-luvulta lähtien Brasiliaan, Australiaan, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Saksaan, Italiaan, Tanskaan, Tšekkiin, Alankomaihin jne. Yritys tarjoaa perinteisiä ja luomutuotteita, joita jaetaan herkkukauppoihin, viinikauppoihin, tukkukau...
Ranska, Vincennes
MAISON ANETH, joka sijaitsee Vincennesissä, on biovihanneskonservien brändi, joka perustettiin vuonna 2021. Mélissa, perustaja, valmistaa käsintehtyjä säilykkeitä yhteistyössä paikallisten tuottajien kanssa ja tarjoaa: - Bio-Pickles: vihanneksia makeahapossa suolavedessä - Bio-Chutneys: makeita ja suolaisia kastikkeita vihanneksista Konsepti on kehittää terveellisiä, herkullisia ja bio-alkuperäi...
Portfolio (5)
Ranska, Saint-Aignan-Des-Gués
DANIEL ALLAIRE SAS -yhtiö on erikoistunut vakuumipakattujen vihannesten valmistukseen ja sillä on merkittävä rooli nopeasti kehittyvillä markkinoilla: viidennen sukupolven markkinoilla. Kehittääkseen strategiaa, joka keskittyy pääasiassa vihannesten laatuun ja jäljitettävyyteen, ALLAIRE-yhtiö on vahvistanut osaamistaan tehokkailla teknisillä keinoilla ja laajentanut tuotevalikoimaansa. Tällä hetke...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija, baskila...
LE BONHEUR EST DANS LE POT on yritys, joka on erikoistunut luomuruokien valmistamiseen. Yritys kehittää valikoiman säilykkeitä, jotka perustuvat viljoihin, vihanneksiin ja palkokasveihin. LE BONHEUR EST DANS LE POT tarjoaa näin ollen keittoja, viljoja, soseita, paikallisia reseptejä, matkareseptejä, luonnonmukaisia vihanneksia, italialaisia erikoisuuksia, hilloja ja annoksia astioissa.
Ranska, Vigan (Le)
THOCAVEN-yritys on erikoistunut ankkojen kasvatukseen. Ruokimme ankkoja jyvämaissilla varmistaaksemme terveelliset ja luonnolliset tuotteet. Tarjoamme kattavan valikoiman ankkojen lihaa, kuten foie gras, rintafileet, confit, tournedos, rillettes, makkarat, reidet...
Ranska, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE työskentelee tiiviissä yhteistyössä elintarvikealan ammattilaisten kanssa tarjotakseen ratkaisuja heidän catering-toimintaansa ja toimittaakseen heille hanhenmaksaa. EURALIS GASTRONOMIE:lla on useita brändejä eri markkinoita varten, kuten ROUGIÉ, MONFORT tai JEAN STALAVEN. Olemme erikoistuneet ankkojen ja hanhien kasvatukseen ja jalostukseen.
Ranska, FRONTIGNAN
Yrityksemme on erikoistunut marinoituihin oliiveihin sekä muihin johdannaisiin, kuten tapenadeen, pistouhun, marinoituun valkosipuliin, puolikuivattuihin tomaatteihin... Oliivimme valitaan huolellisesti ja valmistetaan eri reseptien mukaan. Asiantuntemuksemme ansiosta oliivit säilyttävät ainutlaatuisen laadun sekä rakenteessa että värissä. Tarjoamme myös ja erityisesti valikoiman tunnettuja paikal...
Languedoc-Roussillonin maut kokoavat yhteen tuottajia, käsityöläisiä ja maanviljelijöitä Aude-alueelta ja koko Languedoc-Roussillonista, jotka jakavat rakkauden alkuperätakuiden tuotteisiin, jotka on valmistettu vakaasti laatustandardien ja sertifikaattien, kuten Pays Cathare, Qualité Sud de France, Qualité Hérault, ja Luomuviljelyn, kunnioittamiseksi. Meillä on vahva maku aidoille mauille, halu j...
Ranska, Mulhouse
HABASIT valmistaa ja myy laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu kuljetukseen ja voiman siirtoon seuraavilla teollisuudenaloilla: Autoteollisuus ja rengasteollisuus, Puuteollisuus, Leipomo, keksit ja välipalat, Toimistotekniikka, Makeisteollisuus, Pakkaus, Pullotus ja säilyke, Kuntoilu, Hedelmät ja vihannekset, Paino- ja paperiteollisuus, Elintarviketeollisuus, Tupakkateollisuus...
