Ranska, Saint-Jean Du Bruel
ROGER VIDAL on pk-yritys, joka on erikoistunut ranskalaisten gourmet-tuotteiden valmistukseen: pateet, terriinit, levitteet ja tapenadit, joita on viety ulkomaille 90-luvulta lähtien Brasiliaan, Australiaan, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Saksaan, Italiaan, Tanskaan, Tšekkiin, Alankomaihin jne. Yritys tarjoaa perinteisiä ja luomutuotteita, joita jaetaan herkkukauppoihin, viinikauppoihin, tukkukau...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija, baskila...
Bretagnessa sijaitseva BioArmor on itsenäinen ranskalainen pk-yritys, joka on erikoistunut luonnontuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin eläinten kasvatuksessa (ruokinnat, siipikarja ja sianliha). Tarjoamme eläinten ravitsemustuotteita (probiottipohjaiset ravintolisät, kasviuutteet, eteeriset öljyt, antioksidantit...), ympäristötuotteita (lannan ja hajujen käsittely, kuivatus...
Portfolio (5)
Ranska, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE on yritys, joka on erikoistunut sianlihan valmistukseen ja kaupallistamiseen. FIPSO on ainoa ranskalainen teurastamo, joka vie sianlihaa Yhdysvaltoihin ja Kiinaan. FIPSO:n tuotteilla on useita sertifikaatteja. Osa tuotannosta on merkitty: IGP Etelä-Länsi-Ranskan sianliha, IGP Bayonnen kinkku, punalippu ulkona kasvatetulle sianlihalla ja GMO-vapaa tuotantoketju.
Ranska, Nantes
BERJAC-yhtiö on erikoistunut lihatuotteiden ja kalojen tukkukauppaan ravintola-alan ammattilaisille (ravintoloitsijat, lihamyyjät, catering-yritykset, ruokakaupat, pienet yhteisöt) ja tarjoaa myymäläpalveluja sekä toimituksia Loire-Atlantique-, Vendée- ja Maine-et-Loire-alueilla: liha (nauta, vasikka, lammas, sika), sisäelimet, lihatuotteet, siipikarja, tuoretuotteet (hedelmät ja vihannekset, elin...
Ranska, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia on ennen kaikkea tarina intohimosta, intohimoisista ihmisistä. Intohimoisista hyvin tehdystä työstä, intohimoisista inhimillisistä suhteista, intohimoisista kuten Gilbert ja hänen vaimonsa Jeanine, kun he vuonna 1961 päättivät avata myymälänsä kauniissa Castelnau d’Estretefondsin kylässä. Kaunis yritys, jossa Madame käyttää kaiken energiansa korostaakseen Monsieurin lihamestarin...
Ranska, Pont-Aven
Terre & Paille esittelee Bossulan tilansa Pont Avenissa Bretagnessa. Kyseessä on perhetilan toiminta, joka on kestänyt useita sukupolvia. Tällä hetkellä Terre & Paille tarjoaa suoraa myyntiä tilalta sianlihaa ja lihajalosteita. Tämä valinta on tehty kuluttajiin läheisemmäksi tulemisen, suoran kontaktin saamiseksi heidän kanssaan ja siten voidakseen paremmin vastata heidän tarpeisiinsa. Olkien pääl...
La boyauderie sisteronaise, joka perustettiin vuonna 1985, on elintarviketeollisuuden yritys. Sen erikoisuus on perinteinen ensiluokkaisten suolenvalmisteiden valmistus, kuten jalkapaketit, lampaan suolisto, sian suolisto ja naudan suolisto, … Sen asiantuntemuksen ansiosta sen perinteiset tuotteet tunnetaan niiden maukkaudesta.
Ranska, Laguiole
La Maison CONQUET on erikoistunut Aubracin gastronomisiin perinteisiin. La Maison tuottaa näin ollen lihajalosteita, säilykkeitä sekä monia lihoja ja erikoisuuksia, jotka perustuvat puhdasrotuiseen Aubrac-nautaan, Aveyronin sianlihaan, lampaanlihaan ja vasikanlihaan. Yritys tuottaa myös valmiita ruokia, sisäelimiä, aligotia ja paikallisia juustoja, kuten tomea. Maisonin tarjoamat valmiit ruoat ko...
Ranska, Reillanne
Dufour-yritys on erikoistunut lihan tuotantoon, olipa kyseessä kokonainen tai paloiteltu lammas, vasikka, sika tai naudanliha, yritys voi toimittaa sen valmiina kypsennettäväksi tai valmiina nautittavaksi. DUFOUR-ryhmä voi tarjota laajan valikoiman laadukkaita monilihan tuotteita, kokonaisista ruhosta pakkaamiseen.
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
Ranska, Chateaubourg
MG2MIX on itsenäinen ranskalainen premix-tuottaja, joka on erikoistunut premixien valmistukseen ja eläinravitsemuksen neuvontaan. Meidän kaksi toimintoa: - Valmistamme premixejä, lisäainepremixejä, mineraaliruokia ja ravitsemuksellisia erikoistuotteita, jotka on suunniteltu sisällytettäväksi eläinrehuihin: siipikarja, sianliha, märehtijät, kanit, hevoset, lemmikkiruoka, akvakulttuuri, hyönteiset...
Ranska, Reims
Saint Christophe -konserni on yritys Hauts de France -alueelta, joka valmistaa säilykkeitä ja jakaa niitä ympäri Ranskaa ja Eurooppaa. Alun perin kauppiaana olemme kehittäneet säilyketuotteiden valmistusta tilallamme ja olemme erikoistuneet tähän alaan. Olemme valmistaneet säilykkeitä 27 vuoden ajan, ja tuotteemme ovat taattuja ilman kemiallisia lisäaineita ja noudattaen eläinlääkintöstandardeja j...
Ranska, Viodos-Abense-De-Bas
Ranska, Montmerle Sur Saone
Ranska, Villeneuve
Ranska, Paris
Ranska, Plomodiern

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play