Ranska, Sainte Bazeille
Vuodesta 1973 BROUILLON PROCESS on suunnitellut, rakentanut, asentanut ja huoltanut laitteita säilyke-, valmisruoka- ja yhteisöruokailuteollisuudelle. BROUILLON PROCESS valmistaa pystysuoria sterilointiautoklaaveja. Nämä tuotteet soveltuvat kaikenlaisiin pakkauksiin: kulhoihin, kalvoihin, astioihin... BROUILLON PROCESS valmistaa myös kattiloita ja keittimiä. BROUILLON PROCESSin avaimet käteen...
Ranska, Laguiole
DROSERA GOURMANDE on yritys, joka on erikoistunut alueellisten ruokatuotteiden käsityövalmistukseen. DROSERA GOURMANDE valmistaa näin ollen monia ankkaan perustuvia elintarvikkeita, kuten foie gras, foie gras -lohkot, foie gras -mousse, siivet, hillot, ankan rintafileet jne. Yritys tarjoaa myös tripou't, makkaraa, pateita, friton'ia, cassoulet'ia, galantine'ja, aperitiiviterreinejä ja riistaterrei...
Portfolio (2)
Ranska, Revel
Ranska, Nogent Sur Oise
Nogent-sur-Oisen tehtaallaan SALAISONS JOUVIN valmistaa vuosittain 2 700 tonnia sianlihatuotteita perinteitä kunnioittaen tarjoten ainutlaatuista makua ja täyttäen suurimpien jakelijoiden vaatimukset. Ranskalaisen chorizon asiantuntijana tämä "Made in France" sianlihatuotanto on jatkuvan laadunvalvonnan kohteena. Tehtaallamme Nogent-sur-Oisessa valmistettu ranskalainen chorizo on sianlihasta valm...
Ranska, Nantes
BERJAC-yhtiö on erikoistunut lihatuotteiden ja kalojen tukkukauppaan ravintola-alan ammattilaisille (ravintoloitsijat, lihamyyjät, catering-yritykset, ruokakaupat, pienet yhteisöt) ja tarjoaa myymäläpalveluja sekä toimituksia Loire-Atlantique-, Vendée- ja Maine-et-Loire-alueilla: liha (nauta, vasikka, lammas, sika), sisäelimet, lihatuotteet, siipikarja, tuoretuotteet (hedelmät ja vihannekset, elin...
Ranska, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia on ennen kaikkea tarina intohimosta, intohimoisista ihmisistä. Intohimoisista hyvin tehdystä työstä, intohimoisista inhimillisistä suhteista, intohimoisista kuten Gilbert ja hänen vaimonsa Jeanine, kun he vuonna 1961 päättivät avata myymälänsä kauniissa Castelnau d’Estretefondsin kylässä. Kaunis yritys, jossa Madame käyttää kaiken energiansa korostaakseen Monsieurin lihamestarin...
Ranska, Captieux
Yli 20 vuoden ajan FALIERES NUTRITION on erikoistunut elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaamiseen, jotka on suunniteltu ravitsemaan ihmisiä "nomaditilanteissa". Yritys valmistaa näin ollen valmiita aterioita urheilijoille, seikkailijoille, sotilaille sekä henkilöille, jotka ovat retkellä autiomaassa, merillä tai vuorten huipulla. FALIERES NUTRITION tarjoaa myös ateriasettejä hätätilanteisiin ja...
Ranska, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini on ranskalainen asiantuntija säilöttyjen etanoiden, kuorien ja täytettyjen etanoiden valmistuksessa... Etana on perheasia. Romanzini on ollut uskollinen etanoille vuodesta 1921: luonnon etanat, kastikkeessa olevat etanat, etanaruokien valmistus, etanatarteletit, persiljavoita, simpukoita, sammakoita, luonnon etanat, säilöttyjen etanoiden reseptit, pakastetut etanat tai jääkaappietanat. T...
Ranska, Vitrolles
Provence Olives on toiminut yli kymmenen vuotta ja sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen laaja valikoima laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki keinot on käytetty tämän laatustandardin ja hinnoittelun saavuttamiseksi. Tarjoamme useita pakkausvaihtoehtoja, jotka sopivat eri asiakastyypeille.
Ranska, Bergerac
BERGERACIN SÄILYTYSYRITYS tuottaa ja myy laajan valikoiman vihanneksia. Säilytysyritys valmistaa erilaisia vihanneksia vuodenaikojen mukaan. Se tarjoaa erittäin hienoja ja ekstra hienoja herneitä, ekstra hienoja porkkanoita, herne-porkkanasekoitusta, erittäin hienoja ja ekstra hienoja vihreitä papuja, ekstra hienoja flageolette-papuja, perunoita, ruusukaaleja, kastanjoita, vihreitä vihannessekoitu...
Ranska, Monteux
Sijaitsemme PROVENCESSA, ja säilyketuotteitamme on kehittänyt vuodesta 1918 lähtien perustajamme herra Louis MARTIN. Olemme kehittäneet osaamistamme laadukkaiden tuotteiden valmistamisessa. Sesonkiluonteinen tuoreiden hedelmien ja vihannesten käsittely, pääasiassa paikallisista raaka-aineista ja vaatimustemme mukaisesti, mahdollistaa meille täysin hallittujen raaka-aineiden tuottamisen. Ne soveltu...
Ranska, Laguiole
La Maison CONQUET on erikoistunut Aubracin gastronomisiin perinteisiin. La Maison tuottaa näin ollen lihajalosteita, säilykkeitä sekä monia lihoja ja erikoisuuksia, jotka perustuvat puhdasrotuiseen Aubrac-nautaan, Aveyronin sianlihaan, lampaanlihaan ja vasikanlihaan. Yritys tuottaa myös valmiita ruokia, sisäelimiä, aligotia ja paikallisia juustoja, kuten tomea. Maisonin tarjoamat valmiit ruoat ko...
Ranska, Sisteron
Taste of Provence on perinteisiä provencelaisia valmisruokia valmistava yritys. Yrityksellä on monipuolinen valikoima 100 % provencelaisia tuotteita. Juuri näiden tyypillisten provencelaisten taitavasti valmistettujen ruokien ansiosta yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Ranskan valmisruokamarkkinoilla.
Ranska, Courbevoie Cedex
Perustettu Nantesissa vuonna 1891, ISSF:n (Kansainvälinen Kestävä Kalastus -säätiö) perustajajäsen, Saupiquet tarjoaa kattavan valikoiman tonnikala-, sardiini- ja makrillipohjaisia säilykkeitä, joita täydentävät huolella valitut ja valmistetut tonnikalasalaatit. Hyödynnämme omaa kalastuslaivastoa ja omistamme oman tehtaan Quimperissä Bretagnessa. Saupiquet-brändi: tonnikala, makrilli, sardiinit, s...
Ranska, Caylus
Vuodesta 1896 on kulunut 121 vuotta, ja Conserves d’Autrefois -yrityksen osaaminen rikastuu yhä. 121 vuotta olemme harjoittaneet ammattiamme intohimolla, tarkkuudella ja luovuudella… Rikas kulinaarinen perintömme, joka on syntynyt monista resepteistä, joita kokkimme ovat kehittäneet näiden vuosikymmenten aikana, antaa meille tänään arvokasta osaamista, joka perustuu tähän perintöön. Sijaitsee Qu...
Ranska, Cambiac
...Kaikki ankamme kasvatetaan yli 20000 m²:n puistossa. Perhetila, joka harjoittaa omavaraisuutta, valkuaisruokinnalla, hyväksytty säilyke. Politiikkamme perustuu eläinten kasvatuksen laatuun ja ruokaketjun jäljitettävyyteen. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Tarjoamme valikoiman säilykkeitä, jotka ovat tiukasti peräisin omasta kasvatuksestamme: foie gras, pate, galantine, confit.
Portfolio (1)
Ranska, Le Vivier Sur Mer
Mytilea tarjoaa Mt St Michel AOC:n laatuun kuuluvia bouchot-moules-kampasimpukoita, jotka on pakattu vakuumipakkauksiin, elävänä, valmiina kypsennettäväksi, ja niiden viimeinen käyttöpäivä on 10 päivää. Tuotteidemme laatu ja luotettavuus ovat tuoneet meidät vaativimpien "gourmet"-asiakkaiden tietoisuuteen.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play